Bobr Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Pánové, zdá se mi, že v tom odpálkování Diskutérových příspěvků (většina je zajímavých, ačkoliv jsou svérázné!) Vám docházejí argumenty. Nota bene, proč pořád trváte na tom, aby zveřejnil, jaké má hodinky? Musí mít nutně Pateky, aby měl oprávnění něco kritizovat? Má prostě názor, a k tomu hodinky vůbec nepotřebuje. Trochu mi to připomíná věčné stesky autorů různých umělěckých děl, kteří se taky brání, jak Rejžek (nebo jiný kritik) vůbec může jejich písně (knihy, ...) shazovat, když přece nikdy nenapsal žádný hit.
Cyber Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Pánové, zdá se mi, že v tom odpálkování Diskutérových příspěvků (většina je zajímavých, ačkoliv jsou svérázné!) Vám docházejí argumenty. Nota bene, proč pořád trváte na tom, aby zveřejnil, jaké má hodinky? Musí mít nutně Pateky, aby měl oprávnění něco kritizovat? Má prostě názor, a k tomu hodinky vůbec nepotřebuje. Trochu mi to připomíná věčné stesky autorů různých umělěckých děl, kteří se taky brání, jak Rejžek (nebo jiný kritik) vůbec může jejich písně (knihy, ...) shazovat, když přece nikdy nenapsal žádný hit. Nikdo nikoho neodpálkovává ( bohužel to zatím nejde ), a na fóra si vleze komu se zachce. Původ, ani značka hodinek jednotlivých diskutujících nehraje roli. Postatná je kultura projevu a napsané informace. No a na závěr nechápu rozdíl mezi hitem a snůškou blábolů, Rejžkem, a lidmi na Chronomagu. Ale budiž máš právo na názor. Jenom nechápu, proč si milci našeho povídavého podivína nezaloží nové vlákno. " Pro fandy veselého šprýmaře", a tam se navzájem neoblažují, aniž by to ostatní museli číst. Nebo proč nepoprosí Kamila aby jim neudělal svoji vlastní sekci. Mohla by to pro Vás být zábava a pro ostatní úleva :-)
Bobr Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Cyber: já mám právo na názor, ty máš právo ho nechápat. Nicméně přes záplavu slov nikde nevidím argument proti tomu, aby si zde kdokoliv mohl své názory na hodinky zveřejňovat formou a stylem , které uzná za vhodné - pokud neuráží ostatní. A to Diskutér (ač ho označuješ za "povídavého podivína") zatím, pokud mohu pozorovat - na rozdíl od některých ostatních - nedělá...
hciq Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Trochu mi to připomíná věčné stesky autorů různých umělěckých děl, kteří se taky brání, jak Rejžek (nebo jiný kritik) vůbec může jejich písně (knihy, ...) shazovat, když přece nikdy nenapsal žádný hit. Umělečtí kritici jsou paraziti umělců, jde však o nutnou symbiózu vytvořenou touto společností. Jeden bez druhého zahyne. Diskutér brilatně vládne jazykem onoho uměleckého kritika, nevím však na kom, či na čem by zde mohl parazitovat. Nebo se jedná o profesní deformaci ?
Cyber Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Cyber: já mám právo na názor, ty máš právo ho nechápat. Nicméně přes záplavu slov nikde nevidím argument proti tomu, aby si zde kdokoliv mohl své názory na hodinky zveřejňovat formou a stylem , které uzná za vhodné - pokud neuráží ostatní. A to Diskutér (ač ho označuješ za \"povídavého podivína\") zatím, pokud mohu pozorovat - na rozdíl od některých ostatních - nedělá... No Comment
Návštěvník Diskutér Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Pánové, zdá se mi, že v tom odpálkování Diskutérových příspěvků (většina je zajímavých, ačkoliv jsou svérázné!) Vám docházejí argumenty. Nota bene, proč pořád trváte na tom, aby zveřejnil, jaké má hodinky? Musí mít nutně Pateky, aby měl oprávnění něco kritizovat? Má prostě názor, a k tomu hodinky vůbec nepotřebuje. Trochu mi to připomíná věčné stesky autorů různých umělěckých děl, kteří se taky brání, jak Rejžek (nebo jiný kritik) vůbec může jejich písně (knihy, ...) shazovat, když přece nikdy nenapsal žádný hit. Nikdo nikoho neodpálkovává ( bohužel to zatím nejde ), a na fóra si vleze komu se zachce. Původ, ani značka hodinek jednotlivých diskutujících nehraje roli. Postatná je kultura projevu a napsané informace. No a na závěr nechápu rozdíl mezi hitem a snůškou blábolů, Rejžkem, a lidmi na Chronomagu. Ale budiž máš právo na názor. Jenom nechápu, proč si milci našeho povídavého podivína nezaloží nové vlákno. " Pro fandy veselého šprýmaře", a tam se navzájem neoblažují, aniž by to ostatní museli číst. Nebo proč nepoprosí Kamila aby jim neudělal svoji vlastní sekci. Mohla by to pro Vás být zábava a pro ostatní úleva :-) Vypadá to, cybere, že tajně toužíš po roli jakéhosi vrchního rozhodovače povolování obsahu příspěvků. Předpokládám, že ty, které ti harmonizují bys povolil a ty, které ne, bys zakázal. Pokud máš problém s čtením příspěvků tak je nečti, pokud někoho vyhazuješ z diskuze, nezapomeň že jiný zase může vyhazovat tebe. Ostatně... já tu píši o hodinkách (aktuálně o railmasterech, o čem tu píšeš ty si tu teď přečte každý kolega a kolegyně. Srovnej se do řady a uvědomi si, že jsi v přesně stejném postavení, jako my všichni. Nikdo nešéfuje, nikdo není otrokem... platí zde pouze myšlénky. Kolegů, tvé i mé. Naštěstí o jejich úrovni nemůžeš rozhodovat ty. Máš velmi podivnou představu o komunikaci, o realitě těchto diskuzí a o obecné lidské slušnosti. Velmi bych tě žádal, aby ses tu choval korektně a slušně. Termíny jako povídavý podivín, či veselý šprýmař (to je vskutku originální sousloví), vleze sem kdo chce, snůška blábolů... to není důstojné ani tohoto fóra a (chci věřit) že ani tebe.
sibirnaya Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 dalsi prirustek do sbirky... skoda ze nejsou naramkove...
Návštěvník Diskutér Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 dalsi prirustek do sbirky... skoda ze nejsou naramkove... Krásné, Sibirnayo...
xmenm05 Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 ... - pokud neuráží ostatní. A to Diskutér (ač ho označuješ za \"povídavého podivína\") zatím, pokud mohu pozorovat - na rozdíl od některých ostatních - nedělá... Určitě? Diskutér psal: ... ... sakra, kdo z vás tu dělá posunovače na hlavním nádraží, že to tu křepčí jak na seřadišti nákladních vagonů? ... Proč tě zajímá, co nosím na ruce? To je jako kdybych se tě zeptal, jestli nosíš tanga nebo boxerky. My tu přece nemáme módní přehlídku levých zápěstí, my tu diskutujeme o světě hodinek. O tom jak nás oslovuje, o tom, proč vlastně...A pokud máš rád i dějepis, budeš nosit na levém zápěstí všechno, co tě dělá šťastným. Kýčaři, ti šilhají v katalogu na jiných stránkách... a že jich Breitling má. A že jich je... myslím kýčařů. ... P.S. Kams dal voko, když tě tenhle kousek neosloví? Cirkus Kludský už totiž odjel minulej tejden... ... Mimo fotodokumentace chlupatých zápěstí (viděl bych to na nějakou úchylku, která s hodinkami společného nemůže mít nic) ... A nedělej si se mnou starosti... jestli mi chceš křepčit u bagančat, tak to zkoušej, ale myslím, že zde se uplatňují spíše myšlénky, postoje, názory, jestli víš, co to je. P.S. ten soupis pod tvým textem, co to je? Seznam hodinek, které se ti nelíbí? Jestli je to tak, pak u některých oceňuji rozhodnost postoje... ... Ježišmarjá... tak já myslel, že je to nějakej podivnej seznam hodinek, buďto, že chceš upozornit na nějaký padělky, nebo že se ti nelíbí a teď mi píšeš, žes tu vypsal celému světu soupis hodinek, které (předpokládám) vlastníš... No, tak grgo... k tomu snad nelze napsat nic... vůbec nic. Tak to je rána. Pokud jsem se dotkl tvých pokladů, omlouvám se. Ale že je někdo schopnej vypisovat do světa seznam propisovaček z vlastního penálu... to bych se vsadil, že je vyloučené. Tak, snad mi to promineš... jsem tu nový. A dík za poučení wink P.S. Zapomněl jsi na papírovej model, kterej ti koupili rodiče, aby tě naučili čas... ... No, tak konečně se ten rybník vzájemného pochlebování a medumazání po levých zápěstích trochu rozpohyboval a budeme se tu moci věnovat podstatným věcem. Třeba, jaké stránky kterých katalogů oblizují kýčaři... wink Ale nerad bych tu někomu dával umělé dýchání, tak tohle téma teď odsunuji na někdy příště. ... Mám dotaz - už jsi přišel na to, že ty nové jsou dokonalou trefou do doby, nebo ještě ujíždíš na barevnejch pouťovejch snech? ...
Ondraj Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Problém vidím v tom, že pokud např. někdo zkritizuje cokoliv třeba i moje hodinky, na což má určitě právo a já to nikomu nezazlívám, tak mě zajímá ale proč (objektivně) a jaké naopak nosí či preferuje on a kolikrát se stane, že uznám, že na tom něco je a já třeba pozměním svůj dosavadní náhled. Co jsem na Chronomagu, tak koukám na hodinky úplně jinýma očima než dřív a člověk, který mě v počátcích hodně ovlivnil byl např. Odklízeč. Je to i jedna z věcí, proč sem chodím, nějak se tu vyvíjím, vnímám názory ostatních. Zatím je pro mne diskutér takový permanentní opoziční politik, který sice kecá do všeho, ale o kterém vlastně vůbec nic nevím, takže mě jeho názory zatím neberou. Neumím totiž posoudit, jestli má pravdu nebo ne. Samozřejmě chápu, že neřekne, které hodinky se mu líbí, protože by si vyslechl podobnou kritiku a určitě i z prostého důvodu a to, že ideální geniální hodinky prostě neexistují a na každých se něco najde. A už vůbec nechápu, když uvážím, že diskutér nebude obyčejný pitomec, protože jeho výrazivo je na dost vysoké úrovni, že jsme tu skupina úplně rozdílných lidí co do anatomie, vzdělání, povolání atd. a že každému pro jeho potřeby vyhovuje jiný typ hodinek. Jiné hodinky si vyberu do kanceláře, jiné na sport atd. A už se tu psalo několikrát a opakoval bych se, rozdělení výrobců je také jen orientační. Určitě neplatí, že letecké hodinky=že jsou jen pro letce, sea=že si je můžu vzít akorát k moři. A co to je vůbec letecké sportovní, potápěčské, společenské, kde jsou nějaké jasné definice, podle kterých můžeme škatulkovat ? Jak mají vypadat správně hodinky pro nádražáky ? Jsou to ORM ? A proč ? Čím jsou specifické pro daný druh práce ? Čím se odlišují o jiných ? Proč nádražáci potřebují právě tyhle a nemůžou mít jiné. A čím naopak omezí běžného uživatele ne nádražáka ? Jinak jsem se stal kromě nádražáka i italským válečným potápěčem. Už jsem byl i kosmonautem - Fortis, ještě bych chtěl být někdy závodníkem - Tag Heuer nebo Oris. Teď jsem si uvědomil, že fortisy jsme viděl i u doktora, takže to byl vlastně pilot, který si na doktora hrál. No ještě že jsem od něj utekl. No budu muset víc koukat na hodinky, abych uměl lépe poznat, jakou má vlastně daný člověk profesi.
Návštěvník tolja Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 dalsi prirustek do sbirky... skoda ze nejsou naramkove... Konečně zase pěkné hodinky.Tím nemířím proti Tvým Railmasterům =),ale proti "kolegovi",jehož jméno jest pro mne nevyslovitelné,a proti formě,a částečně i proti obsahu jeho "příspěvků"
xmenm05 Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 dalsi prirustek do sbirky... skoda ze nejsou naramkove... Konečně zase pěkné hodinky.Tím nemířím proti Tvým Railmasterům =),ale proti "kolegovi",jehož jméno jest pro mne nevyslovitelné,a proti formě,a částečně i proti obsahu jeho "příspěvků" To bylo na mě? Uznávám, že můj nick není nic moc ...
Návštěvník tolja Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 2 xmenm05 :No to tedy rozhodně ne!Copak Ty se pořád do někoho,něčeho navážíš?=) To "nevyslovitelné" neznamená,že bych neuměl vyslovovat,ale je to spíš nevyslovitelné ve stylu arabské kultury,něco jako touto rukou se jí,a toto se neříká =)
Ondraj Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 2 xmenm05 :No to tedy rozhodně ne!Copak Ty se pořád do někoho,něčeho navážíš?=) Jenom si je dobře vědom, že jeho nick se špatně vyslovuje
railmaster Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Ešte budem mať strach niečím do tejto témy prispieť. Ad. 1, mám chlpatú ruku a holiť ju nemienim. Ad. 2, mám rád nádražákov aj posunovačov - robia v daždi, v mraze, v noci aj cez sviatok čo si väčšina tu prispievajúcich zrejme nevyskúšala. Ad.3, náhodou by ste mi tú Teutoniu chceli znechutiť, čo sa vám aj tak nepodarí. Ad. 4, nemám to bohužiaľ momentálne čím odfotiť. A teraz vážne, testujem cca 48 hodín a spokojnosť rastie geometrickým radom. Ak ju máte v pláne, neváhajte.
sibirnaya Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 posli foto, nebo alespon nejakou peknou fotku z netu. ja nemam rad nadrazaky, mam radsi chlapy na srotplace, robia v dazdi mraze aj cez sviatok tiez . ale mam rad svoje railmaster xxl...
VS Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 dalsi prirustek do sbirky... skoda ze nejsou naramkove... To není nevýhoda
cigi Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Kdybych měl napsat, jak vypadaj Railmastery na té ruce, tak budu za trest muset další měsíc uveřejňovat jen usmívající se smajlíky... ale, to je kolegova věc. Ovšem... RAILMASTER... ausgerechnet v tomto děsivém průměru... sakra, kdo z vás tu dělá posunovače na hlavním nádraží, že to tu křepčí jak na seřadišti nákladních vagonů? Tak především - problém spatřuji v nevyváženosti minutové a hodinové ručky (srovnej se Seamaster Planet Ocean) Hodinová ručka totiž musí být sice kratší, zato ovšem musí mít prostorovou resp. plošnou dominanci a nesmí se vytrácet doztracena. Zcela nelogické v tomto kontextu pak je důrazné zakončení ručky minutové. Tedy, abych se přiznal, tak úplně přesně vlastně nevím, která že je hodinovka a která minutovka Pro mne až odpudivé, do středu zašpičatělé markanty po celeém obvodu ciferníku ve mně vyvolávají asociace na dravčí zuby, které mě trhají při každém pohledu na levé zápěstí. V rozporu s celou vizuální architekturou ciferníku a ruček je mimostředná ručka vteřinová, která jediná vytváří na jinak zoufale prázdné temné a deprimující ploše ciferníku jakous takous stopu naděje. Nejsem si zcela teď jist, ale myslím, že boky tělesa hodinek jsou pískované... Tak to snad je jediným kladem, protože být komplet v chromu, dala by se s tím na matějské pouti posílat prasátka až někam do oblak, tam kde se stěna smrti stáčí směrem k zemi života... Závěr - pro mne absolutně vyloučená varianta hodinek. Snow... měl jsi pravdu... málem jsem se z toho poto... Jo, diskutére, trefa - ta analýza je sice řekněme akademická, ale z tohoto úhlu pohledu brilantní - jenže nezapomínej, že právě ta nevyváženost ruček, ta divně přilepená šipčička, ty dravčí zuby kdovíproč větší než číslice, ta deprimující prázdná plocha ciferníku a ten děsivý průměr dělají z těch hodinek TU VĚC, která už věcí není, a abych citoval georga - nejlepší věci na světe nejsou věci ! Věřím Ondrajovi, že se mu neokoukají, což se u hodinek dle zlatého řezu vysoustružených asi stává mnohem častěji. Já tedy za sebe beru všechny tvé výhrady za své, pouze mám opačný rezultát - mě se to sumusumárum líbí, až na to kaligrafický cvičení, to je děs, na tom si stojím. A nemělo by se to celý tak pouťově blyštit - ale co naplat, takovej majstrštyk to zase nejni.
klobadysek Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Panove ze se vubec vzrusujete, ze vubec reagujete na prispevky cloveka ktery v rubrice "Pochlubte se novymi prirustky" akorat prudi, protoze se vlastne nema cim pochlubit? Tento clovicek neprispeje sem ani do rubriky "Jake dalsi hodinky planujete" fotkou nebo povzdechem "tohle bych chtel". O hodinky mu vlastne vubec nejde, nevsimli jste si? Slohova cviceni jsou ctiva, ale k cemu? Jeho agresivni styl pri shazovani vkusu druhych ma za ukol co? Jde mu evidentne jen o jedno: zviditelnit se, a to se mu dari.
steel Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 klobadysek : je pravda, ze nektere prispevky diskutera jsou klasicke PR popise toho spoustu a v podstate nic nerekne :-), ale proc by se, a jak by se mohl zviditelnovat (zrejme si myslel neco jineho)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se