grga_pitic Odesláno 29. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2007 Konecne dorazily a prvni pocity ? - poradny kus zeleza na ruce, jsou vazne velke a tezke. Co se tyce zpracovani -pouzdro kartacovana ocel, dynko z lestene oceli s pruhledem na Unitas. Strojek tak jak vysel z fabriky nijak nedokorovany, sprosty syrovy stav Obe sklicka mineralni. Vim, ze to v zadnem pripade nejsou hodinky s nejvyvazenejsim cifernikem, i zpracovani uz jsem videl mnohem lepsi, ale presto musim rict ze jak jsem je dal na ruku tak jsem hned vedel ze mam nove favority. Ta drsnost ve zpracovani (Nedekorovany Unitas, hrube kartacovane pouzdro) se proste k temhle hodinkam hodi.
grga_pitic Odesláno 29. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2007 Gratulace grgo ...... byl jsi rychlejší Pokud si je kupujes, neprohloupis v tech hodinkach je neco "chlapskeho". Uvidis sam jak je das na ruku Duky za gratulaci
cali Odesláno 29. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2007 http://xs114.xs.to/xs114/07170/IMG_0753.jpg Konecne dorazily a prvni pocity ? - poradny kus zeleza na ruce, jsou vazne velke a tezke. Co se tyce zpracovani -pouzdro kartacovana ocel, dynko z lestene oceli s pruhledem na Unitas. Strojek tak jak vysel z fabriky nijak nedokorovany, sprosty syrovy stav Obe sklicka mineralni. Vim, ze to v zadnem pripade nejsou hodinky s nejvyvazenejsim cifernikem, i zpracovani uz jsem videl mnohem lepsi, ale presto musim rict ze jak jsem je dal na ruku tak jsem hned vedel ze mam nove favority. Ta drsnost ve zpracovani (Nedekorovany Unitas, hrube kartacovane pouzdro) se proste k temhle hodinkam hodi. moc pekne, smiem vediet kde sa da taka vec ziskat a na kolko to asi vyjde ?
safi Odesláno 29. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2007 v 9:55 zazvonil pošťák ......škatule je opět plná a dávám si přes prázdniny pauzu TO:kubson..... THX Krásná sbírka :-) dostal jsem od kamarada jako darek krabicku na hodinky - ma 6 prihradek a ja mám pouze zatím tri :-(
NIGHTinGALE Odesláno 29. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2007 Gratulace grgo ...... byl jsi rychlejší Pokud si je kupujes, neprohloupis v tech hodinkach je neco "chlapskeho". Uvidis sam jak je das na ruku Duky za gratulaci Pěkný. Moc pěkný. Mysli na mě, prosím, až budeš psát závěť. Díky.
NIGHTinGALE Odesláno 29. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2007 v 9:55 zazvonil pošťák ......škatule je opět plná a dávám si přes prázdniny pauzu TO:kubson..... THX Krásná sbírka :-) dostal jsem od kamarada jako darek krabicku na hodinky - ma 6 prihradek a ja mám pouze zatím tri :-( Pak to byl danajský dar, Safi
roon Odesláno 30. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2007 to grga: jsou pěkné, ten ciferník by pro mne asi nebyl úplně to pravé... , ale ošklivý není. Velká škoda, že ten unitas není dekorovaný. Ale kron těchto drobností jsou jak už jsem psal opravdu pěkné.
gandalf Odesláno 30. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2007 Tak se taky po čase musím pochlubit. Dnes ráno mi pošťačka /to je zajímavé, vám nosí pošťák/ doručila bezvadný natahovač automatů. Sice ještě koumám, jak se to programuje, ale už mi vrní na stole. Díky Cybere. K vidění zde : http://cgi.ebay.de/Uhrenbeweger-f-1-Uhr-in...1QQcmdZViewItem
roon Odesláno 30. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2007 v 9:55 zazvonil pošťák ......škatule je opět plná a dávám si přes prázdniny pauzu TO:kubson..... THX Krásná sbírka :-) dostal jsem od kamarada jako darek krabicku na hodinky - ma 6 prihradek a ja mám pouze zatím tri :-( to YPO: moc pěkná sbírka i krabička. to safi: mám opačný problém hodinek mám více a krabičku mi zatím nikdo nedal
cigi Odesláno 30. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2007 gratuluju, grgo - skutečně obranný hodinky, pakliže na to jdeš ve tom správným gardu! Ale ani jinak se neztratěj. není ta korunka vzhůru nohama ? Já bych si vybral asi tu žlutou mutaci - vypadá útočněji! Ale nechtělo se mi s ní celej den posilovat, tak jsem skončil u vylehčených sport Igen. Krásnej kousek od mojí oblíbené značky - ještě jednou gratuluju.
Olda Odesláno 30. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2007 Jedny Pilot oversized bez letadélka. Nevím jestli s průměrem 47mm vyhoví nově zaváděným kánónům pro velikost, ale jsou na ruce skvělé. Zajímavé je, že číslice v porovnání s ručkami skoro nesvítí.
cigi Odesláno 30. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2007 Krááásná fotka s tím požárním vozem! Gratuluju oldo! Fakt bomba! Jen je škoda, že nefungují jako lupa - to byla originální koplikace. - A mohl by sis to malé požářiště s pomocí slunka taky založit!
Jerrys Odesláno 30. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2007 hezký auto v pozadí, Rosenbauer, nemýlím-li se , máte jich tam víc že?
Olda Odesláno 30. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2007 Krááásná fotka s tím požárním vozem! Gratuluju oldo! Fakt bomba! Jen je škoda, že nefungují jako lupa - to byla originální koplikace. - A mohl by sis to malé požářiště s pomocí slunka taky založit! Lupa není problém, stačí si pořídit ještě jedny a nastudovat: Jules Verne, Tajuplný ostrov. Tam je popsáno jak pomocí hodinek rozdělat oheň.
Olda Odesláno 30. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2007 hezký auto v pozadí, Rosenbauer, nemýlím-li se , máte jich tam víc že? Ano, Rosenbauer. Je to tak trochu chlubení se cizím peřím. Na okresních přeborech máme víc těchto. Nejsem profesionál.
Olda Odesláno 30. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2007 Jedny Pilot oversized bez letadélka. Nevím jestli s průměrem 47mm vyhoví nově zaváděným kánónům pro velikost, ale jsou na ruce skvělé. Zajímavé je, že číslice v porovnání s ručkami skoro nesvítí. s touhle velikostí pohodlně uplácáš malé požářiště ....... pěkné gratuluji Díky. Ještě jsem zvědav co na ně poví jejich velký jmenovec z Prahy a Voznice :-)
Skeleton Odesláno 30. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2007 No me se libi moc! Velikostne i jinak!
Radimk Odesláno 30. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2007 hezký auto v pozadí, Rosenbauer, nemýlím-li se , máte jich tam víc že? Ano, Rosenbauer. Je to tak trochu chlubení se cizím peřím. Na okresních přeborech máme víc těchto. Nejsem profesionál. No nazdar! tak to vypadá na nějaké SDH!! Nebo se pletu?? ( Jinak SDH Ludslavice, okres Kroměříž...)
falkkon Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 Krása. Gratuluji. Myslím, že jsi první odvážlivec na tomto fóru, který koupil jednoručky. Průkopník Diameter & price??? Nechci se chlubit,ale mohl jsem být první,jenže skončily u nějakého nenechavého pošťáka na trase už před rokem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se