Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
:thumbsup_anim: Tak jsem se dnes opět neuhlídal a zakoupil tyto rok staré:

Luxusní náramkové pánské hodinky Tissot LE LOCLE

- kód modelu: T 41.1.423.71

- provedení: náramkové

- velikost: pánské

- tvar: kulatý

- styl: elegantní

- strojek: automat

- sklíčko: safírové

- materiál: uąlechtilá ocel

- pásek: kůľe

- vodotěsné: 30 m

Už dlouhou dobu mě fascinovali a dnes přišla příjemná nabídka, které prostě nešlo odolat"

:crying_anim: Bohužel, na úkor mých nevyužitých, přesto velmi oblíbených Aviátorů, které zanedlouho uvidíte v sekci prodám"

To mi je nikdo jako nepochválí, jÖ :crying_anim: ? To je krach" Už mi dorazili a jsem velmi spokojen. Velmi střízlivý design, klidně bych oželel i tu datumovku" Vteřinovka, jde velmi plynule a chod strojku je velmi rychlý, což se mi náramně líbí" Hodinky byli zakoupeny v annonci, rok 2006, včetně dokumentace, krabičky a extra Hirsch tahem za 4000,-Kč.

Odesláno
To mi je nikdo jako nepochválí, jÖ :crying_anim: ? To je krach" Už mi dorazili a jsem velmi spokojen. Velmi střízlivý design, klidně bych oželel i tu datumovku" Vteřinovka, jde velmi plynule a chod strojku je velmi rychlý, což se mi náramně líbí" Hodinky byli zakoupeny v annonci, rok 2006, včetně dokumentace, krabičky a extra Hirsch tahem za 4000,-Kč.

Jsou moc hezký, ale dříve než ti je pochválím jsem musel vydýchat to že nejsou na mé ruce :crying_anim: Gratuluju ti k nim, moc se mi líbí

Odesláno

Chválím. :notworthy:

Jsou to moc pěkné decentní hodinky, o kterých jsem také velice vážně uvažoval, ale kvůli odolnosti a vodotěsnosti jsem zvolil Certiny.

Blahopřeju

Odesláno
Nějaké vlastní foto by nebylo ?

Bude,bude, ale dnes už to nestíhám. Balíme do Hradce na fesťák a vracíme v sobotu, takže v neděli večer už by se mohli první fotky objevit"

Odesláno

Zravím všechny podobně postižené. Chci se pochlubit ( a některé také popudit ) následujícím úlovkem. Na 1. obrázku původní stav hodinek "Omega" - nakolik jsou pravé je mi celkem lhostejné. Strojek je podle mě autentický - původem z kapesních hodinek a pouzdro bylo přesně takové jaké se pro můj záměr hodilo. Prostě když jsem je uviděl tak mě napadlo na co by se dal ten krásný stroječek využít a na druhém obrázku je výsledek. Pro někoho paskvil pro mě přesně to co je mi vlastní. Průměr pouzdra 43 mm bez korunky.

post-1259-1183574331.jpg

post-1259-1183574338.jpg

Odesláno

Já je chválím, zvlášť za tu cenu, gratukuju!

Odesláno

Já v Corelu, je tištěný jen laserovou tiskárnou na polyesterovou samolepící fólii. Pokud má tiskárna 1200 Dpi je dostačující. Fólie je nalepená na původním ciferníku a dá se kdykoliv sloupnout bez poškození. Grafický návrh trval cca 50 minut, ale před tím byly 4 jiné návrhy u kterých jsem si byl taky vyždycky jistý, že je to přesně ono....

Odesláno
Já v Corelu, je tištěný jen laserovou tiskárnou na polyesterovou samolepící fólii. Pokud má tiskárna 1200 Dpi je dostačující. Fólie je nalepená na původním ciferníku a dá se kdykoliv sloupnout bez poškození. Grafický návrh trval cca 50 minut, ale před tím byly 4 jiné návrhy u kterých jsem si byl taky vyždycky jistý, že je to přesně ono....

Vypadaji vazne dobre :thumbsup_anim:

Odesláno
Zravím všechny podobně postižené. Chci se pochlubit ( a některé také popudit ) následujícím úlovkem. Na 1. obrázku původní stav hodinek "Omega" - nakolik jsou pravé je mi celkem lhostejné. Strojek je podle mě autentický - původem z kapesních hodinek a pouzdro bylo přesně takové jaké se pro můj záměr hodilo. Prostě když jsem je uviděl tak mě napadlo na co by se dal ten krásný stroječek využít a na druhém obrázku je výsledek. Pro někoho paskvil pro mě přesně to co je mi vlastní. Průměr pouzdra 43 mm bez korunky.

Mám niečo podobné vo veľkosti 45 mm s duralovým puzdrom a strojčekom Omega, povojnový produkt LDH. To puzdro máš z akého materiálu?

Odesláno

Je to cca 46 mm s korunkou, pozdro je mým laickým odhadem ( podle chování při leštění, váha... ) opravdu dural

2 Foundryman - správně je to jiný font a je tam ještě jedna chyba, ale ta už asi na fotce není viditelná :thumbsup_anim: tady je oprava:

post-1259-1183579153.jpg

Odesláno

Prima, pekny hodinky, asi bych je, aby se mi libily jeste vice, ozelel beze vsech napisu a udelal bych vyraznejsi design mimostrednyho ciferniku - vetsi a mensi kruh a mezitim carky.. Takhle jeste jak je napis omega jinym fontem se mi to nelibi vubec a napis B-UHR me tam prijde taky navic..

Kazdopadne neni to veru marny ;)

Návštěvník Snow
Odesláno

Zcela subjektivně, mnohem lepší s nápisy :smile_anim: , nevadí mi ani odlišný font

Odesláno

Hmmmmm nie, ze by som si potrpel na znacku ale ked uz su to hodinky Omega tak bolo by vhodne aby to na ciferniku bolo aj napisane. celkovo hodinky vyzeraju zaujimavo :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...