spiderer Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Odesláno 8. října 2007 Foundryman - dik za info, vypadaji pekne, ja kdyz jsem mel jeste Mariny tak s presnosti taky nebyl problem, bezely presne a mely peknej extra hlasitej tikot
Foundryman Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 pekne, kolik maji diametr? 45 mm bez korunky
rentier Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 Královna koloběžka aneb ani s hodinkami, ani bez, prostě chronochoroba sílí! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cyber Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 Fotky jsou, omlouvám se za odlesky, holt nemám studio. U Mechana jsme je otevřeli, dle vyjádření odborníka je v nich velice solidní Unitas nebo "Unitas" 6497 s krásným zdobením a modřenými šroubky. Stroj není signovaný, čili patrně klon, ale nerozeznatelný. Po 10 dnech jdou neustále přesně, nebylo potřeba je seřizovat. Nosí se parádně, i když jsem měl z té velikosti hrůzu. Cena byla 199,- USD včetně doručení kurýrem. odkud ty hodinky jenom znám...california dial? :-)
Jakubisko Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 rentier: babicko, Ty mas ale dlouhe nehtiky! Prstynkove hodinky mi pripomnely takove ty velke pecetni prsteny. Skoda toho sklicka tam, potom by si mohl pecetit a kazdy by videl, v kolik hodin
rentier Odesláno 10. října 2007 Nahlásit Odesláno 10. října 2007 (upraveno) rentier: babicko, Ty mas ale dlouhe nehtiky! Prstynkove hodinky mi pripomnely takove ty velke pecetni prsteny. Skoda toho sklicka tam, potom by si mohl pecetit a kazdy by videl, v kolik hodin Zajímavý nápad, přímo patent;) Nám tady chronochoroba vyvrcholila Vysypal jsem před svoji princeznu zklamaně oproti očekávání došlý značný CCCP šrot z Aukra a takhle to dopadlo Ne, na nožce (zatím) ještě žádné nejsou, byť jedny mohutné (asi automaty) by tento účel plnit mohly, hi hi! Já ji miluju! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. října 2007 uživatelem rentier
Marfus Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 Zdravím, tak to je včerejší přírůstek. Jsou pro manželku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VS Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Nová truhla na co jsou ty malé fochy vlevo?
Návštěvník YPO Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 na co jsou ty malé fochy vlevo? asi na nějaké cetky ...... prsteny,řetízky apod. ------- já tam chci zapichovat kapesní hodinky (až nějaké budu mít )
B.F.G. Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Ty YPO, ta truhla je nějaká malá ne? Fortis dělá ještě hodně modelů
Návštěvník YPO Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Ty YPO, ta truhla je nějaká malá ne? Fortis dělá ještě hodně modelů truhla je v pohodě ..... minimálně rok vydrží ..... letošní modely,které jsem chtěl už mám ..... .... a musím taky za něco jíst
ottto Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Nová truhla Hmmm, pekny STOWY. Me jdou +3 sec/24h. A tobe?
Baker Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 na co jsou ty malé fochy vlevo? Rekl bych, že je to na manžetové knoflíčky.
vor Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 asi na nějaké cetky ...... prsteny,řetízky apod. ------- já tam chci zapichovat kapesní hodinky (až nějaké budu mít ) No hodinek máš dost. Tak teď musíš nakoupit nějaké prsteny ( na každej prst jeden) a pořádný řetězy, třeba tak: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
damankapsky Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 Tak tihle kluci toho asi moc nenaplavali.
Návštěvník YPO Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 No hodinek máš dost. Tak teď musíš nakoupit nějaké prsteny ( na každej prst jeden) a pořádný řetězy, třeba tak: Ty znám to jsou kucííí z Aukra
safi Odesláno 13. října 2007 Nahlásit Odesláno 13. října 2007 (upraveno) Ramon má nové hodinky: Orient CEX0J001B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. října 2007 uživatelem ¨safi
vlasta66 Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Hlásím nový přírustek, francouzské hodinky MORTIMA, strojek quartz CATTIN C-80. Stáří hodinek si nedovoluji odhadnout. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se