Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Fotky jsou, omlouvám se za odlesky, holt nemám studio. U Mechana jsme je otevřeli, dle vyjádření odborníka je v nich velice solidní Unitas nebo "Unitas" 6497 s krásným zdobením a modřenými šroubky. Stroj není signovaný, čili patrně klon, ale nerozeznatelný. Po 10 dnech jdou neustále přesně, nebylo potřeba je seřizovat. Nosí se parádně, i když jsem měl z té velikosti hrůzu. Cena byla 199,- USD včetně doručení kurýrem.

odkud ty hodinky jenom znám...california dial? :-)

Odesláno

rentier: babicko, Ty mas ale dlouhe nehtiky! :D Prstynkove hodinky mi pripomnely takove ty velke pecetni prsteny. Skoda toho sklicka tam, potom by si mohl pecetit a kazdy by videl, v kolik hodin ;)

Odesláno (upraveno)
rentier: babicko, Ty mas ale dlouhe nehtiky! :D Prstynkove hodinky mi pripomnely takove ty velke pecetni prsteny. Skoda toho sklicka tam, potom by si mohl pecetit a kazdy by videl, v kolik hodin ;)

Zajímavý nápad, přímo patent;) Nám tady chronochoroba vyvrcholila :guitar: Vysypal jsem před svoji princeznu zklamaně oproti očekávání došlý značný CCCP šrot z Aukra a takhle to dopadlo :speak_cool: Ne, na nožce (zatím) ještě žádné nejsou, byť jedny mohutné (asi automaty) by tento účel plnit mohly, hi hi! Já ji miluju! :smoke:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem rentier
Návštěvník YPO
Odesláno
na co jsou ty malé fochy vlevo?

asi na nějaké cetky ...... prsteny,řetízky apod. ------- já tam chci zapichovat kapesní hodinky :) (až nějaké budu mít )

Návštěvník YPO
Odesláno
Ty YPO, ta truhla je nějaká malá ne? :) Fortis dělá ještě hodně modelů :whistle:

truhla je v pohodě ..... minimálně rok vydrží ..... letošní modely,které jsem chtěl už mám ..... ;) .... a musím taky za něco jíst :)

Odesláno
asi na nějaké cetky ...... prsteny,řetízky apod. ------- já tam chci zapichovat kapesní hodinky :) (až nějaké budu mít )

No hodinek máš dost. Tak teď musíš nakoupit nějaké prsteny ( na každej prst jeden) a pořádný řetězy, třeba tak:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník YPO
Odesláno
No hodinek máš dost. Tak teď musíš nakoupit nějaké prsteny ( na každej prst jeden) a pořádný řetězy, třeba tak:

Ty znám to jsou kucííí z Aukra :D

Odesláno

Hlásím nový přírustek, francouzské hodinky MORTIMA, strojek quartz CATTIN C-80. Stáří hodinek si nedovoluji odhadnout.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...