Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Snow, paráda. To byl ještě Zodiac jedna báseň. Však se taky neprodávají zrovna levně.

Ta závada byla deklarována v aukci nebo jsi byl nemile překvapen?

Bylo se mnou těžce vyjebáno :thumbsdown_anim: .

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
  kubson napsal:
ty máš teda na nákup hodinek děsný pech :(

O tom není sporu, však jsem se tady veřejně zapřísahal, že už budu kupovat jen v kamenných krámek, ale po tedwinových zkušenostech o tom začínám pochybovat.

Namlsán předchozími dvěma bezproblémovými nákupy na Chrono24.com a na ebay jsem si naskočil na smeč proradnému Argentinci a jsem v prdeli, takže znovu veřejně : už NIKDY nebudu kupovat hodinky ani na internetu ani v sebenablýskanějších kamenných krámech, prostě NIKDY, na hodinky SERU !!!!

Edit - asi si budu muset změnit avatar, když se tak na sebe dívám měl bych se přestat tak přiblble tlemit a začít spíš brečet .

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)

Já bych to tak nedramatizoval, uvidíme, co na to Mechano, ale vypadá to na banální závadu. Já pokud kupuju hodinky z druhé ruky, nesu je do servisu nebo posílám Mechanovi téměř automaticky, minimálně vyčištění zatím potřebovaly všechny bez výjimky. Tyto Zodiac by měly být vyčištěné, pokud mohu na dálku soudit, problém asi bude v odlučovači samonátahu, už se tu o tomto problému párkrát debatovalo.

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno

2snow

Dovol mi ta povzbudit..... nevidel by som to tak tragicky .... Firma Zodiac ma fascinuje uz dlhsiu dobu a o to viac ma zarmucuje jen novodoba historia ked robia spustu krasnych modelov ale o co krajsich o to quartzovejsich :( .... tebe sa podla mna podaril paradny kus chronografu ako ma byt (bez zbytocnych kravin na puzdre/ciferniku a bez natvrdleho priehladu ktory nenavidim)

Neviem kolko si za ne v aukcii vysolil ale odhadujem to tak na 1K USD ... Dalej neviem ako moc zavazna je porucha ale trufam si tvrdit ze pokial je v hodinkach vobec stroj tak oprava nevyjde drahsie ako 2K korun. Takze vo finale budes mat suprove dnes uz nezohnatelne Zodiaky ktore ti bude nejeden clen zavidiet.

A co sa tyka pouzitych hodiniek tak ja som tak isto este nemal ziadne ktore by si nevyziadali vacsiu ci mensiu dodatocnu investiciu.

Odesláno

Tak jsem vlez dnes do antiku, na ruce už lehce okoukané zeppeliny. Chvíli kecáme s majitelem, já si prohlížím kufřík s hodinkami, a najednou si všimnu, že si zálibně měří moje zápěstí. Za 5 min. odcházím s novým kusem na ruce (průměr pěkných 38 mm bez korunky, IWC řemen) a pan majitel slastně poslouchá tikot molnije v zeppelinkách. Taková ta domácí pohoda ;) Oboustranná spokojenost

model zeppelin spodní řada, 2. zleva

Návštěvník Snow
Odesláno
  cali napsal:
2snow

Dovol mi ta povzbudit..... nevidel by som to tak tragicky .... Firma Zodiac ma fascinuje uz dlhsiu dobu a o to viac ma zarmucuje jen novodoba historia ked robia spustu krasnych modelov ale o co krajsich o to quartzovejsich :( .... tebe sa podla mna podaril paradny kus chronografu ako ma byt (bez zbytocnych kravin na puzdre/ciferniku a bez natvrdleho priehladu ktory nenavidim)

Neviem kolko si za ne v aukcii vysolil ale odhadujem to tak na 1K USD ... Dalej neviem ako moc zavazna je porucha ale trufam si tvrdit ze pokial je v hodinkach vobec stroj tak oprava nevyjde drahsie ako 2K korun. Takze vo finale budes mat suprove dnes uz nezohnatelne Zodiaky ktore ti bude nejeden clen zavidiet.

A co sa tyka pouzitych hodiniek tak ja som tak isto este nemal ziadne ktore by si nevyziadali vacsiu ci mensiu dodatocnu investiciu.

Upřímně děkuji za podporu, nyní již mohu přijímat gratulace, hodinky prohlédnuty nejlepším hodinářem :) a závada nakonec nezjištěna, pouze vyčištění strojku a promazání, hurá :thumbsup_anim: .

Cena byla relativně příjemná :) , přesně 870$ včetně dopravy.

Odesláno (upraveno)
  Snow napsal:
Upřímně děkuji za podporu, nyní již mohu přijímat gratulace, hodinky prohlédnuty nejlepším hodinářem :) a závada nakonec nezjištěna, pouze vyčištění strojku a promazání, hurá :thumbsup_anim: .

Všechny moje Vintage Seika, která jsem kupoval vyžadovaly vyčištění, protože se mi předcházely o několik minut denně. Po vyčištění to bylo už jen pár vteřin. Takže ještě jednou: gratuluji!

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno
  Snow napsal:

není nad vyčištění a důkladné promazání,gratuluji k krásným hodinkám Snowi :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Diky aukru (pouzdro, strojek) a roonovi (cifernik, remen) se mohu pochlubit dalsimi krasnymi primkami, nepripominaji Vam neco ? :P

Absence vterinovky je umyslna, aspon me to nebude nutit resit presnost...

post-922-1204230830.jpg

post-922-1204230842.jpg

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odesláno
  Jakubisko napsal:
Diky aukru (pouzdro, strojek) a roonovi (cifernik, remen) se mohu pochlubit dalsimi krasnymi primkami, nepripominaji Vam neco ? :P

Absence vterinovky je umyslna, aspon me to nebude nutit resit presnost...

Ty jsi opisoval. Přesně takové jsem si nechal poskládat, akorát stříbrné.

Odesláno
  VS napsal:
Ty jsi opisoval. Přesně takové jsem si nechal poskládat, akorát stříbrné.

No nekecej! Ja prave chtel puvodni, ale ten uz roon nenasel - jen tento. Nakonec se vsak ukazalo ze diky tomuhle jsou hodinky mnohem zajimavejsi a vypadaji vetsi :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...