Snow Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2008 Bravo, jak již psal pan kolega l3stat nejhezčí Zenithy .
pavel23 Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2008 Gratulace, ale mě osobně se tyhle zenity nelíbí.Připadají mi pouťově. Hlavně, že se líbí tobě.
Skyraider Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2008 K tomu se připojuji. Hlavně ať dělají radost novému majiteli, ale ten design není můj šálek kávy.
Návštěvník YPO Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2008 Skyraider napsal: K tomu se připojuji. Hlavně ať dělají radost novému majiteli, ale ten design není můj šálek kávy. Pánové ty hodinky mají "koule" ...... naživo vypadají velice zdařile - je otázka jak dlouho budou majitele bavit (tím nemyslím Malaketa ) ..... obecně jsou barevné hodinky průser a je to o tom kdo je nosí - každopádně je to zdařilý,nadčasový kus, který bych také unosil.
Skyraider Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2008 YPO napsal: Pánové ty hodinky mají "koule" ...... naživo vypadají velice zdařile - je otázka jak dlouho budou majitele bavit (tím nemyslím Malaketa ) ..... obecně jsou barevné hodinky průser a je to o tom kdo je nosí - každopádně je to zdařilý,nadčasový kus, který bych také unosil. Nepodrobíš je osobní prověrce nositelnosti?
Návštěvník YPO Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2008 Skyraider napsal: Nepodrobíš je osobní prověrce nositelnosti? Nepodrobím .... do zahraničí jezdím jenom k vodě kde mají Tagy a Breitling za 15 eur a u nás si už nic nekoupím
cali Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2008 Gratulujem k Zenithu, po dlhsom case v tomto vlakne zas hodinky s velkym H... ...puzdro nie je to sice uplne moje gusto, ale naozaj sa mi paci ten stroj.
pavel23 Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2008 YPO napsal: Nepodrobím .... do zahraničí jezdím jenom k vodě kde mají Tagy a Breitling za 15 eur a u nás si už nic nekoupím Ani fortisky?
Ropucháč Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2008 (upraveno) pavel23 napsal: Gratulace, ale mě osobně se tyhle zenity nelíbí.Připadají mi pouťově. Hlavně, že se líbí tobě. pripajam sa ku gratulacii...mne sa cely zenith nelubi odkedy ho kupil vuiton....aj kvalita trochu... ale ako sa hovori, proti gustu... Upraveno 10. dubna 2008 uživatelem Ropucháč
Ondraj Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2008 (upraveno) Malaket napsal: Nejezděte do Basileje, přivezete si domů hodinky... Že já vůl tam jezdil... A v neděli tam potkal kamaráda, kterého sem 6 let neviděl. Pak jsme to trochu oslavili, on mě vzal ráno za svým známým a dopadlo to takhle Super, gratulace. Taky jsem na ně koukal, i když se mi líbí víc trochu jiný model. Nicméně bych se rád samozřejmě spokojil i s těmito. Jo a nějaké krásné plné dýnko by jim také slušelo, i když strojek je pěkný, ale trošku menší, než by jsme do těchto hodinek čekali. Ale zrovna Zenithu bych to odpustil a smířil se s tím, protože v reálu jsou to opravdu hodinky s velkým H. Copak koštovaly ? Upraveno 10. dubna 2008 uživatelem Ondraj
mechano Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 farářskej napsal: Nejezděte do Basileje, přivezete si domů hodinky... Xemex Piccadilly Quarter, ref. 802.01 Kouzelně čistej design, rychlá ETA 2824, průměr 40 mm safír a šroubovací korunka. Na týhle fotce je daleko líp vidět barva ciferníku: edit: oprava popisku Nedbal jsem varování, jel jsem, hodinky jsem si žádné nepřivezl ale zato jsem tam jedny prožral.
Návštěvník YPO Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 mechano napsal: Nedbal jsem varování, jel jsem, hodinky jsem si žádné nepřivezl ale zato jsem tam jedny prožral. :lol2:
Pekos Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 mechano napsal: Nedbal jsem varování, jel jsem, hodinky jsem si žádné nepřivezl ale zato jsem tam jedny prožral. Mechano, opatrně s tím, viděl jsi film "Sedm" ?
mechano Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 (upraveno) Pekos napsal: Mechano, opatrně s tím, viděl jsi film "Sedm" ? To jsem neviděl. Nechtěli jste zadat :Sedm statečných ? Upraveno 11. dubna 2008 uživatelem mechano
Pekos Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 mechano napsal: To jsem neviděl. Nechtěli jste zadat :Sedm statečných ? Sedm statečných trpaslíků myslíš? Jak ošu... sněhurku a potom ji snědli? Ne, to jsem zrovna nemyslel.
mechano Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Pekos napsal: Sedm statečných trpaslíků myslíš? Jak ošu... sněhurku a potom ji snědli? Ne, to jsem zrovna nemyslel. No ale tak cos teda myslel ? Fakt to neznám.
Peta-Biker Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 (upraveno) mechano: Sedm je skvělý film s Bradem Pittem a vynikajícím Morganem Freemanem... v originále Se7en, hodně surový film, který stojí za to vidět, na začátku je taková dost nechutná scénka s pánem, který měl moc rád jídlo :--)... Zbytek neprozradím, určitě si to sežeň, fakt to stojí za to. Upraveno 11. dubna 2008 uživatelem Peta-Biker
Pekos Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Mechano, pointa je v tom, že film pojednává o sedmi smrtelných hříších, a jeden z nich je obžerství! A prožrat hodinky.....
Malaket Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Ondraj napsal: Super, gratulace. Taky jsem na ně koukal, i když se mi líbí víc trochu jiný model. Nicméně bych se rád samozřejmě spokojil i s těmito. Jo a nějaké krásné plné dýnko by jim také slušelo, i když strojek je pěkný, ale trošku menší, než by jsme do těchto hodinek čekali. Ale zrovna Zenithu bych to odpustil a smířil se s tím, protože v reálu jsou to opravdu hodinky s velkým H. Copak koštovaly ? Stály tolik, kolik u Dušáka ( 207t kč ) děleno dvěma plus švýcarský DPH ( 7,5% ). No nekup to
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se