Malaket Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 (upraveno) Mechano, pointa je v tom, že film pojednává o sedmi smrtelných hříších, a jeden z nich je obžerství! A prožrat hodinky..... Tak jelikož mám přes 110 kg a tomu odpovídající hlad, tak někdy prožeru hodinky z některých vláken ( alpha apod.) během jedný večeře A Kevin Spacey snad na mě někde za rohem nečeká Upraveno 11. dubna 2008 uživatelem Malaket
Daniel Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 pripajam sa ku gratulacii...mne sa cely zenith nelubi odkedy ho kupil vuiton....aj kvalita trochu... ale ako sa hovori, proti gustu... Na mne působí podobně jako móda 80. let (BRRRRRRR). Zřejmě nějaký designer co se vzhlédl v letech 80 , ale jinak také zastávám názor "proti gustu, žádný dišputát"
Ondraj Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 (upraveno) Stály tolik, kolik u Dušáka ( 207t kč ) děleno dvěma plus švýcarský DPH ( 7,5% ). No nekup to tak to je velice dobré Upraveno 11. dubna 2008 uživatelem Ondraj
mechano Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Mechano, pointa je v tom, že film pojednává o sedmi smrtelných hříších, a jeden z nich je obžerství! A prožrat hodinky..... Aha, tak je to jasné. Tak tenhle hřích by se mohl pojmenovat po mě. Těžko by se hledali jedinci, kteří prožrali v životě tolik hodinek jako já.
yen Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Tímto děkuji Mikovi za tyhle pěkné Seiko 5 Sport Velmi příjemně se nosí, zejména díky skvěle provedenému řemenu. Mám je od minulého týdne a nejspíš budou hodinkami na běžné každodenní nošení. Původně jsem k tomu účelu chtěl Orange Monstra. Ale shodou okolností se ke mne dostaly tyhle Mikovy Sporty. Sice mne trošičku překvapil menší průměr číselníku, byť pouzdro má 42mm, ale rychle si zvykám. Asi hlavně proto, že jsou příjemně nositelné a kupodivu nepřekáží pod rukávem. Nicméně nevylučuji ani to pořízení Monster, protože přítelkyni se tyhle Sporty moc líbí a fakt dobře jí sednou. Ještě uvidíme..... Koukám, že je chováš jako v bavlnce :-)
Berbatow Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Dneska jsem se dostal k postu na muj novy kousek do sbirky. Od mistniho clena ORIS Frank Sinatra.Na ostro vypadaji mnohem,ale mnohem lepe. Naprosto dokonale oblekovky.
railmaster Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Mechano, pointa je v tom, že film pojednává o sedmi smrtelných hříších, a jeden z nich je obžerství! A prožrat hodinky..... Pozor už nie sedem. Vatikán počet smrteľných hriechov rozšíril. Napr. aj o ničenie životného prostredia.
Baker Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 (upraveno) Neda mi to abych se nepochlubil svym narozeninovym prirustkem. Prumer 35cm, zatim slapou presne Upraveno 11. dubna 2008 uživatelem Baker
Kalifx Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Dneska jsem se dostal k postu na muj novy kousek do sbirky. Od mistniho clena ORIS Frank Sinatra.Na ostro vypadaji mnohem,ale mnohem lepe. Naprosto dokonale oblekovky. Samozřejmě gratuluju
Ropucháč Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Dneska jsem se dostal k postu na muj novy kousek do sbirky. Od mistniho clena ORIS Frank Sinatra.Na ostro vypadaji mnohem,ale mnohem lepe. Naprosto dokonale oblekovky. vypadaju dost dobre uz takto, ake su rozmery?
RadekB Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Neda mi to abych se nepochlubil svym narozeninovym prirustkem. Prumer 35cm, zatim slapou presne Já vidím čas 17:12:50, takže jdou přibližně 50 minut pozadu
Baker Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 (upraveno) . Upraveno 11. dubna 2008 uživatelem Baker
Berbatow Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 vypadaju dost dobre uz takto, ake su rozmery? 39x40 Ale tady je komplet info: http://www.oris.ch/collections/collections...t=128&ln=en
Well Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Neda mi to abych se nepochlubil svym narozeninovym prirustkem. Prumer 35cm, zatim slapou presne Tak ty jsou úplně k sežrání . Všechno nejlepší a ať chutná .
Balet Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Neda mi to abych se nepochlubil svym narozeninovym prirustkem. Prumer 35cm, zatim slapou presne Je v tom krémový, nebo pudinkový kalibr?
xlaque Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Len 35 ? Na živo vyzeraš minimalne na 40 Ale všetko najlepšie k prirastku.
popshop2007 Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Kupil som si taketo EBEL Discovery 1911, celkom som spokojny :-)
Balet Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Kupil som si taketo EBEL Discovery 1911, celkom som spokojny :-) Jsou hezké. Zajímalo by mě, kdo první použil takto poskládaný chronograf (miniciferníky na pozici 6, 9 a 12, datumovka na trojce), protože tahle konfigurace je dost častá.
farářskej Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Neda mi to abych se nepochlubil svym narozeninovym prirustkem. Prumer 35cm, zatim slapou presne Doufám, že paní mechanová filtruje mechanovi obrázky - tohle je přesně případ hodinek, který se nejen dají prožrat, ale kterejma se dá i přežrat
safi Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Asi mě budete pokládat za úplného šílence, ale po dvou dnech čichání k vanilkou vonícím gumovým páskům jsem nevydržel a také si jeden koupil Je z italské přírodní gumy (to je ta vonící ), má výšku 3,5mm a určitě bude úžasný a na alpinistech se bdue pěkně vyjímat cena i s dopravou cca 600CZK
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se