Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
Tak to jo, to schvaluji. Ale pouze pokud je to Daytona design!!

má to design asi 18ti velkolepých značek a je to fejk z fejku :D

2 gas: tak budeme mít aspoň hezkého Mikuláše :)

Odesláno
Po dlouhé době asi :thumbsup_anim: 1 měsíc jsem zase neodolal

Mooc hezký, kde jsi je sehnal??

můj úlovek z minulého týdne Omega 30T2SC z r. 1945:

post-2639-1210320809.jpg

post-2639-1210320862.jpg

Odesláno
Po dlouhé době asi :thumbsup_anim: 1 měsíc jsem zase neodolal

Pěkné, to je nějaký remake na ty vlevo?

Mooc hezký, kde jsi je sehnal??

můj úlovek z minulého týdne Omega 30T2SC z r. 1945:

Moc zajímavé Omegy, takový ciferník jsem na hodinkách snad ještě neviděl.

Odesláno
Pěkné, to je nějaký remake na ty vlevo?

Moc zajímavé Omegy, takový ciferník jsem na hodinkách snad ještě neviděl.

Jj, ciferník je hodně zajímavý, proto jsem je koupil. Byly na prohlídce u hodináře, prý je vše původní.

Odesláno
Tak jsem si taky udělal po delší době radost. Jak budu mít čas tak udělám více fotek a dám je na chronomag.

fiha, tak tomu vravim hodinky s velkym H

kedy pridas viac fotiek? :smile_anim:

Odesláno

To mrakodrap - moc pěkný, ale ty navitimery GMT se mi líbili víc, proč jsi je prodal, když jsi o nich tolik básnil? Myslel jsem, jsou na tebe moc velké, ale to asi důvod nebyl :rolleyes: měl jsem veliké pokušení je koupit, ale mám už navitimer heritage.

Odesláno
To mrakodrap - moc pěkný, ale ty navitimery GMT se mi líbili víc, proč jsi je prodal, když jsi o nich tolik básnil? Myslel jsem, jsou na tebe moc velké, ale to asi důvod nebyl :rolleyes: měl jsem veliké pokušení je koupit, ale mám už navitimer heritage.

Já vím. Prvně jsem z nich byl nadšen, ale pak mě to nějak pustilo :crying_anim: . Nějak nesedly...mám třeba Breitling Chrono Superocean a o těch si troufnu říct, že je neprodám, protože je to srdcovka. I když nikdy neříkej nikdy.

fiha, tak tomu vravim hodinky s velkym H

kedy pridas viac fotiek? :smile_anim:

Jak budu mít chvilku času tak je chci nafotit nějak pěkně. Mám k nim i černou kůži a kovový tah a tak si s ním chci trošku pohrát.

Odesláno

Dnes jsem si splnil sen a na Flore koupil Breitling Superocean Heritage 46 v cerne barve.

Remen je Hirsch, origo gumovy prodali s jinymi hodinkami a cekaji na jeho dodani. Jakmile bude, dostanu ho. Hirsche jsem dostal zdarma + 10 % slevy. Fajn obchod :).

Fotky jen z mobilu na rychlo, jeste ted jsem roztresen stestim :)

post-1557-1210940205.jpg

post-1557-1210940222.jpg

Odesláno
Správná volba :-) zamačkávám nostalgickou slzu

Tak se dívám na ty pěkný Seika Spirit a říkám si: kup si tyhle oblekovky, nech si Monstra, přikup černý Suma, všechno ostatní prodej, vymaž si tuhle za....nou adresu ze záložek a zapomeň na tohle nesmyslný drahý a časově náročný hobby :lol: .

Ty Brajtle jsou taky pěkný, BTW. Jen ten řemen bych asi i provizorně řešil jinak - guma nebo mesch.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...