koblih69 Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 Já vytáhnu něco co opět tochu pobouří nejméně polovinu estétů - konečně mám všechny 3 barvy, které jsem chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 Už asi 2 roky se přesvědčuju jak je strašně potřebuju, tak konečně jsem se přesvědčil. Pekne jsi se presvedcil Gratuluju. Jak dlouho s nimi musis sterkat, aby byly natazeny na tech 7 dni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 Já vytáhnu něco co opět tochu pobouří nejméně polovinu estétů - konečně mám všechny 3 barvy, které jsem chtěl Super.......congratz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 Já vytáhnu něco co opět tochu pobouří nejméně polovinu estétů - konečně mám všechny 3 barvy, které jsem chtěl Proč by měly někoho pobouřit? Nejvíc se mi líbí s tím hranatým pouzdrem, ty jsou i podle mě celkem nositelný. 4 Dali: K těm IWC není co dodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 IWC uzasny - gratulace!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 Tak tento týden přiletěly od pana Debono z Malty přes GB do Ostravy http://www.omegawatches.com/index.php?id=9...&no_cache=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 Moje dnešní radost a asi na dlouho. Už asi 2 roky se přesvědčuju jak je strašně potřebuju, tak konečně jsem se přesvědčil. Dnes konečně přišly. Nádhera, blahopřeji! Ta rezerva je skutečně až 7 dní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vic Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 Moje dnešní radost a asi na dlouho. Už asi 2 roky se přesvědčuju jak je strašně potřebuju, tak konečně jsem se přesvědčil. Dnes konečně přišly. Krásná práce! Gratuluji! V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2008 Ty Ruhly mě dostaly, taková úžasná partička. Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2008 (upraveno) Tak tento týden přiletěly od pana Debono z Malty přes GB do Ostravy Paráda takovéhle hodinky od pana Debono moc líbí . Upraveno 24. května 2008 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2008 Ty Ruhly s červeným ciferníkem... moje první hodinky. Dostal jsem takové od táty v den kdy jsem šel na divadelní představení naší školy a chodil jsem do první třídy ZDŠ u Vršovického nádraží..... Kdyby jste někdo měly ještě jedny červené, tak sem s nima, koupím, vyměním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2008 Ty Ruhly s červeným ciferníkem... moje první hodinky. Dostal jsem takové od táty v den kdy jsem šel na divadelní představení naší školy a chodil jsem do první třídy ZDŠ u Vršovického nádraží..... Kdyby jste někdo měly ještě jedny červené, tak sem s nima, koupím, vyměním Cca před 3 dny proběhly jedny červené Aukrem asi za 330,- .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2008 (upraveno) Díky všem za gratulace k mým vysněným dlouho vybíraným. Něco o nich napíšu a nafotím ve vlákně o IWC až bude trochu času. Upraveno 24. května 2008 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2008 (upraveno) Moje dnešní radost a asi na dlouho. Už asi 2 roky se přesvědčuju jak je strašně potřebuju, tak konečně jsem se přesvědčil. Dnes konečně přišly. Taky je už dlouho potřebuji, gratuluji! :D Upraveno 24. května 2008 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2008 Gratulujem k IWC 5002,skvele kancelarske hodinky,ktore vydržia. Nech ručička ostane dlho na ukazovateli 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2008 IWC = nádhera, co víc dodat.... gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2008 (upraveno) Tak jsem objevil v bazaru na Nádražní jedny nádražácké ISKRA Upraveno 24. května 2008 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 25. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2008 novy prirustek - od clena fora - moc dekuju! misto gumy jsem zkusil cernej remen presnost je neuveritelna - zatim to vypada tak na cca +3 sec/24 hod. - nestacim se divit... Se ti to pekne rozrusta Jen tak dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2008 kibi: gratuluju k těm hezkým Citizenům, ale to není účel, proč píšu, strašně se směju, když vidím tu postavičku z IT-CROWD :-))), jinak, zdá se mi to nebo máš fakt docela dost široký zápěstí??? Ty Citizeny vypadají docela napěchovaně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 25. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2008 Tak jsem objevil v bazaru na Nádražní jedny nádražácké ISKRA Já jsem myslel, že nádražácký byly pouze Molnije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se