Foundryman Odesláno 17. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2006 Safi, nevím, soudím, že asi ne, ale budou to teprve mé druhé hodinky na kovovém tahu, to přežiju Jo, vypadá to, že to ten stejný typ, já je ovšem koupil z Německa od prvního majitele, dle popisu náležitě opečovávané (reference 100% positiv ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 17. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2006 Můj poslední přírustek, po koupi vypadaly dost hrozně, ale díky mechanovi teď vypadají moc pěkně a jdou přesně. Mají Unitas. Co jim říkáte ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 17. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2006 velmi pěkné! co se opravovalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 17. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2006 ohnutá kotva, slepený vlásek, přebroušení a vyleštění sklíčka nová těsnění a vyčištění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kony Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2006 a na kolik takova pracicka vyjde? (oprava, prebrouseni, vycisteni, vylesteni ..?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2006 Moooc krasne hodinky gratuluji :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2006 a na kolik takova pracicka vyjde? (oprava, prebrouseni, vycisteni, vylesteni ..?) popravdě úplně přesně nevím, měl jsem u mechane dvoje hodinky a platil jsem to dohromady, takže přesně nevím kolik bylo za které Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2006 Dnes mi FedEx dovezl od Jeziska ... bohuzel mi jsou zabaveny do stedreho dne ... ostatni dojmy az posleze! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2006 Gratulace Skeletone! Užij si je, jsou krásný . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noname Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2006 Taky gratuluji. Kdyby se na ně nemuselo čekat, už bych je měl. Takhle jsem mezitím trochu vychladl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2006 Můj poslední přírustek, po koupi vypadaly dost hrozně, ale díky mechanovi teď vypadají moc pěkně a jdou přesně. Mají Unitas. Co jim říkáte ? mistr mechano odvedl opravdu pěknou práci :cool: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2006 Dnes mi FedEx dovezl od Jeziska ... bohuzel mi jsou zabaveny do stedreho dne ... ostatni dojmy az posleze! tak to už se nemůžeš dočkat co jsou opravdu nádherné gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2006 To Skeleton - tak to tedy FAKT GRATULUJU!!!!!! Hodnej Ježíšek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2006 Dnes mi FedEx dovezl od Jeziska ... bohuzel mi jsou zabaveny do stedreho dne ... ostatni dojmy az posleze! I ten kufírek je k zulíbání.. Gratuluju.. Zrovna tenhle model bych si taky nechal líbit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2006 Gratuluju, musím uznat, že to má úroveň - až na ten kufřík - proč obtěžují tak pěkný hodinky šmíráckým kýčem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2006 Taky mám nový přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2006 Nelíbí? Žádné nadšení? Co tyhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2006 uff uff ... mám jedny kapesní omegy, ale ... no prostě nešlo napsat "taky" mám jedny kapesní omegy ... náááádhera ... Když na ně tak koukám, ty moje docela vypadají jako "chudý příbuzný" jsou hodne podobné, jen ten materiál, jen ten materiál ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 20. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2006 Cibulář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se