Cova Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 Navitimery... málokteré hodinky dokážou vyvolat tolik rozporuplných reakcí. Ale kam Tě srdce táhne bylo zřejmé asi hned na první straně, kde jsi psal, že Grand Seiko pro tebe nemají wow efekt. Mám to přesně naopak, (skoro) dokonalé a dokonale nenápadné hodinky, ve kterých jejich milovník nakonec objeví i ty neskutečný koule, i bez toho, aby to, co jsou, prvoplánově řvaly do světa. Ale kdybychom byli všichni stejní, byla by to nuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 2. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2022 Tak nakonec vyreseno ještě jinak:-). Prvni kousky - Tudory, kancl a standard nošení Druhe kousky - asi Mido Ocean Star, spis otloukanky, ale u těchto ještě nejsem úplně rozhodnutý. Pak se pochlubim a diky všem za čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 No pěkný vlákno. Taky teď budu něco lovit v podobných cenových vodách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 9. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Noo, já než se rozhoupal, tak Tudory už nejsou a jedina možná náhrada jsou Datejusty, které bych vedel, ze jsou finální, ovšem cenove úplně mimo, takže čekám na Tudory a u čekání přemýšlím, jestli se nezbláznit a nějak neporidit Datejusty, ale takovou cenu dat za hodinky nechci…Takže čekám a snad nevymyslim nějakou icovinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 V klidu si šetři na DJ. Kupovat Rolex není ani mimo ani píčovina. Nejanči, stejně to šetření a ten pocit, když je dáš na ruku poprvé je na tom to nejhezčí. S DJ vystačíš do smrti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 (upraveno) před 52 minutami, Marfael napsal: Noo, já než se rozhoupal, tak Tudory už nejsou a jedina možná náhrada jsou Datejusty, které bych vedel, ze jsou finální, ovšem cenove úplně mimo, takže čekám na Tudory a u čekání přemýšlím, jestli se nezbláznit a nějak neporidit Datejusty, ale takovou cenu dat za hodinky nechci…Takže čekám a snad nevymyslim nějakou icovinu. Na kolik vyjdou? Ja to vzal hopem a už mám uloveno Upraveno 9. října 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 9. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Něco už potrebuju nosit, takže Rolex je jen takový dlouhodobý výhled. Libi se mi vroubkovaná luneta a Tudor je mi sympaticky, takže to teď vyresim modelem Style, koupím k nim jubilee tah a možná nechám dat kyklopa, protože ten cifr mi přijde docela prázdný… Vyzkousim, jak me ta luneta bude bavit a případně třeba časem přijdou DJ:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Ty jsi ztracenej případ.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 9. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Nevím jak to teda myslis, ale momentalne to je nejrychlejší varianta, jak začít nosit hodinky:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Akorát při každém pohledu na ně si možná budeš říkat, jestli bys na té ruce raději neměl DJ. Taky jsem si tím prošel, ale neodrazuju od toho, pokud nemáš co nosit. Na druhou stranu - zrovna tento model podle mě potom prodáš docela s velkou ztrátou, takže ti cestu k DJ může spíše ztížit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Asi tak, "jsou dobrý, teda až na to, že mají prázdnej cifr, budu tam muset dát kyklopa, koupit jubilee tah... Ale jsou levnější než DJ." To zní, že jsi z nich celej paf Nic proti Tudoru, ale aspoň si pořiď takový, na kterých ti půlka věcí nebude vadit :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 9. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 A jak mi bylo dobre, když jsem tady par let nebyl a hodinky me nezajímaly. Samozrejme, ze mate pravdu, ale dat 60 a 300 je docela rozdíl. Tudory se mi libi, pravda, hlavně kvůli te lunete a barvě cifru, ačkoliv paf z cifru nejsem, ale libi se mi. Jak píšete, bude to asi slepá/tratna ulička, zároveň ale asi nejblíž k tomu, abych něco nosil a vydrželo mi to, možná. S DJ se to srovnat neda a ty jsou pro me dokonale se vším, co mají. Ale dat 300 za hodinky, na to jsem ještě zřejmě nedospel, nicméně zároveň tuším, ze bude vše jen zbytecne zdržení k dane ceste…Ale třeba taky ne. Jedina teoretická kompromisní varianta je, vintage DJ, ale není tam ten efekt, jako u novějších modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2022 Vem ty Navytimery.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 14. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Obavám se, ze Rolex určil jasnou cestu. Momentální možnost je nějaký vintage, což se mi úplně nechce, nebo koupit novějšího a mít vystaráno, šle tuhle cestu jsem si zatim nevysvětlil… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Takže DJ.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 15. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 Ty Tudory teda docela zklamání. Pěkný hodinky, jako asi jo, ale nic tam nebylo… BB58 modre, seděly skvele, ale designové mi ciste potapky nic moc neříkají. Navitimery, až na WR, skvele seděly, na živo mnohem hezčí než foto. Superoceany, seděly skvele, ale jinak vlastně nic nezanechaly. DJ jsem živě nevidel a radši možná ani nechci:-) Reseni, Navitimery, nebo náhlý rychly kup z bazaru, co me osloví. Jsem už docela znechuceny, něco chci nosit, ale nějak mi chybí ten pocit, ze je musíš mít, až na ty DJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 A že jsem tak smělý - jaký přesně DJ by to měly být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 15. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 36-41 s vroubkovanou lunetou, nejvíc procent má modrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 (upraveno) Super kombinace - DJ a modrej cifr je fajn - není co řešit 36-41 je taky super tam je to rozpětí 230 až 250 k ne? Vlákno uni do padesáti a skončili jsme u rolexek za čtvrtku - já ten chronomag mám rád Upraveno 15. října 2022 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 15. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 No to neskoncili:-)). Mozna by bylo fajn je videt a třeba to takova střela nebude a hned budu mít lehci zivot:-). Každopádně Tudor me nijak neoslovil. Zatim se to povedlo jen Navitimerum a to vypadá na nejbližší cestu něco nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se