sery.vlk Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Odesláno 3. února 2009 (upraveno) INA napsal: Hodinarstvi Bechyne je vzorova ukazka toho, jak ma vypadat opravdu profesionalni obchod s hodinkami a s pristupem k zakaznikovi.E-mailova komunikace byla velmi rychla, mila, zdorila. ... Já s nimi mám zkušenost pouze osobní. Nákup proběhl korektně, pořizoval jsem Longines z Master Collection. Obsluhoval mne muž (nikdno z vystavené fotky), hodinky znal, ale kdybych nevěděl, co přesně chci, tak nevím... Obchodník ovšem zdatný, na nabídku platby v hotovosti nereagoval, platil jsem doporučenou cenu kartou. Úprava řemínku na počkání v rámci prodeje. O pár týdnů později jsem si u nich nechal hodinky zregulovat. Nechali si je do dalšího dne, zregulovali pečlivě, gratis. Výpis z vibrografu jsem nedostal. Teprve doma jsem zjistil, že po otvírání zůstal škrábanec zespodu na nožičce (hodinky mají dýnko pouze nalisované, žádný šroub). U servisu autorizovaného na solidní značky to překvapí... Upraveno 3. února 2009 uživatelem sery.vlk
sauce Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 (upraveno) sery.vlk napsal: Teprve doma jsem zjistil, že po otvírání zůstal škrábanec zespodu na nožičce (hodinky mají dýnko pouze nalisované, žádný šroub). U servisu autorizovaného na solidní značky to překvapí... S Bechyněm zkušenost nemám, ale mě osobně už po mých zkušenostech nepřekvapí vůbec nic... Upraveno 4. února 2009 uživatelem sauce
pavča Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Mě docela šokovalo, že takovýto prestižní prodejce má v sobotu dopoledne zavřeno, výlohy vyklizené .... Ani to potenciálního zákazníka (alespoň na mě to tak působí) neláká se pro případný nákup k nim po neděli vracet. Kdyby si alespoň do výloh dali nějaké katalogy nebo obrázky hodinek, takto to působí velmi neutěšeně.
gougy Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 (upraveno) Upřímně, byl jsem tam asi minulý měsíc, pozeptat se na drobnost a slečna mně přesvědčovala, že něco NEJDE a UŽ TO ŘEŠILA a PROSTĚ NEJDE, přestože já sám jsem byl svědkem, ŽE TO JDE a relativně standardním postupem. A to mi u Rolexu kapánek vadí.. Jinak se hezky usmívala a o to tady běží, prodávat hodinky Chronomagorům, to je maximálně 5% její práce. Obecně - v mnohých obchodech (u nás i v zahraničí) je konfrontace s chronomagorem vražedná Upraveno 16. dubna 2009 uživatelem gougy
Jakubisko Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 K Bechynum jsem behem poslednich 2 tydnu posilal uz 2x mail ohledne nove kolekce Rolex a Tudor. Bez odpovedi, jen podruhe prislo potvrzeni o precteni
PhoeniX Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 Jednou jsem se s panem hodinářem bavil o chrono strojcích používaných firmou ROLEX. Neoblomně tvrdil, že firma měla vždy inhouse. Ano, vždy od roku 2000. Dříve šlo o věhlasné El-Primero made by ZENITH.
Jakubisko Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 Dnes jsem se chtel zastavit u Bechyneho, ze si obhlednu teren, az tam pujdu pro Tudory a pri te prilezitosti omrknu a zkusim si nejake Rolexy. Kdyz jsem tam dosel, vylohy zaslepene, uvnitr delnici a monteri. Na vyloze napis ZAVRENO PRO REKONSTRUKCI...
Conrad Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 (upraveno) Hodinář mi nedokázal vysvětlit proč u Longines master collection chronograf má korunka 3 polohy,když datumovka je seřizována tlačítkem na boku a tím pádem jedna poloha je na natahování ,druhá se seřízení ručiček a třetí je tím pádem plonková. Upraveno 30. dubna 2009 uživatelem Conrad
PhoeniX Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 Conrad napsal: Hodinář mi nedokázal vysvětlit proč u Longines master collection chronograf má korunka 3 polohy,když datumovka je seřizována tlačítkem na boku a tím pádem jedna poloha je na natahování ,druhá se seřízení ručiček a třetí je tím pádem plonková. Co znamená plonková? Dík!
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 PhoeniX napsal: Co znamená plonková? Dík! Dovolím si vysvětlit - k ničemu Sakra, to že takovou věc nevysvětli prodavač/prodavačka - budiž, ale hodinář?
PhoeniX Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 Tada napsal: Dovolím si vysvětlit - k ničemu Děkuji za vysvětlení.
Jakubisko Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Jakubisko napsal: Dnes jsem se chtel zastavit u Bechyneho, ze si obhlednu teren, az tam pujdu pro Tudory a pri te prilezitosti omrknu a zkusim si nejake Rolexy. Kdyz jsem tam dosel, vylohy zaslepene, uvnitr delnici a monteri. Na vyloze napis ZAVRENO PRO REKONSTRUKCI... Provedl jsem druhy pokus a uz meli otevreno. Vesel jsem tedy a sel primo k veci - poprosil jsem o Rolex Submariner na ruku. Silnejsi pan si me prohledl, podival se mi na ruku (Fortis) a lezerne mi je vyndal z vitriny. Cely nateseny jsem si je hodil na zapesti a zacal je okukovat. Musim rict, ze klasicke Submarinery se svymi 39mm mi sedi velikosti mnohem lepe, nez Colty nebo Fortisky. Nicmene kdyz jsem si je tak prohlizel, prisel jsem na neprekousnutelnou vadu - maji strasne vysoke dynko. Cele hodinky pak vypadaji, jako kdyz se vznasi nad zapestim. To se mi fakt nelibilo. Kdyz uz jsem tam byl, tak jsem si rekl, ze se zeptam na nova nafouknuta pozdra DayDate. Meli jen jedno, zato celozlate na zlatem tahu. Poprosil jsem o jeho predvedeni, opet mi bylo vyhoveno. Tahle 40mm zlata cihla mi potom na ruku nesedla uz vubec. Strasne obrovske na mych zapestnich 17cm. Mezitim jsem s panem diskutoval, kdy asi tak mohou prijit nove modely z letosni Basileje. Povedel mi, ze z minulych let ma zkusenost takovou, ze jim prichazeji na podzim nebo lehce po Vanocich. Na otazku, jestli maji take Tudory odpovedel, ze zatim ne. Rolex jim je pry nacpal do prodeje, a tak od podzimu je budou mit take. Moc z toho nadseny nebyl, nevim proc. Jinak co se tyka ochoty a pristupu, nemuzu si stezovat. Pan nebyl sice nijak aktivni, ale ve vsem mi vyhovel, na otazky vc. dotazu na ceny odpovedel. Nakonec jsem poprosil o katalog a ten jsem dostal. Odchazel jsem sice trochu zklamany, ze mi dvoje vysnene rolady nesedly, ale zato se zazitky z jejich vyzkouseni. Nezbyva ted cekat na vyzkouseni Tudoru
romulada Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Jen malé upřesnění od Rolex šťourala - Submarinery mají 40mm ne 39! Day Date se nedělají v jiném provedení než v celozlaté verzi.
honza71 Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Ahoj všem. Sorry, ale něco mi tu nesedí. Proč nadšenci jako je vás tu většina, chodí do obchodu kde jsou "divný" a delají svou práci blbě. Utrácíte mraky peněz u někoho, kdo vám není ochotný nebo schopný kromě nic moc "slečny za pultem" poskytnout kvalitní prodejní služby ??? Proč ? Why ? Warum ? Pourquoi ? Perché ? Jediná cesta jak něco změnit ( samozřejmě ve prospěch zákazníka ) je ignorovat lidi, co dělají svou práci blbě a co nejvíce známým to vykecat, ať se to rychle šíří. A oni se časem chytnou za nos a něco se změní. Uvidíte.
lib Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 honza71 napsal: Ahoj všem. Sorry, ale něco mi tu nesedí. Proč nadšenci jako je vás tu většina, chodí do obchodu kde jsou "divný" a delají svou práci blbě. Utrácíte mraky peněz u někoho, kdo vám není ochotný nebo schopný kromě nic moc "slečny za pultem" poskytnout kvalitní prodejní služby ??? Proč ? Why ? Warum ? Pourquoi ? Perché ? Jediná cesta jak něco změnit ( samozřejmě ve prospěch zákazníka ) je ignorovat lidi, co dělají svou práci blbě a co nejvíce známým to vykecat, ať se to rychle šíří. A oni se časem chytnou za nos a něco se změní. Uvidíte. Myslíš, že si feťák vybírá, u koho koupí dávku?
honza71 Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Odesláno 14. května 2009 lib napsal: Myslíš, že si feťák vybírá, u koho koupí dávku? Ahoj. Mám za to, že docela dost "feťáků" na tomhle fóru má svou závislost ( vztaženo samozřejmě pouze ke způsobu nákupu ) celkem pod kontorlou. Mě je nákup něčeho tak "osobního" jako hodinky přes net cizí,ale určitě se tím hodně ušetří. Taky nákupy za kopečkama jsou dobré řešení. A když nakupuješ za 50 litrů a víc, tak za to co ušetříš zaplatíš cestu, někam se podíváš, užiješ si třeba super víkend nebo jen výlet a ještě ti zbyde doma na MHD. A pokud vysněný kousek koupíš přímo ve Swiss jako to nedávno popisoval tuším "mrazík" , tak to už je skoro jak v pohádce. Nechci přivádět české obchodníky na buben, ale přeju si , a to dost silně, aby žačali hrát fér !!! ( ceny, přístup k zákazníkovi, znalosti o tom co prodávají atd. )
lib Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Odesláno 14. května 2009 (upraveno) Co na to říct? Má odpověď opravdu nebyla tak hlubokomyslná. Upraveno 14. května 2009 uživatelem lib
911 Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Odesláno 14. května 2009 mozna to tady uz probehlo, ale jen pro uplnost, u Bechyneho jde koupit Vulcan
honza71 Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Odesláno 14. května 2009 lib napsal: Co na to říct? Má odpověď opravdu nebyla tak hlubokomyslná. Tvá odpověď byla super ! Jen když čtu jak si spousta lidí stěžuje, tak co jim říct. Buď se na to vys.... úplně, nebo si ty prodejce "vychovejte" A závěrem. Čtu chronomag jen pár měsíců a mám velkej strach, že ze mě toho "feťáka" brzo uděláte taky.
911 Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Odesláno 14. května 2009 honza71 napsal: Tvá odpověď byla super ! Jen když čtu jak si spousta lidí stěžuje, tak co jim říct. Buď se na to vys.... úplně, nebo si ty prodejce "vychovejte" A závěrem. Čtu chronomag jen pár měsíců a mám velkej strach, že ze mě toho "feťáka" brzo uděláte taky. zas je potreba to uvest na pravou miru. my tady nejsme pro ty prodejce vubec smeroplatny. nas je velmi malo. ja vim, ze by to tak nemelo byt, ale je to tak. ja teda musim rict, ze z Carollina mam jen pozitivni zkusenosti, ale asi vsude se neco najde.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se