Ivan Lelák Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 Mimo jiné se na akci promítalo i tohle krásné video: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 Můžete k tomu hodit tuny "omáčky", ale je to zase nedotažený a až na dýnko škoda mluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Díky za precizní představení a recenzi. Na rovinu, mne tyhle kopírky Longines moc neoslovily. Myšlenka dobrá, ale něco tomu chybí. Pravda nejsem pilot. Na rozdíl od MIG 15, ty mne opravdu berou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Ahoj, jen kratky nazor. Na prvni pohled pekne a zajimave. Kdyz se clovek podiva dukladneji, tak zjisti ze s tim dotazenim to mohlo byt lepsi. A ta luneta? Mam rad masivni veci, ale v tomto pripade mi to opravdu pripada jako pocta zamestnancum firmy ZETOR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Tady máte taky pilotky za 130 tísíc. Jen pro srovnání. Ty Prim jsou ekl... I za 20 tisíc. Bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Jeden detail - na promo fotkách jsou jiné ručky, než jaké jsou na fotkách vystaveného kusy od Ivana - vystavený kus má ručky silnější, což působí o trochu lépe, než ty promo. Obecně mně na celém tomto díle nepasují proporce: - velikost pouzdra a luneta - opticky strašně masivní - naproti tomu číslice a ručky jsou relativně malé - když se člověk podívá na původní Longines, tak číslice a ručky byly v porovnání k celkové velikosti větší - působilo to plněji a čitelněji - číselník není tmavě černý, ale "antracitový" číslice nezáří už z dáli - celkově je to taková šedivá myš Když už se pouštěly do limitky a chtějí za to hrnec peněz měli dle mého požít porcelán číselník, pořádné ručně a precizně nanesené lumi indexy. Odkaz na konstrukci ledadla mně v tomto připadá jako zoufalá snaha tam prásknout nějaké pojidlo, aby nezůstalo jen u vrtule na korunce a dýnka. Tuto LE vyprodá více úcta k hrdinům, než kvalita produktu a to mně na tom asi sere nejvíc... protože to takto vnímám jako trochu neuctivou monetizaci našeho pocitu hrdosti a vděku k těmto lidem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Před hodinou, Snekofon napsal: Tuto LE vyprodá více úcta k hrdinům, než kvalita produktu a to mně na tom asi sere nejvíc... protože to takto vnímám jako trochu neuctivou monetizaci našeho pocitu hrdosti a vděku k těmto lidem. Líp bych to nenapsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 (upraveno) Nejsou nezajímavé, ovšem jednotlivé prvky, byť jsou zajímavé, nejsou sladěné. Luneta je co? Nějaké ozubené kolo? Ona to není prdel, udělat nějaký "kultovní design". Velké firmy mají kultovních modelů tak jen pár a neustále je recyklují a v Eltonu si myslí, že s pár zaměstnancema na koleně vymyslí každý rok několik totálně nových (a povedených) designů a že se to bude líbit. To je naivní. Cena je mimo. Kdybych chtěl 120kkč za hodinky utratit, díval bych se jinam. A to jsem fanda prim. Navíc lze zase zřejmě očekávat haldu nedodělků, bohužel. Zpětně hodnotím MIG-15 jako povedené. Upraveno 13. září 2022 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Obdivuji vás všechny, kteří v tom vidíte paralelu s Longines MVS ... Já v tom vidím Seiko Samuraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Kdyz na to prijde, tak v tom tvaru pouzdra lze videt leccos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Nevím, zda se to zde již probíralo, ale všiml si někdo v prezentaci Nebezkých jezdců jedné "velké nesrovnalosti"?!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Nikdo?!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Myslis to, ze Filip Jánský (pseudonym) byl ve skutecnosti Richard Husmann? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 před 9 hodinami, seikó napsal: Myslis to, ze Filip Jánský (pseudonym) byl ve skutecnosti Richard Husmann? Ne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čibi Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 V 6. 9. 2022 v 22:29, Honza.manta napsal: Nevím, ale MIG 15 byly v pořadníku rozebrané za necelý týden. Takže asi cena/výkon asi byly v pořádku. Vloni na dni otevřených dveří jsem odposlechl rozhovor s tímto tématem - poměr cena výkon, kdy to tam někdo z vedení obhajoval a vysvětloval, že pro hodně lidí to je investiční záležitost. Prostě další kusy té série nebudou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 před 15 hodinami, seikó napsal: Myslis to, ze Filip Jánský (pseudonym) byl ve skutecnosti Richard Husmann? https://cs.wikipedia.org/wiki/Filip_Jánský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 3 hours ago, Ivan Lelák said: https://cs.wikipedia.org/wiki/Filip_Jánský No právě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 On 9/16/2022 at 7:02 AM, Jan_Jan_2006 said: Ne ... Tak nas nenapinej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Tak jo.... Tohle je jedna fotka z reklamního PDF Nebeských jezdců. Nevidíte tam model Nebeských jezdců s mimostřednou vteřinovkou?!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Pripada mi, ze ta mimostredka je nejak divne nizko... chtelo by to ostrejsi fotku. No, mozna byl prvotni zamer jiny nez jaky je finalni produkt. Nebo to byla jen jedna z variant. Tady nam to asi nikdo z Eltonu nerekne... Kazdopadne velmi dobry, temer detektivni, postreh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se