Ivan Lelák Odesláno 20. prosince 2022 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2022 V 20. 12. 2022 v 8:42, VS napsal: Jestli ty přívodní vodiče ke krokodýlům mají průměr minimálně 15 mm (měď bez izolace) a baterky uvnitř jsou spojeny stejnými kabely, tak se těm 1200 A dá věřit, pokud se jedná o krátkodobé zatížení v řádech jednotek sekund. http://www.kabelyvodice.cz/technicka-podpora/tech_proud_zat.php Nebo to jsou čínské ampéry. (/100) Rozšířit V citátu je zmiňován model Volcano 1200, ten dává AŽ 1200 A. Já mám Volcano 2000, ten dává až 2000 A, předpokládám že jen krátkodobě a podle potřeby. Citát jsem uvedl jen kvůli pulzování, které mne zajímá.
Ivan Lelák Odesláno 6. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2023 Dnes jsem potřeboval jet do práce na motorce, odpoledne měla být taková menší firemní vyjížďka. Motorka delší dobu stála, připojená sice na chytrou nabíječku, nicméně už je před smrtí (je jí skoro 6 let) a po dnešní chladné noci jsem ani tak nenastartoval. Doběhl jsem domů, popadl Topdon a bylo nastartováno okamžitě. Pro jistotu jsem si ho vzal sebou, člověk nikdy neví, ale má být teplo a myslím, že už nastartuju normálně.. Jump Starter je skvělý pomocník!
j.e.n.i.k.82 Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Já to tady oživím. Používá někdo něco takového? Máme víc aut a hodilo by se mi záložní řešení, když bude potřeba jet “nenabitým” autem. Rychlé nabíjení, powerbanka, tester baterií by byly příjemné fíčury, ale nutné nejsou. Viděl jsem i verzi jump starteru se superkondenzátory, které by měly fungovat tak, že se nabijí ze zbývající energie v baterii a pak udělají pulz na nastartování a není tedy potřeba myslet na nabíjení jump starteru.
Prochy68 Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Mám tu obyč verzi z Lidlu a dvoulitrovej diesel to roztoči i při úplně vystaveny baterce v autě. A nabíjel jsem to jen po použití, drží to v pohodě.
zerrou Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března mám a na motorku super,ale čo mám 6 a 8valce autá nad 500 koni,tak to nepretočí ani jedno...
gunman Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Mám ten z Lidlu. Letos mi zase ženy nechali v mrazech u baráku jen jedničkovou Fabii 1.4, ani neblikla a roztočilo to napoprvé.
Ivan Lelák Odesláno 21. března Autor Nahlásit Odesláno 21. března Po dvou letech a asi 6 nastartovaných autech či motorkách mi přišlo, že Top Don Volcano přestává stíhat, pokud není úplně nabitý. Už kdysi se mi stalo s předchozím jumpstarterem, že cca po dvou letech nešel dobít a hlásil jakousi chybu. Oprava by asi nebyla rentabilní, tak letěl do popelnice a koupil jsem Volcano. To fungovalo až do loňského podzimu, kdy jsem zjistil to co píšu výš. Abych ho po každém nastartování dal zase dobít, mne nebavilo a protože jsem na podzim prodával éro, dal jsem k němu novému majiteli i jumpstarter. Ale protože garáž je plná hraček, o stavu jejich baterek pomalu ztrácím přehled a cítím, že něco takového zase potřebuji a než začnu vyhledávat na internetu, chci se zeptat, jestli máte někdo opravdu dlouhodobou pozitivní zkušenost s nějakým výrobkem a můžete mi ho doporučit. Cena ani tak nerozhoduje, podmínkou je kvalita a kompaktnost, protože si ho chci brát i na cesty na motorce. Díky!
j.e.n.i.k.82 Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března To by asi vyřešil ten superkapacitorový. Nabíjí se přímo vybitou baterií a mělo by to být dostatečně odolné. Ale nabídka je slabá. Baseus Supercap (značka slušná, recenzí málo), Eleker CE315 (složité ho vůbec někde sehnat, recenze žádné), Autowit Supercap2 (ten je asi nejrozšířenější, ale zároveň už trochu zastaralý, recenzí dost) a možná ještě nějaké, ale nic rozšířeného
Petr.S Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března kondenzátorový startovací zdroj 12 V, GYS STARTRONIC HYBRID 950 | ACI - Auto Components International
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se