steel Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Obcas na nej kouknu kvuli novinkam od Applu. Tohle video o Rolex ... nechapu kdo ma byt prijcem tyhle informace, cilem je navysit pocet na waitlistches ? Tak sup nazory, jestli to stoji za nazor ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Kdysi jsem ho sledoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Jedinym cielom tohto videa ja navysit pocet sledovatelov spominaneho "influencera"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Vydržel jsem asi necelý tři munuty, pak to posunul na 6. a 9. minutu a pak vypl. Zjevně nejsem cílovka, ale tohle nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Také jsem ho sledoval ještě když byl Digit, ale teď bohužel ta kvalita šlo dolu na úkor kvantity :-(. Občas kouknu na recenze Apple produktů, které si ,,koupil" od sponzora iStyle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Připomíná mi to Sklepáky a jejich “vybli Bibli” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Taky mi to na youtube vyskocilo, koukal jsem na to po 5 pivech, ale stejne jsem videl velky spatny.... Nybrz ja su na nej docela vysazenej, tak hlasim ze nejsu objektivni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Už jej nesleduji, Apple Watch nenosím, nejsem cílovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Tento pořad je sponsorovan spolecnosti NordVPN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 "Hodinky za pár korun budou přesnější" ok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 To byo fakt nutne mu zakladat vlastni vlakno? Bylo to uz zmineno ve VIP. Podle me to nestoji za rec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 před 4 hodinami, miguel napsal: Jedinym cielom tohto videa ja navysit pocet sledovatelov spominaneho "influencera"... A já myslím, že pro nechronomagory, co nespolkli Šalamovnovo hovno, má tohle video docela fajn informační hodnotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 mna serie ze ma daytony a hulky a ja nemam Mohol by spravit video jak bol na cakacke a ako to cele zmakol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 před 15 minutami, huhu4d napsal: mna serie ze ma daytony a hulky a ja nemam Mohol by spravit video jak bol na cakacke a ako to cele zmakol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Koupis ND, LV a pak te prosej at si vezmes pandy v keramice. To je prece jasny! Je to takovej vseznalek s tunou produkt placementu. Spis nechapu kdo ma cas na to sledovat takovy hlody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 7. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 (upraveno) @Zmizík dekuji za nazor, asi jediny. On Mara vi co dela, jeho rozhovor na DVTV s Veselovskym je dobrej. Me tohle prislo mozna jako podekovani za za ty Daytony , jasne edukacni hodnota je (pro cleny chmg) nulova, pro nedotcene - tezko posoudit. Jestli jsem musel zakladat vlakno ? Nemusel. A neni to jedno ? Upraveno 7. října 2022 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David71 Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Videjko bylo Petra Máry dobré, výstižné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 8. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 On vlastně potvrzuje pouze to, co je zřejmé ze spousty vláken i tady - je to čím dal víc investiční záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 me spis fascinuje to, ze si za tyhle kecy koupil troje rolexky ;)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 před 45 minutami, dwg napsal: me spis fascinuje to, ze si za tyhle kecy koupil troje rolexky ;)) koupil a za retail a jeste mu je nacpali, zadnou cekacku nemel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se