dwg Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 před 37 minutami, ragu napsal: Protože u 36mm Exp se prsili, že je to návrat ke kořenům a šli v podstatě proti proudu zvětšování hodinek. No a pak vydaj 40 mm a vypadá to jako ústupek křiklounům co tvrdí, že 36mm je dámská velikost. I když to tak samozřejmě není, protože Rolex bude mít dlouhodobější strategii a ty 40mm byly pravděpodobně v plánu už při uvedení 36mm. ono to bude jako s OP.. 40mm bude ve skutecnosti 39, bude to celkem nositelny i na 17-18 cm zapesti, ale 36 bude stejne vypadat lip Me davaji smysl, pokud ma nekdo zapesti 20cm+ nebo teoreticky na noseni na remenu, ale tam bych spis cekal, ze to pouzdro bude zbastardeny zarezem mezi nozickama jako 36mm a osicky tak blizko, ze remen nepujde realne pouzit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Je to jen moje zvědavost, ale proč tady někteří jásáte nad ukončením výroby Milgů? Já je teda nosím denně a jsou to jedny z mých nej. Docela jsem se těšil na nějakou novou verzi s novým strojkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 ono to bude jako s OP.. 40mm bude ve skutecnosti 39, bude to celkem nositelny i na 17-18 cm zapesti, ale 36 bude stejne vypadat lip Me davaji smysl, pokud ma nekdo zapesti 20cm+ nebo teoreticky na noseni na remenu, ale tam bych spis cekal, ze to pouzdro bude zbastardeny zarezem mezi nozickama jako 36mm a osicky tak blizko, ze remen nepujde realne pouzit.Jako jo, smysl to dává. Na druhou stranu u Rolexu jsem si u profi modelu zvykl na logiku - model má jeden rozměr, jdi do prdele zákazníku. Variabilitu velikosti v rámci modelu čekám u DJ, OP... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 @shewcza @patprom řeknu to na rovinu, pokud Milgy skončili, a my je máme, tak nebudeme litovat… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Před hodinou, Thomas napsal: Ty kuličky jsou pro LGBT. Asi jsem teplej ale libi se mi to. Takovy na leto na party Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 [mention=21215]shewcza[/mention] [mention=16652]patprom[/mention] řeknu to na rovinu, pokud Milgy skončili, a my je máme, tak nebudeme litovat…Tak o tom žádná Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 (upraveno) @LovecK Mna v posledne 2-3 roky viac zaujima co skonci ako to co bude nove. Koniec Milgov Som sklamany ze nechali Wimbledon... dufal som ze pojde do dochodku spolu s Rogerom... @patprom jo Milgy su vazne super ale uz nezodpovedali dobe. Davam tomu max 2-3 roky a zase ich ozivia a snad to bude nieco sofistikovanejsie ako len napatlanie ineho mena na Air King Upraveno 27. března 2023 uživatelem Vortex-Tempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 před 8 minutami, matejcaha napsal: Asi jsem teplej ale libi se mi to. Takovy na leto na party Tak tojo.. cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 před 30 minutami, ragu napsal: Jako jo, smysl to dává. Na druhou stranu u Rolexu jsem si u profi modelu zvykl na logiku - model má jeden rozměr, jdi do prdele zákazníku. Variabilitu velikosti v rámci modelu čekám u DJ, OP... ja tu snahu neredit a nekomplikovat lineup povazuju spis za pridanou hodnotu. ale treba ted s novou fabrikou pojedou po milimetru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Jestli správně vidím konfigurátor na R stránkách, tak skončila možnost mít Daytony s meteorite ciferníkem. Se pose*u. Čekal jsem dost dlouho a nic. Opět. Už se mi to stalo s Hulkama a teď s meteorite Daytonama. Ach jo. Jasně, kdyby svět měl jenom takový problémy a nic vážnějšího, ale prostě mě to štve Tak jsem se chtěl s Vámi podělit o svou blbou náladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 @Vortex-Tempus máš pravdu, mám to stejně, navíc co jsem chtěl, to mám... A to nové s čím přichází mě poslední 2 roky vůbec nenadchlo, takže jsem to ani neobjednával... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
108 Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 před 55 minutami, patprom napsal: Je to jen moje zvědavost, ale proč tady někteří jásáte nad ukončením výroby Milgů? Já je teda nosím denně a jsou to jedny z mých nej. Docela jsem se těšil na nějakou novou verzi s novým strojkem. cisto technicky len preto ze milgy uz nedavaju zmysel, prakticky vsetky s novymi kalibrami su antimagneticke, neviem si predstavit ten potencionalny reissue s cim my museli prist, mozno cele z biokeramiky :D, produktovo nedavaju zmysel, ale dizajnovo sa mi pacia, nic proti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 před 2 minutami, Vjace napsal: Jestli správně vidím konfigurátor na R stránkách, tak skončila možnost mít Daytony s meteorite ciferníkem. Se pose*u. Čekal jsem dost dlouho a nic. Opět. Už se mi to stalo s Hulkama a teď s meteorite Daytonama. Ach jo. Jasně, kdyby svět měl jenom takový problémy a nic vážnějšího, ale prostě mě to štve Tak jsem se chtěl s Vámi podělit o svou blbou náladu. to ti ale zase usetrili dost penez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
108 Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 před 35 minutami, matejcaha napsal: Asi jsem teplej ale libi se mi to. Takovy na leto na party tak sa podla pana asi musim prihlasit k LGBTI tiez lebo mne sa to paci, je to na rolex extremny ulet a to je na nich to zaujimave, este ked ich obratom buduci rok zarezu tak to bude docela zberatelsky artikel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 před 1 minutou, dwg napsal: to ti ale zase usetrili dost penez Přesně. Teď budu naštvanej a bohatej, mohl jsem být šťastnej a chudej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Před hodinou, dwg napsal: ono to bude jako s OP.. 40mm bude ve skutecnosti 39, bude to celkem nositelny i na 17-18 cm zapesti, ale 36 bude stejne vypadat lip Me davaji smysl, pokud ma nekdo zapesti 20cm+ nebo teoreticky na noseni na remenu, ale tam bych spis cekal, ze to pouzdro bude zbastardeny zarezem mezi nozickama jako 36mm a osicky tak blizko, ze remen nepujde realne pouzit. Ono to je hlavně o tom, jak se v té dané velikosti hodinek člověk cítí sám, to jak v nich vypadá už je dnes úplně jedno, na to nikdo nekouká. Mě by 36mm nevadily protože Hillary , ale na druhou stranu jsem se v nich necítil úplně fajnově a první co bylo když jsem si je zkoušel prý manželka, to jsou ale dámské hodinky, jsou ti malé... Jsem říkal, huš, ty tomu nerozumíš.... Takže každý ať si nosí jak mu co vyhovuje, ale mít na výběr u profesionálních mezi velikostmi 36mm a 40mm je obrovský posun dopředu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Jako já vám nevim, je tohle fakt reál..? ??? Teď na hodinkee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 před 7 minutami, tikzot napsal: Jako já vám nevim, je tohle fakt reál..? ??? Teď na hodinkee Vždyť to říkám...LGBT:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Jako já vám nevim, je tohle fakt reál..? ??? Teď na hodinkeeJako v konfiguratoru to nevidim, tak bud to tam pridaji, nebo je to off catalog model a nebo predcasny april, doufam Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Zlatý palmový lesík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se