martin151 Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Přišel Newsletter DK36 jsou zpět tedy jen s inhousem, ale pokud má někdo zájem. https://www.damasko-watches.com/en/current-collection/models-with-manufactory-movement/classic-three-hand-manufactory-models/53/dk36-black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Zjova! On je to takovej inhouse neinhouse, ale proc ne.. zasadni je, ze se teda vratili k ice-hardeningu, dobra zprava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Hmm, já si je asi po 15 letech znovu koupím, jen za skoro trojnásobnou cenu Jsem rád, že se znovu vrátily do portfolia. DS30 mě nikdy nebraly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Pěkná novinka! Super, že oživili "nechlupaté" cifry a konečně jsou i s pořádnou lumi (na číslech), ač nevím, jestli se mi lumi "kříž" a nápis/logo "Damasko" libí nebo ne... Návrat zpět k ice-hardeningu je jedině vítaná změna, to je to, co je odlišovalo od Sinnu a dalších s ponorkovou ocelí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 před 1 hodinou, Micey napsal: Zjova! On je to takovej inhouse neinhouse, ale proc ne.. zasadni je, ze se teda vratili k ice-hardeningu, dobra zprava. Pravda, podoba s ETA2824 tam je více než zřejmá. By mě zajímalo od kolika změn/úprav už tomu můžou říkat inhouse? Tušíš? Mám v tomhle mezeru ve vzdělání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Já to pochopil (možná blbě) tak, že o změnách na Etě to neni, fakt si toho většinu vyráběj sami, případně si to někde zadávaj.. ovšem na základě výkresů starý dobrý ETy. Takže víceméně inhouse to je.. akorát si ho sami nemalovali, no:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 před 4 hodinami, Locky napsal: Pěkná novinka! Super, že oživili "nechlupaté" cifry a konečně jsou i s pořádnou lumi (na číslech), ač nevím, jestli se mi lumi "kříž" a nápis/logo "Damasko" libí nebo ne... Návrat zpět k ice-hardeningu je jedině vítaná změna, to je to, co je odlišovalo od Sinnu a dalších s ponorkovou ocelí. Já bych řekl, že ten ice hardening bude v podstatě to samé co Tegiment... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 (upraveno) Jako ze to bude jiny nez vzdy? Ten D ice hardening mel vzdy vyhodu, ze to pouzdro je tim osetreny cely do hloubky, narozdil od povrchovky = tegimentu. Ted nevim jestli vis na todle tema tak moc, nebo tak malo.. no offense:) Upraveno 10. března 2023 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 10. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Ale ta cena s tahem je docela ranec 2600 Euro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 před 8 minutami, Micey napsal: Jako ze to bude jiny nez vzdy? Ten D ice hardening mel vzdy vyhodu, ze to pouzdro je tim osetreny cely do hloubky, narozdil od povrchovky = tegimentu. Ted nevim jestli vis na todle tema tak moc, nebo tak malo.. no offense:) tak já vycházím z toho, že Damasko si u Sinnu nechalo dřív dělat pouzdra a ze stránek Sinnu. https://www.sinn.de/en/Black_Hard_Coating.htm https://www.sinn.de/en/TEGIMENT.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Jo, viz ty Sinn stranky.. tegiment = super povrchovka. Ice hardening = je to prokaleny skrz. Pokud teda neziju poslednich patnact let v bludu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 (upraveno) já měl za to, že to Damasko není skrz, ale taky jen do určité hloubky .. U Damaska, žádný info není.. Ale z vlastní zkušenosti mohu říct, že když jsem drbnul ať Damasko nebo Sinn, tak to bylo vidět úplně stejně.. Maximálně ty úpravy zabrání vlásečnicím z běžného nošení.. Nechci se hádat, jen polemizuji. Upraveno 10. března 2023 uživatelem bacil.357 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 (upraveno) Damasko byly jediny hodinky, ktery jsem nedojebal…takze to musi byt superodolny. Taky ziju v tom, ze to neni jen povrchovka, ale hlubsi uprava. A za “novy” 36 tleskam Upraveno 10. března 2023 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Tyjo, tak že by přece jen oživili starý osvědčený modely? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 před 9 hodinami, bacil.357 napsal: já měl za to, že to Damasko není skrz, ale taky jen do určité hloubky .. U Damaska, žádný info není.. Ale z vlastní zkušenosti mohu říct, že když jsem drbnul ať Damasko nebo Sinn, tak to bylo vidět úplně stejně.. Maximálně ty úpravy zabrání vlásečnicím z běžného nošení.. Nechci se hádat, jen polemizuji. Je to skrz. Neni to pouze povrchove vytvrzene jako u Sinn. A co se vyroby pouzder tyce, je to naopak, Damasko vyrabel v davnych dobach pouzdra pro Sinn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Jupí, už z vás, současných majitelů DAček, nemusím loudit ať už moje bývalé nebo vaše současné.... Konečně, byly naše hlasy vyslyšeny. A je super že to i posunuli o kousek dál - lumi, in-house... Jen co něco prodám, objednávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 (upraveno) V 10. 3. 2023 v 14:33, Locky napsal: Pěkná novinka! Super, že oživili "nechlupaté" cifry a konečně jsou i s pořádnou lumi (na číslech), ač nevím, jestli se mi lumi "kříž" a nápis/logo "Damasko" libí nebo ne... Návrat zpět k ice-hardeningu je jedině vítaná změna, to je to, co je odlišovalo od Sinnu a dalších s ponorkovou ocelí. Mno, tak moje nadšení bylo zbytečné. Žádný nový cifr s lumi i na číslech se nechystá - šlo jen o chybu oddělení marketingu. Pro případné zájemce jsou ochotní prodat za 80EUR dial z DB1, který má lumi i na číslech, ale ta je více "krémová" a je potřeba vyměnit i ručky (za dalších cca 70EUR), jinak by to bylo jako pěst na oko. Pro ilustraci doplňuji obrázek DB1 z netu: a foto s lumi: Upraveno 16. března 2023 uživatelem Locky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se