Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moje druhé GS 🙄 Stejně jako byly SBGY009 láska na první pohled, i tyhle mě vzaly za koule, jiným způsobem. Možná proto, že samy mají pořádné cojones, ale nestaví to na odiv. Přesně pro tenhle understatement jsem si GS zamiloval.

• Ciferník s temnými vlnami mořského proudu. Občas je ploše černý, občas jsou vlny výrazné, podle dopadajícího světla.
  • Luneta s keramickou vložkou, která běží jak po másle, současně je ale nastavení jednoznačné a hlavně má při otáčení super zvuk.
  • Titanové Evolution 9 pouzdro s titanovým tahem, resp. je to kompozit titanu a uhlíku (a možná ještě něčeho) s vyšší tvrdostí a odolností proti poškrábání.
  • Pětidenní Spring Drive s přesností ±10 vteřin za měsíc, resp. ±0,5 vteřiny za den (pro srovnání, Suby mají ±2 vteřiny za den, ale do téhle diskuse se asi pouštět nechci 🙃).
  • Jediné, na čem by mohli v GS zapracovat, je spona, která se zdá být trochu vysoká, ale zatím mi to nijak nevadí.

Více info na stránkách GS.

SLGA015.jpg

Odesláno

Už jsem ti je chválil ve výběrovém vlákně, perfektní potápky! Díky materiálu věřím, že jsou na ruce pohodlné, ač to jsou parametry už docela kladiva. 

A malé, bezvýznamné, plus za punkovou kachničku v pozadí.🙂

Ať dělají radost!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jako svý SBGA231 miluju. Štve mě na nich v zásadě jen ta příšerná spona. Tyhle jsou zas o půl parníku dál. A já nemůžu uvěřit, že na ně frkli tu samou sponu. Fakt to nejde líp? Nebo to GS líp neumí? Věřím, že v obou případech je odpověď kladná. Proč tedy používají tuhle, je mi záhadou. Ale jinak je to dokonalost sama! 

Odesláno

Nebo je to záměr, wabi-sabi. Nezbytná piha na kráse, která dodá harmonii celku 🙂 Každopádně Ti je upřímně závidím! Já se nechci zbavovat svých, které se mnou od nova zažily ažaž. Ovšem pořizovat dajvry dnes, jsou SLGA015 jasná volba. Uvidíš to dilema za pár let, až vytasej osmidenní spring a cifr tkaný vílami v pouzdře zkutém trpaslíky pod horou.

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Americkej napsal:

A já nemůžu uvěřit, že na ně frkli tu samou sponu. Fakt to nejde líp? Nebo to GS líp neumí? Věřím, že v obou případech je odpověď kladná. Proč tedy používají tuhle, je mi záhadou. 

V GS by ti vysvětlili proč je tato spona prostě nejlepší, i když si celý svět myslí, že to není prostě ono (eufemismus), stejně jako proč je nejlepší používat ty debilní pin/collar v tahu místo šroubků :D

Upraveno uživatelem xbraj19
Odesláno

Vlnky moc pěkný, krásná punková kachnička a punkovej lumibod na trojce (předpokládám, že bez něj by asi byly o level níž při potápěčské certifikaci)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...