lolohh Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 Nejsem žádný expert, ale zrovna nedávno jsem se na jejich web díval. Ten P.2002 nebo 2004 není jejich? Oba dva jsou jejich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppprochy23 Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 Oba dva jsou jejich, ale jsou s automatickým nátahem. Mám pocit, že vlastní strojek s ručním nátahem nemají. Jestli se mýlím, tak mě prosím opravte. Budu mít další variantu na rozhodování. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 tak já plánuji tyto a doufám že budou doma co nejdřív Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 No podle mě jsou to manuální strojky - hand wound manual movement Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 ja mam v plane jedny z tychto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bask Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 Tohto roku si kupim nove vydanie Sturmanskie od Volmaxu so strojcekom 2614 Chcem ich vidiet! Ukaz foto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 Nevim, jaky bude muj letosni prirustek. Co vim je jen to, ze letos koncim prvni stupen VS a to si bude zadat adekvatni odmenu Jak tak na to koukam, dostal jsem svemu na 200%. Muj letosni prirustek je Grand Seiko vintage a Rolex Explorer II Drzim palce vsem, kteri jeste cekaji... uz sice nemate do konce roku moc casu, ale Vanoce jsou jeste pred nami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 Ja uvidim jestli pujdu do Breitling Windrider Chronomat Pokud ne, tak jiny plan asi nemam.. Libi se mi Jakubiskova sumarizace, tak zkusim podobnou Vzal jsem to trochu oklikou, ale chronomaty uz to asi nebudou.. nejak se mi to rozlezelo v hlave a dopadlo to jako obvykle trosku jinak - aktualne mi diru po Breitling chronografech zaplacli Herculesy a k tomu jsem se vratil ke sve klasice, ktera mi za ty necely dva roky zacala chybet a to Moonwatche, ktere jsou s nejvetsi pravdepodobnosti stejne stare jak ja a presto porad vypadaji k svetu Mezitim se samozrejme vystridala spousta jinych veci od Fortisi chrono, pres Eterni pilotky, quartzovy Raymond Weily az po nejakou tu nevsedni cinu a klasicke japonsko - nektere vydrzely mesice, jine tydny, ostatni hodiny az dny.. bylo to fajn, ale prisel jsem na to, ze je na case najit neco stalyho.. ale bojim se toho, ze nic takovyho pro me snad ani neexistuje, i kdyz uvidime jak to vsechno skonci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 Zdravim, ja mam v planu letos jeste koupit bud Seiko Monster Black nebo Traser Automatic PRO Blue s ETOU. Jinak teda musim rict, ze pote, co jsem prisel na Chronomag, muj financi rozpocet celkem utrpel Ale hlavne je to fakt zavislost. Pred chronomagem jsem mel nejaky SWATCH Irony a pote jsem si koupit po delsim hledani Traser Navigator s ocelovym tahem, protoze ulitam na tritiu. No, jenze pak jsem shanel hodinky pro znameho a najdu chronomag... Bohuzel nebo mozna bohudik jsem v hodinkach nasel zaludne cihajici zavislost. Od te doby, co tu jsem, a to jsem tu kratce, jsem neodolal a uz jsem si koupil Marathon GSAR, Seiko Sport 5, Dievas Divergraph Blue, KHS Ocean, GW-002E-1VER, GW-M5600, GW-9100. A to vsechno letos!!! Letosek chci zakocit prave poslednim kouskem pod stromecek, jak jsem psal vyse, bud Trasery a nebo Monstra... A pristi rok bych si ras dal trochu vic klidu ve sveraci kazajce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 Žiadne. Momentálne namiesto nových prírastkov bude mať prednosť servis a renovácia tých doterajších, nevylučujem príležitostný nákup nejakých zaujímavých vintage hodiniek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 1. Co to je ? 2. vlákno je vyčichlé , bude konec roku. Což takhle začít plánovat na 2010, krásné datum, krásné hodinky, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 (upraveno) tyhle??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tie na tvojom obrazku nie su od Volmaxu pokial dobre viem, navyse dnes som hovoril s predajcom a hodinky nepridu az po Vianociach, ze vraj Volmax ma nejake obmedzenia kvoli krize, tak neviem pockam si. Ale prikladam obrazok tych mojich buducich Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. října 2009 uživatelem pato31681 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 V lednu jsem si přál pořídit si Omegy Planet Ocean. Celkem rychle a s velkým štěstím se mi tenhle krásný sen splnil, ale při mé hodinkové promiskuitě jsem pustil hodinky, které zatím žádné nepřekonaly a já vím, že je musím sehnat znovu a být už na ně hodnější... Takže téměř po roce mám přání stejné, i když vlastně bylo už jednou splněné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppprochy23 Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2009 No podle mě jsou to manuální strojky - hand wound manual movement Dík za info. Já jsem se soustředil nějak na ty PAM 312, a to je třídenní automat a nevím proč jsem si myslel, že ty vícedenní vlastní strojky jsou jen automaty. Jsem to ale pako..... No jsou tam tedy další varianty, ale cenovky už jsou také trošku jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2009 Chtel jsem letos JSAR, ale diky k tomu ze nebyly k dispozici, tak jsem si musel ukojit chut Steinama b-uhr II, ktere jsou tedka na ceste. No ale po JSAR touzim stale, takze pro pristi rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 Tak já jsem se definitivně zařadil mezi chronomagory a pořídil nejprve Vostoky GAZ Limuzine a pak to hned dozdil G-shockem 5600 v solaru, s multibendem a negativním displayem. A koukám že jsem do toho spadl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Jelikož toužebně očekávám zásilku s Corum Bubble BAT, po kterých jsem dlouho toužil, tak už žádné hodinky pro tento rok v plánu nemám. A možná ani v tom další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Tak to bude určitě s takovou tou zubatou krabičkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Jelikož toužebně očekávám zásilku s Corum Bubble BAT, po kterých jsem dlouho toužil, tak už žádné hodinky pro tento rok v plánu nemám. A možná ani v tom další. Tak to je parada, splneny sen. To Te budu muset nekdy pozvat na kafe/pivo, abych je mohl okouknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Já po mém nákupu v USA už nechystám nikdy nic . Jelikož toužebně očekávám zásilku s Corum Bubble BAT, po kterých jsem dlouho toužil, tak už žádné hodinky pro tento rok v plánu nemám. A možná ani v tom další. A tohle je hodně slušný, jsem moc zvědavej na fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se