Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno

to jsou tydle ? :)

vypadají fajn - byl jsem se na corum podívat ve štěrboholích a to sklo je masakr - dal by se s ním za slunného dne podpálit temelín ze dvou kilometrů :thumbsup_anim:

Odesláno

vypadají fajn - byl jsem se na corum podívat ve štěrboholích a to sklo je masakr - dal by se s ním za slunného dne podpálit temelín ze dvou kilometrů :thumbsup_anim:

Kde ve Sterboholich?

Tesim se na fotky na ruce, strasne me lakaji ty klasicky na meshi..

Odesláno
ja vubec nevim, proste tak nejak cekam, co mi v prodejni sekci padne do oka no :)

tak jak sem rikal, neco mi do oka padlo, doladime par detailu s prodejcem a pak je hned postnu do sekce pochlubte se novymi prirustky :D

Odesláno
uz mam rozjete Heuer Silverstone s hnedym cifernikem.

fotek je par na onthedash.com a hned jak dorazi ze CH tak se pochlubim

jinak bych moc rad realizoval do budoucna ,ale nevim jestli tento rok Zentih El Primero.

Silverstone jsou doma uz nejaky ten patek, mezitim doplneno o 2x carrera ale zenith/movado TV shape se nepodarilo realizovat, tak snad pristi rok.

Odesláno
Tak to je parada, splneny sen. To Te budu muset nekdy pozvat na kafe/pivo, abych je mohl okouknout :)

Jasně, rád se pochlubím :)

Jo, jsou. Zkoušel jsem si je na ruce a fakt mě dostaly. Zpracování je perfektní, strojek s certifikací, šroubovací korunka, 200m WR.

A parádní upírská krabička jako bonus :)

Návštěvník YPO
Odesláno
Zajímá mě, jestli se dá v nich vůbec orientovat, kolik že to je vlastně hodin ;-)

asi dá, ale oris má obecně jeden neduh,a to že cpe ty ciferníčky doprostřed - mě se to nelíbí

Odesláno
Jasně, rád se pochlubím :)

Jo, jsou. Zkoušel jsem si je na ruce a fakt mě dostaly. Zpracování je perfektní, strojek s certifikací, šroubovací korunka, 200m WR.

A parádní upírská krabička jako bonus :)

Gratulace Nighty, super příspěvek do tvý poněkud horologicko-panoptikální sbírky :D.

A černou pláštěnku máš :D ?

Odesláno

Rad by som si buduci rok kupil model Tag Heuer Formula 1. Uvidime co na to manzelka, tento rok som si kupil trojo hodiniek a uz straca trpezlivost :giljotiini:

Inak mojim snom su Daytony. Zatial sa ale neviem presvedcit, ze chcem dat za hodinky tolko penazi. Asi som na to este nedorastol. Zrejme to chce cas :D

Odesláno
Gratulace Nighty, super příspěvek do tvý poněkud horologicko-panoptikální sbírky :D.

A černou pláštěnku máš :D ?

Černou pláštěnku a přerostlé špičáky sice nemám, ale tento handicap poměrně úspěšně kompenzuji kamarádkami z fóra http://vampirefreaks.com/ :)

Ještě k těm Corum - bílé kamínky byly ze hry okamžitě, ale černé brilianty mě fakt dost lákaly. Podle mě k nim pasují skvěle.

Ale problémem byla cena, která byla cca. trojnásobná, takže to holt dopadlo tak, že luneta je naked.

Už se těším, až dorazí, dám sem pak foto na ruce.

Návštěvník Snow
Odesláno

to NIGHTinGALE - super, podařilo se Ti získat velký sen. Těším se na změnu avaateru a doufám, že mě nezklameš, představuji si, že by si mohl opět zalovit se stejných vodách.

Co takhle Corum Bubble Baron Samedi v l.e.2006 nebo krásné Casina. Myslím si, že by staly za řeč asi ty nejklasičtější Royal Fluh, ale jak Tě znám, bude to tutově Corum Bubble Lucifer. Ukážu Ti je ve verzi, která by stála za hřích, jednalo by se o Corum Bubble Lucifer v l.e. opět z roku 2006 pro tentokrát netypicky v chronographu. Protože nejsem takový Lucifer jako Ty, zastavil bych se u Casina. Ty by byly přesně pro mě, ale neměl bych na ně sílu, nesrovnal bych se s výškou. 

Přidám pár obrázku jmenovaných hodinek, Ty je znáš, ale třeba se někdo další chytí.

Odesláno
to NIGHTinGALE - super, podařilo se Ti získat velký sen. Těším se na změnu avaateru a doufám, že mě nezklameš, představuji si, že by si mohl opět zalovit se stejných vodách.

Co takhle Corum Bubble Baron Samedi v l.e.2006 nebo krásné Casina. Myslím si, že by staly za řeč asi ty nejklasičtější Royal Fluh, ale jak Tě znám, bude to tutově Corum Bubble Lucifer. Ukážu Ti je ve verzi, která by stála za hřích, jednalo by se o Corum Bubble Lucifer v l.e. opět z roku 2006 pro tentokrát netypicky v chronographu. Protože nejsem takový Lucifer jako Ty, zastavil bych se u Casina. Ty by byly přesně pro mě, ale neměl bych na ně sílu, nesrovnal bych se s výškou.

Přidám pár obrázku jmenovaných hodinek, Ty je znáš, ale třeba se někdo další chytí.

Mně se líbí Corum Bubble Dive Bomber.

65_2.JPG

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...