bandicoot Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 nighty: To je super přírůstek do naší rodiny, to musíme vidět naživo - na fotkách to podle mě vůbec neni ono.
Návštěvník YPO Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 to jsou tydle ? vypadají fajn - byl jsem se na corum podívat ve štěrboholích a to sklo je masakr - dal by se s ním za slunného dne podpálit temelín ze dvou kilometrů
H-B Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 to jsou tydle ? vypadají fajn - byl jsem se na corum podívat ve štěrboholích a to sklo je masakr - dal by se s ním za slunného dne podpálit temelín ze dvou kilometrů Kde ve Sterboholich? Tesim se na fotky na ruce, strasne me lakaji ty klasicky na meshi..
sibirnaya Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 ja vubec nevim, proste tak nejak cekam, co mi v prodejni sekci padne do oka no tak jak sem rikal, neco mi do oka padlo, doladime par detailu s prodejcem a pak je hned postnu do sekce pochlubte se novymi prirustky
H-B Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 No kdyz uz jsem sem psal.. v unoru jedu do NY a Bostonu, tak tajne doufam, ze narazim na nejakou dobrou nabidku na Ball..
KFL Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Kde ve Sterboholich? Fashion Arena, Klenoty tam mají "outlet" .. slevy na Corum byly fakt masivní - kolem 60 % (byl jsem tam asi 1,5 měsíce zpátky).
Stepino Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 uz mam rozjete Heuer Silverstone s hnedym cifernikem. fotek je par na onthedash.com a hned jak dorazi ze CH tak se pochlubim jinak bych moc rad realizoval do budoucna ,ale nevim jestli tento rok Zentih El Primero. Silverstone jsou doma uz nejaky ten patek, mezitim doplneno o 2x carrera ale zenith/movado TV shape se nepodarilo realizovat, tak snad pristi rok.
NIGHTinGALE Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Tak to je parada, splneny sen. To Te budu muset nekdy pozvat na kafe/pivo, abych je mohl okouknout Jasně, rád se pochlubím to jsou tydle ? vypadají fajn - byl jsem se na corum podívat ve štěrboholích a to sklo je masakr - dal by se s ním za slunného dne podpálit temelín ze dvou kilometrů Jo, jsou. Zkoušel jsem si je na ruce a fakt mě dostaly. Zpracování je perfektní, strojek s certifikací, šroubovací korunka, 200m WR. A parádní upírská krabička jako bonus
tomas80 Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Prave se snazim koupit na eBay Dievas Zeta Phantom s tritiem. Zatim vedu O vikendu se rozhodne, zda ke mne nakonec doputuji... Tim bych zakoncil letosni stedry rok http://gnomonwatches.com/DievasZetaPhantom.html
M916 Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zajímá mě, jestli se dá v nich vůbec orientovat, kolik že to je vlastně hodin ;-)
Návštěvník YPO Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Zajímá mě, jestli se dá v nich vůbec orientovat, kolik že to je vlastně hodin ;-) asi dá, ale oris má obecně jeden neduh,a to že cpe ty ciferníčky doprostřed - mě se to nelíbí
Skydiver Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Tak o těch CORUM jsem zatím neměl ani páru, a jsem příjemně šokován
Viktor Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Jasně, rád se pochlubím Jo, jsou. Zkoušel jsem si je na ruce a fakt mě dostaly. Zpracování je perfektní, strojek s certifikací, šroubovací korunka, 200m WR. A parádní upírská krabička jako bonus Gratulace Nighty, super příspěvek do tvý poněkud horologicko-panoptikální sbírky . A černou pláštěnku máš ?
Don2008 Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Rad by som si buduci rok kupil model Tag Heuer Formula 1. Uvidime co na to manzelka, tento rok som si kupil trojo hodiniek a uz straca trpezlivost Inak mojim snom su Daytony. Zatial sa ale neviem presvedcit, ze chcem dat za hodinky tolko penazi. Asi som na to este nedorastol. Zrejme to chce cas
NIGHTinGALE Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Gratulace Nighty, super příspěvek do tvý poněkud horologicko-panoptikální sbírky . A černou pláštěnku máš ? Černou pláštěnku a přerostlé špičáky sice nemám, ale tento handicap poměrně úspěšně kompenzuji kamarádkami z fóra http://vampirefreaks.com/ Ještě k těm Corum - bílé kamínky byly ze hry okamžitě, ale černé brilianty mě fakt dost lákaly. Podle mě k nim pasují skvěle. Ale problémem byla cena, která byla cca. trojnásobná, takže to holt dopadlo tak, že luneta je naked. Už se těším, až dorazí, dám sem pak foto na ruce.
Návštěvník Snow Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 to NIGHTinGALE - super, podařilo se Ti získat velký sen. Těším se na změnu avaateru a doufám, že mě nezklameš, představuji si, že by si mohl opět zalovit se stejných vodách. Co takhle Corum Bubble Baron Samedi v l.e.2006 nebo krásné Casina. Myslím si, že by staly za řeč asi ty nejklasičtější Royal Fluh, ale jak Tě znám, bude to tutově Corum Bubble Lucifer. Ukážu Ti je ve verzi, která by stála za hřích, jednalo by se o Corum Bubble Lucifer v l.e. opět z roku 2006 pro tentokrát netypicky v chronographu. Protože nejsem takový Lucifer jako Ty, zastavil bych se u Casina. Ty by byly přesně pro mě, ale neměl bych na ně sílu, nesrovnal bych se s výškou. Přidám pár obrázku jmenovaných hodinek, Ty je znáš, ale třeba se někdo další chytí.
Benne Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 taketo hodinky mi nic nehovoria... :/ asi som prilisny klasik
Mike. Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 to NIGHTinGALE - super, podařilo se Ti získat velký sen. Těším se na změnu avaateru a doufám, že mě nezklameš, představuji si, že by si mohl opět zalovit se stejných vodách. Co takhle Corum Bubble Baron Samedi v l.e.2006 nebo krásné Casina. Myslím si, že by staly za řeč asi ty nejklasičtější Royal Fluh, ale jak Tě znám, bude to tutově Corum Bubble Lucifer. Ukážu Ti je ve verzi, která by stála za hřích, jednalo by se o Corum Bubble Lucifer v l.e. opět z roku 2006 pro tentokrát netypicky v chronographu. Protože nejsem takový Lucifer jako Ty, zastavil bych se u Casina. Ty by byly přesně pro mě, ale neměl bych na ně sílu, nesrovnal bych se s výškou. Přidám pár obrázku jmenovaných hodinek, Ty je znáš, ale třeba se někdo další chytí. Mně se líbí Corum Bubble Dive Bomber.
Levit Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2009 Pro mě jsou zatím vysněné hodinky Tissot T-Touch Expert.Zatim jsem se uklidnil na hodinkách Orange Monster a Pro Trek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se