Radimk Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Tak jak už sem psal vedle: Na cestě mám černé Suma- asi poslední akvizici od Seika co mě pálí, a to je jen barevná výměna za modré, co jsem prodal. Pak mám v merku Precisty -"Italky" tak dlouho sem na ně čekal až sem finance utratil, nicméně jsou na nejvyšším místě seznamu. A taky uvažuju o nějakém digitálním zázraku. Měl jsem G-čka 56-ky ale s inverzním displayem a nemoh sem ho zkousnout, taky šly do světa s vidinou výměny (čert mi byl dlužen Giliuse) Dlouho dlouho se mi líbí Alpinisty. Taky "Německo" mi nedává spát. Včera jsem koukal na řadu Oris klasik, podobně jako Hamilton- mám ten dojem řada jazmaster A nebo možná něco z vyšší hodinařiny.. a žena má slíbené Steinharty - "naštěstí" se po nich slehla zem Tož tak. Na 5. ledna "skromný" plán
Kalifx Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Já jsem si předsevzal, že letos nic nekoupím. Pokusím se těšit hodinkami, který už mám. Možná neodolám nějaký lákavý nabídce na Autávie, ale spíš pošlu do švýcarskejch lázní ty, co už mám. Jasně, nejsem tak pevnej v kranflecích abych si byl jistej, že to vydržím, ale zkusím to. Navíc už teď nedokážu svou přízeň spravedlivě rozdělit mezi stávající hodinky. Zjistil jsem, že i troje hodinky jsou prostě moc...
ANT Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 (upraveno) No jestli všechno klapne jak má, tak asi budu řešit zde celkem obvyklé dilema Omega Speedmaster vs. Fortis Spacematic [ jenže rok je dlouhej, člověk míní a pánbůh/krize/šéf/... mění, jak jsem zjistil pekne dilema ja by som mal hned jasno....OMEGY!!!! jedine omegy, ktore sa mi pacia a viem, ze keby som si ich kupil niesom sklamany...uz davnejsie som nad tym premyslal, ale nevyslo mi to.....sakra teraz si mi to pripomenul musim odolat, musim odolat....ja by som bral zafir, priehlad na strojcek (aj ked obecne niesom fanusik tejto frajerinky) a aligatora musim odolat, musim!!! Upraveno 5. ledna 2009 uživatelem ANT
Jakubisko Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Nevim, jaky bude muj letosni prirustek. Co vim je jen to, ze letos koncim prvni stupen VS a to si bude zadat adekvatni odmenu
safi Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Seiko Sumo - modré, nebo Seiko high-end quartz......
ANT Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Seiko Sumo - modré, nebo Seiko high-end quartz...... high-end? to myslis GRAND SEIKO? preco quatrz? neni to skoda.....?
vlabar Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Moonwatche s Co-Axem --> a PP Calatrava pakliže se zadaří
cody Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Plany nedelam pac se jich pak stejne nedrzim. Jedine o cem vim je zatim Seiko Sumo, cekam az je uvidim na zivo. Pokud mi sednou vim ze jim proste nemuzu odolat. A koukam ze Sumo jsou na foru celkem v kurzu:-)
ANT Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Moonwatche s Co-Axem --> a PP Calatrava pakliže se zadaří no calatrava - to znie vynikajuco, na take musim este trocha pracovat ale nezufam, som este mlady.... )))
lolohh Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Oris TT1 300M Divers Dneska jsem na ně (jen v černé) koukal v Koscomu. Ten tvar pouzdra je opravdu zvláštní...
spiderer Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Ja uvidim jestli pujdu do Breitling Windrider Chronomat Pokud ne, tak jiny plan asi nemam..
PhoeniX Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Ja uvidim jestli pujdu do Breitling Windrider Chronomat Pokud ne, tak jiny plan asi nemam.. Ty jsou moc pěkný, na živo je to klenot - ať si kdo chce co chce o B říká.
CzechJoker Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Pro letošek jenom jeden malý kolotoč Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Ty jsou moc pěkný, na živo je to klenot - ať si kdo chce co chce o B říká. Ja jsem se k nim dostal zcela nahodou.. v Carollingu jsem koukal na Blackbirdy na tahu i na chronomaty na tahu a Blackbirdy mi nesedly vzhledem ciferniku, ale chronomaty me zdesily tim lestenym tahem.. Ted jsem jel k Dusakovi na Arkady zjistit co bych rekl na Omega Planet Ocean, nebo spis jakou velikost jestli 42 nebo 45 a jen tak nahodou jsem se kouknul do vitriny s beckama a ze bych se kdyz uz tam jsem podival na chronomaty co maji na kuzi, protoze ten tah je na me asi moc kolotocovej - no a bylo jasno, ze to jsou FAKT NADHERNY HODINKY ve vsech ohledech! A v modre s modrym remenem a kontrastnimi subdialy je to fakt krasna poezie
Andreas.ks Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Zvažuji něco sportovnějšího/ležérnějšího - Ball/Fortis/Oris... Nebo možná to Sumo nebo nějaké pilotky... Ale jak to dopadne a jestli to dovolí potomek, který je zrovna na cestě to se ještě uvidí...
ANT Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Ja uvidim jestli pujdu do Breitling Windrider Chronomat Pokud ne, tak jiny plan asi nemam.. niesom vyznavac Bciek, ale fakt je ze toto su jedny z tych krajsich, ale musia byt takto na kozi
Skydiver Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 Seiko SUMO černé, ale až někdy v létě, no uvidíme, už teď jsem jak na trní...stanovil jsem si vlastnit max 3 hodinky: 1. Oblekovky - Sea-gull chronograph - vlastním 2.Víkendy a drsnější zachazení - Seiko Orange Monster - vlastním 3. Lepší diversky do práce a celodenní nošení - Seiko Black Sumo - akvizice v roce 2009 Uvidíme, řekl slepý...
safi Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 high-end? to myslis GRAND SEIKO? preco quatrz? neni to skoda.....? Nemam zájem o běžný quartz, který dělá odchylku 15 vteřin za měsíc. Chci strojek, který mi bude dělat za rok do 10 vteřin. Budu tak honit vteřiny nikoliv za den, ale za rok.. A navíc si potřebuju podle něčeho seřizovat své chronometry... Uvidíme ještě jestli sumo nebo high end quartz...čekám na jednu sz...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se