Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdařte přátelé. Prosím o tipy na auta, do kterých se vejdou 3 dětské sedačky. Tedy na auta buď široká s dělitelnými zadními sedačkami nebo dlouhá s třetí řadou sedaček. Držte se při zemi :-)

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Seat Alhambra (a její kolegové od Forda a VW asi taky) má v zadní řadě tři samostatné sedačky (každá se dá vyndat) - z toho usuzuji, že se tam vejdou tři sedačky. A do kufru se taky dají dát dvě sedačky.

Odesláno
Seat Alhambra (a její kolegové od Forda a VW asi taky) má v zadní řadě tři samostatné sedačky (každá se dá vyndat) - z toho usuzuji, že se tam vejdou tři sedačky. A do kufru se taky dají dát dvě sedačky.

Podle toho jestli nové a nebo staré. Ale šel bych do Mazdy Premacy, koupil jsem si jí z nouze nevěda moc do čeho jdu a už bych jiné auto nechtěl. Pokud se pro ni rozhodneš, doporučuji benzín. Mám diesel a je oproti jiným motorům od Mazdy hlučný. Auto seženeš ve velmi dobré výbavě do 200k a patrně bude ještě v záruce s Mazda European Service asistencí, která je naprostá bomba.

Odesláno

Fiat Multipla :) Má plnohodnotné tři sedačky vedle sebe a v zadní řadě je přesto fůra prostoru. Ovšem většina lidí nezkousne její design a Fiat jako značku obecně ;)

Odesláno

YPO: s takovejma kočkama bych jel klidně i v indickým Tata, jenže já tam vozim řvoucí ratolesti, tak aspoň to auto aby bylo pro radost :-)

Na druhou stranu je ta koženka v Loganu MCV dobře omyvatelná tudíž dětivzdorná ;-)

Odesláno
Logan 7 míst - všichni vypadají spokojeně

Zdravim, nikdy bych to dříve neřekl, ale když jsem viděl na vlastní oči nový Ford Mondeo (ale nový!), tak už chápu, že v testech válcuje konkurenci (nevím, spolehlivost-tvrdí se, že výborná), v každém případě levný a rel. kvalitní servis. (což se rozhodně nedá říci o Mazdě-tedy ten servis)

Místa moře (3 sedačky velké vedle sebe), výbava v Titanium neskutečná, a cena poplatná dnešní době (krize).

Koupil si ho švagr s odpočtem DPH a max. spokojenost (diesel)

Já to vždy říkal, že až budou Amici dělat německej styl tak to bude bomba.

Tak šťastnou ruku..

Odesláno

maisel: tak to je zajímavý... u fordu jsem jako doma, vážený klient, ale nikdy by mě nenapadlo, že by se do novýho mondea vešly 3 sedačky, ceny Galaxy a S-max navíc jaksi nereflektují současnou krizi

Odesláno

Suburban je dobrá volba...ale schůdnější by byl třeba Markýz. Ten je tak akorát.Nebo zkusit sehnat TC - nedávno bylo na prodej jedno za 160 (2003)...

Odesláno

Kup si volvo, mám V40, což je takový ten nejlevnější model a je to vlastně malé auto. Máš ale na všech třech místech na zadním sedadle tříbodové pásy. Navíc dělají dětskou autosedačku integrovanou přímo do zadního sedáku, tak můžeš ještě ušetřit za autosedačku. Vše ostatní je naprostá spokojenost. Můžu doporučit.

Odesláno
Zdravim, nikdy bych to dříve neřekl, ale když jsem viděl na vlastní oči nový Ford Mondeo (ale nový!), tak už chápu, že v testech válcuje konkurenci (nevím, spolehlivost-tvrdí se, že výborná), v každém případě levný a rel. kvalitní servis. (což se rozhodně nedá říci o Mazdě-tedy ten servis)

Místa moře (3 sedačky velké vedle sebe), výbava v Titanium neskutečná, a cena poplatná dnešní době (krize).

Koupil si ho švagr s odpočtem DPH a max. spokojenost (diesel)

Já to vždy říkal, že až budou Amici dělat německej styl tak to bude bomba.

Tak šťastnou ruku..

To bych si dovolil ne zcela souhlasit :-) mám nové Mondeo kombi, za sebou vozím jedinou sedačku a nedovedu si představit, jak bych tam narval další dvě stejné... pravdou je že ta sedačka je masivní (nějaký top model od Cybex solution, vítěz srovnávacích testů a co já vím) - tři subtilnější by se tam možná i vešly

Odesláno

Teď mám necelý 2 roky starýho focuse, sedačky tam mám 2 - maxi cosi priori a rodi - mezi sedačkama je místo tak na středovou opěrku - proto jsem psal, že mě to překvapuje, když maisel psal "3 sedačky velké".

Odesláno

Skús si prezrieť Hondu FR-V. 6 miest v dvoch radoch. O kvalite Hondy ja osobne nemám dôvod pochybovať - 2x plná spokojnosť . Servis v pohode, aspoň v SR. Viem, že cena nie je najnižšia, ale jazdené sa dá...

honda_frv_01.bmp

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Citroen Xsara Picasso - 3 oddelene sedacky. vyjimatelne, plocha podlaha - mel jsem ho rok - zrovna jsem ho vymenil za sluzebni Oktavku v kombiku a musim rict ze Picasso melo mnohem vice vnitrniho prostoru. Ted na nej na chudinku snezi v autobazaru..:-(

Odesláno
Skús si prezrieť Hondu FR-V. 6 miest v dvoch radoch. O kvalite Hondy ja osobne nemám dôvod pochybovať - 2x plná spokojnosť . Servis v pohode, aspoň v SR. Viem, že cena nie je najnižšia, ale jazdené sa dá...

Tahle Honda je asi jediným prostorovým konkurentem té Multiply. Tam je to řešené taky tak - vím to, neb mi stojí před barákem ;) Výhodou je hodně prostoru u krátkého vozu (4m) což se třeba do Prahy hodí. Je však nutno říct, že zavazadlový prostor za zadní řadou není zrovna moc velký (Hondě navíc padá záď hodně dolů). Výhodou Multiply je její cena, Honda má navrch ve spolehlivosti a v designu. Multipla sice prošla faceliftem takže nová verze už nevypadá tak šíleně, ale byl to facelift jen vnější. Uvnitř je design už hodně zastaralý.

bandicoot: Co takhle se podívat na Ford Fusion když už jsi jejich vážený klient? To je pro tebe malé?

Odesláno

Milil: fusion je oproti mýmu focusu nafouklá fiesta. Když už tak aspoň ten C-Max, ale ten neni o nic větší než focus. Focus je ve všech ohledech slušný auto, akorát 3 standardní sedačky se tam nevejdou...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...