Pískař Odesláno 30. června 2023 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2023 V 29. 6. 2023 v 13:17, Ersagon napsal: Ahoj, co třeba tyhle Tissoty? https://www.helveti.cz/tissot-prx-40-t137-410-11-051-00 Sice ciferník hranatý není, ale pouzdro je takový hranatý/soudkový a mělo by to splňovat i tvoje ostatní požadavky Rozšířit Ahoj, od včerejška na ně myslím....jsou bezvadný....pokud neseženu hranatý, budu o nich uvažovat.Dík za typ.
Bert Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Odesláno 30. června 2023 Pískaři, prosím, přestaň prznit češtinu. Hned v prvním příspěvku píšeš: " Jsem totiž hrozný konzervatista a celý život nosím ..." No, buďto jsi chtěl napsat, že jsi konzervatorista, a pak bych rád viděl nějakou uměleckou produkci, nebo jsi chtěl napsat slovo konzervativec, a pak docela chápu, kam jsi asi tak mířil. Jak by řekl pan Werich: " konzervatista je kravininum" . Ono Ti to bohužel nestačilo, a ve svém posledním příspěvku jsi poděkoval za TYP. Nevím, typ čeho Ti náš kolega dal, ale vzhledem k věčnému obsahu jeho příspěvku jsem pevně přesvědčen o tom, že Ti dal TIP. Jako již poněkolikáté musím konstatovat: " Nepoužívejte cizí termity, vrátí se Vám to jako buzerant" ....
tommasini Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Odesláno 30. června 2023 Těch Casio dělají podle mě více hranatých baterkáčů. Např: https://hodinky.heureka.cz/casio-aq-230a-1d/#prehled/
Chronopetr Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Odesláno 30. června 2023 Co titanové Certinky? https://www.jomashop.com/certina-watch-c019-510-44-087-00.html
Pískař Odesláno 4. července 2023 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2023 V 30. 6. 2023 v 15:37, Chronopetr napsal: Co titanové Certinky? https://www.jomashop.com/certina-watch-c019-510-44-087-00.html Rozšířit Ty jsou moc pěkné, v popisu je , že jsou dámské......popis by mi nevadil ale není 34 mm na chlapskou ruku málo???? Nedovedu si to představit. Zajdu někam do obchodu a uvidím jaký to bude na ruce. Jsem "neznalec" nejen češtiny, ale i angličtiny a hodinek. Prosím ...udávané 34 mm je šířka, nebo uhlopříčka?
Chronopetr Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Odesláno 4. července 2023 V 4. 7. 2023 v 12:10, Pískař napsal: Ty jsou moc pěkné, v popisu je , že jsou dámské......popis by mi nevadil ale není 34 mm na chlapskou ruku málo???? Nedovedu si to představit. Zajdu někam do obchodu a uvidím jaký to bude na ruce. Jsem "neznalec" nejen češtiny, ale i angličtiny a hodinek. Prosím ...udávané 34 mm je šířka, nebo uhlopříčka? Rozšířit Je to strana. Tady jsou popsané jako pánské. Na běžnou ruku budou naprosto ideální. https://www.deal-klenotnictvi.cz/certina-ds-trust-gent-shape/ A tady nějaká recenze:
Spongebob Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Odesláno 4. července 2023 V 4. 7. 2023 v 16:47, Chronopetr napsal: Je to strana. Tady jsou popsané jako pánské. Na běžnou ruku budou naprosto ideální. https://www.deal-klenotnictvi.cz/certina-ds-trust-gent-shape/ A tady nějaká recenze: Rozšířit Ty jsou pěkný.
Pískař Odesláno 6. července 2023 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2023 V 4. 7. 2023 v 16:47, Chronopetr napsal: Je to strana. Tady jsou popsané jako pánské. Na běžnou ruku budou naprosto ideální. https://www.deal-klenotnictvi.cz/certina-ds-trust-gent-shape/ A tady nějaká recenze: Rozšířit Děkuji za upozornění.....jsou krásné......našel jsem je, že je prodává překupník na Aukru, s dopravou budou za 11 tis. Už jsou objednané. Sice na uvedeném odkazu jsou za necelých 6 tis. Doprava, DPH, clo ......možná jsem udělal blbost , ale je to bez starostí!!! Děkuji. Budou prý do 14 dní.
Chronopetr Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Odesláno 7. července 2023 Tak super! Snad budeš spokojený! Těšíme se na fotky a dojmy!
Ivan Lelák Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Odesláno 19. července 2023 V 30. 6. 2023 v 12:51, Bert napsal: Pískaři, prosím, přestaň prznit češtinu. Hned v prvním příspěvku píšeš: " Jsem totiž hrozný konzervatista a celý život nosím ..." No, buďto jsi chtěl napsat, že jsi konzervatorista, a pak bych rád viděl nějakou uměleckou produkci, nebo jsi chtěl napsat slovo konzervativec, a pak docela chápu, kam jsi asi tak mířil. Jak by řekl pan Werich: " konzervatista je kravininum" . Ono Ti to bohužel nestačilo, a ve svém posledním příspěvku jsi poděkoval za TYP. Nevím, typ čeho Ti náš kolega dal, ale vzhledem k věčnému obsahu jeho příspěvku jsem pevně přesvědčen o tom, že Ti dal TIP. Jako již poněkolikáté musím konstatovat: " Nepoužívejte cizí termity, vrátí se Vám to jako buzerant" .... Rozšířit Díky, moc jsem se nasmál:-). Prznění češtiny je pro mne jako červený hadr na býka. Bohužel žijeme v době, kdy reakci "Snad nejde o pravopis ale o obsah" se dostává pochvaly a lajků. Navíc obvykle ani obsah za nic nestojí, což není tento případ, navíc mohl být teoreticky myšlen typ doporučených hodinek.. V 6. 7. 2023 v 18:55, Pískař napsal: Děkuji za upozornění.....jsou krásné......našel jsem je, že je prodává překupník na Aukru, s dopravou budou za 11 tis. Už jsou objednané. Sice na uvedeném odkazu jsou za necelých 6 tis. Doprava, DPH, clo ......možná jsem udělal blbost , ale je to bez starostí!!! Děkuji. Budou prý do 14 dní. Rozšířit Gratuluji k rozhodnutí, pěkné hodinky. Těším se na první dojmy a fotografie.
Pískař Odesláno 1. srpna 2023 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2023 Tak jsou konečně doma. První dojem....supr, přesně takové, jaké jsem si představoval. Jen to zapínání " napůl, nebo na dvakrát"/ určitě to má odborný název/, je novinka....ale jde jen o zvyk. Děkuji všem, kteří se mi věnovali a pomohli . Hlavně děkuji Chronopetrovi za to, že našel....a dal mi" tip na typ". Věřím, že hodinky pár let vydrží mé neustálé nošení. Až doslouží a bude-li stále nedostatek hranatých hodinek.....dovolím si opět přijít a požádat o pomoc. Jelikož to příště bude zároveň i můj reparát z češtiny, zahájím to: " .....pane profesore, už je čas, musíme jít". Ještě jednou děkuji a mějte se tu krásně.
Chronopetr Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2023 V 1. 8. 2023 v 8:05, Pískař napsal: Tak jsou konečně doma. První dojem....supr, přesně takové, jaké jsem si představoval. Jen to zapínání " napůl, nebo na dvakrát"/ určitě to má odborný název/, je novinka....ale jde jen o zvyk. Děkuji všem, kteří se mi věnovali a pomohli . Hlavně děkuji Chronopetrovi za to, že našel....a dal mi" tip na typ". Věřím, že hodinky pár let vydrží mé neustálé nošení. Až doslouží a bude-li stále nedostatek hranatých hodinek.....dovolím si opět přijít a požádat o pomoc. Jelikož to příště bude zároveň i můj reparát z češtiny, zahájím to: " .....pane profesore, už je čas, musíme jít". Ještě jednou děkuji a mějte se tu krásně. Rozšířit Tak super!!! Trochu jsem měl obavy, jak ten obchod přes Aukro dopadne. Ale vše vypadá v pořádku. Hlavně, ať jsi s nimi spokojený. Jsou opravdu povedené, takové "obyčejné neobyčejné" hodinky. Na první pohled nekřičí, ale na druhý z nich člověk nechce spustit oči. Ať se daří!!!
ondra_v Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2023 Oniss ON5544-M Quartz Blue Dial Men's Watch Item No. ON5544-MGBU Citizen Elektra Men's Watch Item No. BW0164-51D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se