spineshank Odesláno 12. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 Vyskočila na mě teď nová limitka https://www.midowatches.com/en/news-multifort-tv-big-date-s01e02.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
lukassob Odesláno 12. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 (upraveno) Parádní, za mě ještě lepší než ty původní. https://monochrome-watches.com/mido-multifort-tv-big-date-special-edition-s01e02-pixel-noise-tv-test-card-motif-dial-price-review/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. listopadu 2025 uživatelem lukassob 1 1
Harwey Odesláno 12. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 mohli dat plne zadne viecko tiez s niecim zaujimavym, takto je ten priehlad taky nudny 1
Daemonultimate Odesláno 12. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 Ten cifr se mi líbí. První televize co mě zaujaly, na tahu.
Radek124 Odesláno 12. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 Za 1/4 toho co chce za svou novou "TV limitku" (na kožce) Elton, čím to jenom může být... Akorát ETA už by se mohla u příští epizody konečně pochlapit a vydat Powermatic verzi 2896, s big-date disky v jedné rovině - tohle poskákané uspořádání s děravým diskem (totéž řešení používá i Ronda) není mechanicky ani naživo nic moc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
krutor Odesláno 12. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 Jsou hezké, ale vadí mi PVD… 1
ivok Odesláno 19. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
edas Odesláno 27. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Roman-ZA Odesláno 6. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2025 https://www.helveti.cz/mido-multifort-tv-big-date-m049-526-17-081-01?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=CZ|Performance Max&utm_id=17079575028&gad_source=1&gad_campaignid=17092633193&gclid=EAIaIQobChMI0Pvdz8ypkQMVYEeRBR2f2hbDEAQYByABEgLwJ_D_BwE ... tieto som dnes skusal a su skvostne @Jiří Štencek, da sa vykuzlit nejaka zlava pre clena fora?
Jiří Štencek Odesláno 15. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2025 @Roman-ZA jo, jsou skvělé! Pro členy fóra malou slevu máme. Napsal jsem ti zprávu. 1
DarylVanHorne Odesláno 19. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2025 Tábor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DarylVanHorne Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Dresden - Zwinger Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
pavo_ Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 vypadá to že jsem byl celej rok hodnej tak se hlásím do klubu zatím jeden rychlocvak z auta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
spineshank Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 Parádní kousek, myslím že první chrona tady na fóru 1
pavo_ Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 já byl víceméně rozhodnutej, že vezmu klasické TVčka, ale pak Mido přišlo z temahle chronama a bylo jasný že musím mít tyhle zejména ten cifr je boží (fumé efekt a příčné broušení klasicky skvěle vynikne na sluníčku)Sent from my iPhone using Tapatalk
edas Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
edas Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se