Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Pozor, dnes rano uz to prasklo, takze to Sazka brzy zrusi!!! Pry se zaregistrovalo mnoho lidi, desetitisice, i cele rodiny. Ale rano v radiu jsem slysel, ze uz to Sazka stahuje.

Já se domnívám, že celé "úžasné podojení Sazky" je jedna velká reklama. Ano, bude je stát miliony, ale jejich reklamní budget se pohybuje řádově jinde. Za zákazníka platí hodně a spousta lidí se zaregistruje jen kvůli tomuto triku, ale i těch pár, kteří budou sázet dál, představuje velmi rozumnou návratnost těch prostředků v porovnání třeba s reklamou v TV...

• Odpovědi 122
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Já se domnívám, že celé "úžasné podojení Sazky" je jedna velká reklama. Ano, bude je stát miliony, ale jejich reklamní budget se pohybuje řádově jinde. Za zákazníka platí hodně a spousta lidí se zaregistruje jen kvůli tomuto triku, ale i těch pár, kteří budou sázet dál, představuje velmi rozumnou návratnost těch prostředků v porovnání třeba s reklamou v TV...

presne tak. je to mnhoem levnejsi a efektivnejsi nez kupovat space v tv. navic posledni dny se nikdo nebavi o nicem jinem, je toho plny internet. je to zdarila kampan a novinari zase prokazali ze jsou jen tupci.

Odesláno

Jojo, reklama skoro zadarmo. Nebýt té "akce", nikdy bych na to neklikl. Mají to ale hezky udělané, ty stránky.

Takže jsem si převedl těch 2.000Kč zpět na účet a zbytek slouží ke hraní.

A už jsem vyhrál 350Kč. To už je na 1/3 hezkého řemínku z Chronoshopu :) Tak ještě vsadím, abych měl i na ty zbývající 2/3 :)

A až ty Sazka gift body prohraju (což bude rychlé), tak už tam nikdy nekliknu :)

Odesláno
Ty 2000,- musím posílat přes účet nebo je můžu vložit přímo při té registraci?

Chci to zrychlit, než to zruší.

Na druhou stranu si říkám, že takova reklama je pro ně k nezaplacení a určité procento lidí bude sázet dál.

Já to měl ještě za stovku. Na trafice jsem vložil 100 Kč a než jsem se stačil vrátit k počítači už jsem měl na kontě 100 Kč a 2000 bodů. Pak to změnili a to připsání bodů trvá trochu déle, ale ani tak by to nemělo být déle než jeden den.

Tedy aktivuješ konto v trafice, vložíš 2000 Kč a ty budeš mít hned na účtě. Během 1 dne by mělo na účet dorazit i 2000 bodů. Pokud vložíš méně než 2000 Kč dostaneš jen 100 bodů!

Jo, je to fakt, že je to reklama k nezaplacení, na druhou stranu z toho mám větší užitek, než kdyby si koupili x hodin vysílacího času v prime time. Takže takovouto formu reklamy rozhodně podporuji :D

Jo když už jsme u těch akcí, nechtěl byste si někdo na počítač nainstalovat takový spyware od Mediaresearch? Za měsíc je za to počítačová myš, za 6 měsíců 200 Kč a za dalších 6 měsíců dalších 200 Kč. Navíc je u toho nějaké losování, takže snad až šance vyhrát počítač.

Podmínky:

a) Osoba ve věku 30-50 let a zároveň se sám/sama stará o bezpečnost

počítače (tzn. např. umí jej zajistit proti virům, spyware a adware -

tj. označení pro počítačové produkty, které nejrůznějším

způsobem znepříjemňují uživateli práci nebo působení nebo umí aspoň

trochu programovat nebo si vytvořit webové stránky).

B) Osoba ve věku 10-14 let (nutnost souhlasu rodičů).

Odměny pro cílovou osobu, která si nainstaluje software a vyplní dotazník:

1. Po měsíci aktivního fungování dostane dotyčná osoba počítačovou myš.

2. Každé dva měsíce se může zúčastnit slosování o atraktivní ceny nejvíce z oblasti elektroniky (počítač, příslušenství, multimediální elektronika apod.).

3. Po dosažení 6 měsíců aktivního fungování dostane finanční odměnu 200 Kč.

4. Po 12 měsících aktivního fungování dostane opět finanční odměnu 200 Kč.

Pokud by měl někdo zájem ať mi přes SZ pošle mobil/telefon, mail, věk, vzdělání a region bydliště. Jo a je to jen do 19.1.08

Malé doplnění - Linux není podporován

Odesláno
Jojo, reklama skoro zadarmo. Nebýt té "akce", nikdy bych na to neklikl. Mají to ale hezky udělané, ty stránky.

Takže jsem si převedl těch 2.000Kč zpět na účet a zbytek slouží ke hraní.

A už jsem vyhrál 350Kč. To už je na 1/3 hezkého řemínku z Chronoshopu :) Tak ještě vsadím, abych měl i na ty zbývající 2/3 :)

A až ty Sazka gift body prohraju (což bude rychlé), tak už tam nikdy nekliknu :)

Vidíte, jednoho už chytli. :smile_anim:

Dneska se jdu zaregistrovat, včera jsem to nestihl.

Odesláno (upraveno)

Tadaaaaa. Ted jsem se vzbudil a prvni, co jsem udelal je kontrola stavu uctu na e-sazce. Predstavte si, ze mi ten tenis vysel! :D

Mimochodem, jak je to s danenim?

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odesláno

Bude to ještě fungovat? Článek na idnes.cz, kde se píše "Vypadá to jako prodělečná hloupost, to však Zdeněk Zikmund, mluvčí Sazky, odmítá: "Byl to pečlivě naplánovaný krok k získání sázkařů a počítal s vyššími investicemi. Teď už jsme pravidla pozměnili, protože akce splnila účel.""

Odesláno

napiš reklamaci - dole na stránce

jinak na první registraci mi dali jen 100b a musel jsem relamovat

2. a 3. registrace byla OK a bydy byly připsané okamžitě

O tom, že nějaké množství lidí bude vsázet i dál, o tom není pochyb .... a možná, že to je opravdu schválně předem promyšlená marketingová strategie, kdo ví ...

Odesláno
Bude to ještě fungovat? Článek na idnes.cz, kde se píše "Vypadá to jako prodělečná hloupost, to však Zdeněk Zikmund, mluvčí Sazky, odmítá: "Byl to pečlivě naplánovaný krok k získání sázkařů a počítal s vyššími investicemi. Teď už jsme pravidla pozměnili, protože akce splnila účel.""

Tak jsem se před chvílí zaregistroval u terminálu, vložil 2000,- Kč a 2000 bodů bylo připsáno. Teď jen vybrat správný zápas...

Odesláno
Tak jsem se před chvílí zaregistroval u terminálu, vložil 2000,- Kč a 2000 bodů bylo připsáno. Teď jen vybrat správný zápas...

Projed si tenis, daji se tam najit zapasy s kurzy 1.6x2.05 az 1.7x1.8 ...

Mno, kazdopadne - tenis klapnul ale Italsky Pohar ne :( Blbej Inter...

Odesláno
napiš reklamaci - dole na stránce

jinak na první registraci mi dali jen 100b a musel jsem relamovat

2. a 3. registrace byla OK a bydy byly připsané okamžitě

O tom, že nějaké množství lidí bude vsázet i dál, o tom není pochyb .... a možná, že to je opravdu schválně předem promyšlená marketingová strategie, kdo ví ...

Co znamená 2. a 3. registrace?

Odesláno (upraveno)

Sakryš, zase jednou jsem potvrdil mou schopnost práce na netu... :huh: Šel jsem na svůj účet, zadal příkaz k převodu 2.000,- Kč zpátky do kasičky a chtěl si prosázet těch 2000 bodů. Tak jsem dal převod bodů, což byla hloupost - to je na proplacení bodů, maximum 30 bodů na den. Takže mi to hodilo hlášku, že se mou žádostí budou "ručně" zabývat pracovníci Sazky - jasně že mi to zatrhnou. Doufám, že o ty body nakonec nepřijdu. Jak se teda mají správně sázet body?

Edit: překlep

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno
ak se teda mají správně sázet body?

Edit: překlep

Jednoduše vybrat sázku a tam je na zvolení, jestli chceš vsadit peníze nebo body

Odesláno
Co znamená 2. a 3. registrace?

na mámu a na přítelkyni ... dneska se asi stavim pro pár místních násosek a nabídnu jim 300Kč a ještě je povozim po městě ... možná ...

Odesláno
na mámu a na přítelkyni ... dneska se asi stavim pro pár místních násosek a nabídnu jim 300Kč a ještě je povozim po městě ... možná ...

A oni mají účet?

Neověřují, zda ten účet patří tomu, kdo se u Sazky registruje?

Odesláno
Funguje to ještě? Budu mít cestu okolo trafiky...

Funguje. Dneska jsem se zaregistroval a dal 2.000,- Kč. Připsali mi 2000 bodů, tu dvojku jsem si poslal zpátky na účet a ty body vsadil na zápas Saudská Arábie - Kuvajt. 1000 bodů na 1 (kurz 1,8) a 1000 bodů na x2 (kurz 1,74).

Odesláno
Funguje. Dneska jsem se zaregistroval a dal 2.000,- Kč. Připsali mi 2000 bodů, tu dvojku jsem si poslal zpátky na účet a ty body vsadil na zápas Saudská Arábie - Kuvajt. 1000 bodů na 1 (kurz 1,8) a 1000 bodů na x2 (kurz 1,74).

A teď se modlíš, aby ti kluci arabští neremizovali, co?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...