Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

od začátku roku jsem kupoval už troje ruské hodinky. Některé pro svoji potřebu, jiné jako dárky. Jedny (Poljot Aviator cal. 2614) jsem prodal v rámci tohoto fóra. Když udělám sumarizaci spolehlivosti hodinek (1-5 jako ve škole) vyjde mi z ní následující:

Poljot Aviator cal. 2614 - úplně v pohodě, přesné, bez jakýchkoliv problémů - takže hodnocení 1

AVIA CLASSIC II FLIEGERUHR - přesné, dobře udělané, ale vzhledové "bugy" na strojku - takže hodnocení 2

Vostok Europe AN-225 Mriya/I Black Dial - dárek pro otce, od začátku roku 3x v servisu, při druhé návštěvě výměna strojku, ale musely znovu do servisu - z meho pohledu nedobré hodinky. Je pravda že asi mám smůlů na špatný kus - 4

Původně jsem měl v úmyslu projít fórum a napsat kolik lidí mělo problémy s ruskými hodinkami ale jelikož jsem od přírody velmi líný tvor tak prosím všechny majitele ruských hodinek aby do tohoto vlákna napsali, jaký mají typ hodinek a zda-li s nimi byly problémy. Prosím o příspěvek i v případě že jste byli s hodinkami spokojeni. Pokud se zde sejdou příspěvky k více jak 30-ti hodinkám, můžeme udělat statisticky hodnověrnou sumarizaci.

• Odpovědi 127
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ja mam spatne zkusenosti pouze s reminky.

Prvni, od Vostok-Europe Arktika, po spoceni barvil ruku na oranzovo. Druhy, z Aviator 3105/6971644B, zacal praskat uz treti den.

Odesláno

Vostok K3 Submarine, bez problémů, maximální spokojenost. Přesnost neřeším, jednou za 2 týdny je prostě sešteluju. Řemínek není nic extra, ale za ty hrachy... a jak jsem pochopil, u hodně nošených hodinek je řemínek tak jako tak spotřební zboží, asi jako toner do tiskárny :-)

Takže podtrženo a sečteno - mám je rád a ony mně!

(Jo a zatím jsem s nimi nešvihnul, i když už mi taky spadly cca z metru na koberec. Přežily a fachčí dál.)

Odesláno

Mam Junkers se strojkem Poljot 3133 a naprosto bez problemu. Nepatrne se opozduji, ale zcela stabilne ;)

Odesláno
Aviátor III/A, P 31681 - denně nosí syn - absolutně bez problémů

SU 30, P 3133 - příležitostně já, denně natahuju, bez problémů

To Gandalf: Jak vypadají ty SU 30, P 3133?

Odesláno

Tak já mám Vostok AN-225 Black dial. Pěkné hodinky prvotního nadšení, dnes bych si je již nekoupil. Půjdou do servisu. Potom Poljot AviatorIV, zatím v záběhu, bez problémů, ale nelícují ručky na 12 ,apod. "vady na kráse".

Odesláno

Poljot Aviator IL-2 3603- stáří cca.7 měsíců, přesné, valmi dobré zpacování, vyzkoušené do 12m, jsem za ty

penízky, co stáli velice spokojen.

Vostok K3 Submarine - koupil jsem bratrovi, dost v nich skřípalo, nic moc šroubovací korunka, řízení datumu

přímo ukrutné, trvalo mi to hodinu z 2. na 31. Jinak velmi přesné. Osobně bych je asi

nechtěl, ikdyž cena je přiměřená kvalitě. Brácha byl velmi spokojený, jelikož žije v JAR a

tam se ruské hodinky neprodávají. Na oplátku prý pošle Tagy :)

Odesláno

Moje prvé boli Aviator IL-2 3603 o ktorých je potrobne popísané vo vlákne http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=911 Ale stručne to môžem napísať aj tu. Oproti garancii, že hodinky majú skrutkovaciu korunku, môžem uistiť, že ja nemám. Mal som uvoľnený strojček a remeň dnes, po dvoch mesiacoch vyzerá ako keby mal za sebou päť ročnú šichtu.

Inak, teraz som už spokojný čo sa týka funkčnosti a hlavne presnosti. (+3 až +4 sek./24 hod.) Naťahujem ich pravidelne každé ráno a ak ich zložím z ruky tak ich položím na bok, nie na chrbát. (Len tak mimochodom, v zbierke mám jedny dámske Prim-ky a tie idú len keď ležia na chrbáte. :lol: ) V týchto hodinkách je kaliber Molnija 3603 a osobne si myslím, že je veľmi spoľahlivý.

Druhé sú Poljot Arktika a tie sú absolútne v pohode. Presnosť teraz dostavujem, lebo ich o niekoľko dní odovzdávam rodičovi a chcem aby ich mal presné. Vrámci možností, samozrejme.

Odesláno

Vostok K3 - Submarine - 0141/3000 - spokojenost. Presnost po 6 mesicich cca 10-15 sec/den zpozduji. Ale pravdou je, ze je nenosim stale - pouze patky a vikendy do prirody.

Vadou na krase jsou

a) nelicujici otocny krouzek (cca 0.3 mm) a

B) mozna subjektivne lehce jiny odstin cerveno loga VE (a vterinove rucicky) a ukazatele dnu/noc - je vice do cervena vs. bordova barva.

Znamkovani spolehlivosti - 2.

Souhlasim, ze cena a kvalita odpovida.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...