Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 12. 10. 2023 v 21:47, Skopky-Sonny napsal:
Rozšířit  

No super... a teď budu mít trauma, že některé přednášky nestihnu v pátek 🤣 Nedá se nic dělat, ale musím šéfovi vysvětlit, že končím dřív 😇 Snad to projde 😉

Upraveno uživatelem DarylVanHorne
Odesláno

Chlapi trochu mě překvapilo, že na akci "haute horlogerie" s přívlastkem luxusní a největší ve střední Evropě vystoupí Ondřej Berkus. Už se teda počítá mezi hodinářskou špičku? 

Odesláno (upraveno)
  V 18. 10. 2023 v 12:35, simhor napsal:

Chlapi trochu mě překvapilo, že na akci "haute horlogerie" s přívlastkem luxusní a největší ve střední Evropě vystoupí Ondřej Berkus. Už se teda počítá mezi hodinářskou špičku? 

Rozšířit  

Ale ona ta akce asi opravdu je největší ve střední Evropě 😉 Hodinky jsou věci zbytné a často velmi drahé, takže ano, je i luxusní. A pan Berkus se jistě počítá mezi hodináře, již se vymanil z toho aby pouze osazoval svá pouzdra koupenými strojky. Takže určitě naprosto OK. 

V té naší, světem zapomenuté kotlině, bychom naopak měli poděkovat všem zúčastněným, že si díky nim můžeme hrát na ten střed světa, kterým nejsme 😇

Upraveno uživatelem DarylVanHorne
Odesláno

FYI pro organizatory: poslal jsem link na SEW kolegum a tohle na me vykuklo:

image.thumb.png.95dcbfe2e1f79e61af20f63ae8aa4ab1.png

Nekde v metadatech nebo popisku si furt drzite Moravskou galerii v Brne, kde se to uz iks let nekona, tak si to spravte ;) 

Odesláno

no jo, máš pravdu, ale zas je to SEO plugin do wordpressu, takže oprava by měla být rychlá a snadná:

image.thumb.png.e085cb4023f7ec58ebc213ea55294bf7.png

Odesláno
  V 19. 10. 2023 v 8:36, AndyAaron napsal:

FYI pro organizatory: poslal jsem link na SEW kolegum a tohle na me vykuklo

Nekde v metadatech nebo popisku si furt drzite Moravskou galerii v Brne, kde se to uz iks let nekona, tak si to spravte ;) 

Rozšířit  

Možná tim dávají malou naději nám, kteří si přejme aby se to tam vrátilo :))

Odesláno

Dnes sa tu este chvilu budem motat. 

Ak ma niekto spoznate, pristavte ma 😉. Budem rad, ked sa s niekym zoznamim osobne 

20231021_104754.thumb.jpg.a26d9914f0078555572adcbe5ebd5a74.jpg

Odesláno
  V 21. 10. 2023 v 6:23, Vanilla napsal:
Nevíte, prosím, jestli se dá koupit lístek na místě? Online to již nelze. Dík

Ano, lístky se dají koupit i na místě.
Odesláno

Nebyl jsem na vsech rocnicich, jen jednou v Rudolfinu a jednou na Zofine. Letos se mi to libilo, ale prisel mi az prilisny focus na male znacky. Drive me oslovily tahaky v podobe Glashütte a jejich zdobeni, Omega s limitkama.. prijde mi, jak kdyby to obsahove malicko pochudlo.

Obecne ale super akce a diky za ni

Odesláno

Mně se to letos moc líbí. Víc světla. Víc vzduchu. A zajímavý značky o kterých jsem třeba ani neslyšel.

Dobrá práce!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...