Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 5 hodinami, odjinud napsal:

Mám tu zase kontrolu z NKÚ. Některý dotazy jsou fakt nesmysly, k dalším zase nemám žádný informace, tak to budu muset nějak okecávat. Tak si říkám, jestli nezkusit na ně AI. Máte nějaký tip na "psavou" AI zdarma, že bych to zkusil?

Jestli ji bezne nepouzivas, tak bych to na NKU nezkousel ...

Odesláno

Pokud ji nedas vhodne formulovany prompt a dostatek podkladu + potrebny kontext, tak ti z toho nic pouzitelnyho nevypadne, a i kdyz se to muze zdat ti lidi z NKU nejsou pitomci ...

pro uplnost  - nepracuju pro NKU 😂

• Like 1
  • Haha 1
  • po měsících...
Odesláno

Možnost mít Perplexity AI Pro na rok za 2 dolary (obsahuje i modely GPT)

Citovat
Pakliže byste chtěli mít Perplexity Pro za 45kč na rok, zkuste tuto nabídku výprodeje balíku korporátních kódů. Bez problémů jsem aktivoval několik účtů, ale jestli to vydrží celý rok, nevím.
✨ Proč si vybrat Perplexity Pro?
🗓️ Zahrnuto plné roční předplatné
🔓 Neomezené Pro vyhledávání: Žádné denní limity, zkoumejte bez omezení!
🤖 Pokročilé AI modely: Přístup ke GPT-4o, Claude 3.7 Sonnet a dalším.
📄 Neomezené nahrávání souborů: Analyzujte PDF dokumenty, tabulky i obrázky.
🖼️ Generování obrázků pomocí AI: Vytvářejte úžasné vizuály s DALL-E 3 a Stable Diffusion.
🚫 Bez reklam: Soustřeďte se na svůj výzkum bez vyrušování.
💬 Prioritní podpora: Pomoc vždy, když ji potřebujete, včetně plného přístupu na mobilu i počítači.
🛠️ Jak si aktivovat roční kód:
- Kupte si kód (pouze paypal nebo bitcoin) na stránce https://rocketr.net/buy/b2c3d342c24c
- Navštivte stránku pro uplatnění kódu
- Přihlaste se nebo si vytvořte účet: použijte svůj existující účet Perplexity nebo si zdarma vytvořte nový.
- Zadejte svůj kód: vložte unikátní roční Pro kód, který obdržíte emailem.
- Aktivujte a Perplexity Pro bude aktivní okamžitě na celý rok!
- Pakliže jste mimo EU, použijte nějakou VPN a připojte se do Švýcarska, pro tyto účely stačí i Urban VPN.

• Díky 1
Odesláno

Skúšali ste uploadovat fotky rolexov a žiadať o posúdenie, či sa jedná o originál alebo fake?

Odesláno

v normálním setupu a použití nemožné imho...musel bys mít databázi všech hodinek a ochranných prvků ve vysokém rozlišení a porovnávat s fotkami ve vysokém rozlišení a vyfocené ve studiu (jiný odstín = fake, jiná laser korunka = fake). Jinak by to bylo na úrovni "je rolex korunka?" = pravé!

Odesláno

som to skusil a celkom zaujimave....vysvetluje znaky,  na zaklade ktorych usudzuje, ze by sa mohlo jednat  o fake...boli to dvesto eurove rolexky z bazos.sk  :) original fotku z rolex.com rozpoznal ako original.

• po 3 týdnech...
Odesláno

:D ze by uz Skynet? https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/veda/lze-i-vydira-umela-inteligence-se-uci-nove-triky-362463

a abych jen nekecal. Znate uz parametr &udm=14 ?
Protoze google neumoznuje defaultne nastavit zobrazovani vysledku vyhledavani rovnou v rozhrani Web namisto Vše, to jest bez Umelky, muzete si paramatr dopsat za vyhledavany termin. Nebo jde v prohlizeci, ktery dovoli nastavit vlastni vyhledavace vnutit https://www.google.com/search?q=%s&udm=14

Ale ja uz mam v prohlizecich udm14 pluginy.

Mozno vyzkouset tady https://udm14.com 

Odesláno

To je hezké, ale AI mi nevadí. Já bych radši nějakou zkratku, která z výsledků vyhledávání odfiltruje obchody a nabídky, kde to koupit. Když zadám dotaz na nějaký výrobek, zajímají mě jeho vlastnosti, použití, návod a ne 5 stránek odkazů na obchody. Kde ho koupím si umím najít sám. 

Odesláno

Zkouším experiment s AI (z pozice pokročilejšího začátečníka) ala one-men-show

Nasazuji to na reálný projekt, kde každý krok řeším v AI (i ty které bych nemusel, hledám jiný úhel pohledu). Začalo to názvem, logem, vizuály, srovnáními, strategií, ... Následoval výběr nástrojů v čem to postavit, jak co propojit atd. (Teď jsem ve fázi před dokončením webu a propojování systémů ať je to ready pro automatizaci, čekám na profi fotky - produkt je specifický, generované vypadají skvěle ale potřebuji reálné fotky, ať zákazník či co čekat)

Některé pointy mi hodně pozitivně překvapily. Uvažuji o tom v průběhu zveřejnit výstupy buď obecné nebo podrobné se všemi čísly (což trošku váhám). Zajímalo by někoho taková zkušenost?

Případně hlasujte vpravo dole u příspěvku

Ano - (dát hlas / zelená šipka)

Ne - (hlasovat proti / červená šipka)

• Dát hlas 1
Odesláno

Milane, a tohle: "one-men-show" je jakou řečí?

Myslím, že člověk by neměl používat cizí termity, když je nezná suterénně nebo není v dobré konvici, protože je zde veliké rizoto, že to skončí fiatem. Každý se tváří jako suvenýr, ale vrátí se mu to jako buzerant.

Odesláno
před 4 hodinami, VS napsal:

To je hezké, ale AI mi nevadí. Já bych radši nějakou zkratku, která z výsledků vyhledávání odfiltruje obchody a nabídky, kde to koupit. Když zadám dotaz na nějaký výrobek, zajímají mě jeho vlastnosti, použití, návod a ne 5 stránek odkazů na obchody. Kde ho koupím si umím najít sám. 

Hmm, sponzorovane odkazy a search radek umi odfiltrovat 56. https://udm56.com

tady v tom redditu najdes dalsi parametry, vyzkousej 

• kombinovat slovo specifikace s parametrem 48 - exact matches
  • nebo country restricted parametr #9: Product sites

Odesláno
před 1 hodinou, Bert napsal:

Milane, a tohle: "one-men-show" je jakou řečí?

Myslím, že člověk by neměl používat cizí termity, když je nezná suterénně nebo není v dobré konvici, protože je zde veliké rizoto, že to skončí fiatem. Každý se tváří jako suvenýr, ale vrátí se mu to jako buzerant.

Ještě by tam měl být zakomponovaný heligon :) njn to je tak když to po sobě člověk nečte

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...