Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 203
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Cigi, mas pravdu :thumbsup_anim: A mozno ani tie zbrane sa rozdavat nebudu, potom, ako ste tou plastikou nasrali celu EU :lol2: Za tu madarsku salamu by nas minister strielal :gun_bandana:

Odesláno

Cože, ten uherák jste vy ? Já se picnu, to je debil..... Nejhorší je, že k vostudě nepotřebujeme ani politiky, ani fotbalisti, stačej inťoši, bohatě.

Odesláno
  Jaem napsal:
V clanku sa doslovne pise: "puska na stlaceny vzduch s optickym zamerovacem" Taku ma Zbrojovka Brno v ponuke iba jednu, a to je 631 Lux. Rozdavat flusatko s optikou by asi bola riadna blbost...

Ale taková zbrojovka Uherský Brod a její CZ 200S to je jiná.

Odesláno
  cigi napsal:
Cože, ten uherák jste vy ? Já se picnu, to je debil..... Nejhorší je, že k vostudě nepotřebujeme ani politiky, ani fotbalisti, stačej inťoši, bohatě.

ja sem asi v tehle zemi jedinej, komu se ta plastika libi, prijde mu trefna a vtipna. jen nas cechy mohl udelat lepe (neni to tak provokativni), ale budiz.

Odesláno
  Jaem napsal:
V clanku sa doslovne pise: "puska na stlaceny vzduch s optickym zamerovacem" Taku ma Zbrojovka Brno v ponuke iba jednu, a to je 631 Lux. Rozdavat flusatko s optikou by asi bola riadna blbost...

No co, tak se ve Zbrojovce inspirují u Primu. Vytvoří limitovanou edici, vyrazí na ně pořadová čísla a prodají za 100 000,-. Však to jde ze státní kasy.

Odesláno
  bandicoot napsal:
911: no vzhledem k tomu, kdo byl vizionářem a stavitelem dálnic v německu by to sedělo... V norimberku je dodnes kus nedokončené dálnice, která má do šířky 60 metrů!

ale jo, o tom zadna, spis me slo o to, ze se v tom zase nekdo hledal neco spatneho, neco jako "hele, von tam dal hakovej kriz a chce rict, ze jsme vsichni nackove a jsme spatni a bla bla bla"

Odesláno (upraveno)

a nebude to skor nejaka ta 200S ci jak sa to volalo ta co ma vlastnu bombu?

a tak uz nic uz ma predbehli :)

Upraveno uživatelem cali
Odesláno

Jak jsem četl ten seznam, tak musí bejt asi docela pohoda bejt ministrem, skoro každej něco dostane. A za půl roku zase, a pak zas :D

Ono i Primky dobrý, ale že by musely bejt podepsaný Ivanem?? No třeba se z toho stane rarita a za pár roků se to bude prodávat tady na fóru ;)

Odesláno
  911 napsal:
ja sem asi v tehle zemi jedinej, komu se ta plastika libi, prijde mu trefna a vtipna. jen nas cechy mohl udelat lepe (neni to tak provokativni), ale budiz.

No, mně to sice až tak vtipný nepřijde, ale klobouk dolů před odvahou k vpravdě surrealistickýmu počinu a schopností vyvolat mezinárodní skandál(y) uměleckým dílem. Docela srandovní mi přijde ten manuál k instalaci s profilama "tvůrců".

Odesláno
  Viktor napsal:
No, mně to sice až tak vtipný nepřijde, ale klobouk dolů před odvahou k vpravdě surrealistickýmu počinu a schopností vyvolat mezinárodní skandál(y) uměleckým dílem. Docela srandovní mi přijde ten manuál k instalaci s profilama "tvůrců".

ja sem sice proti lzim a podvodum, ale tady tahle mystifikace...tohle si snad troufnou jen cesi :) a to vyobrazeni Francie je uplne trefny. i ostatni, jenze ti nejak nemaji koule se tomu zasmat. stejne jako ty bulharsky magori.

Odesláno

ta vec ma par svetlych momentov ale zhrnute a podciarknute ju hodnotim skor negativne myslim ze jedine co autor skvele zpropagoval a comu pomohol je on sam a jeho ego.... autorovej krajine, medzinarodnym vztahom, ani europskej sebareflexii dielo podla mna nijako nepomaha skor na opak.

Odesláno
  cali napsal:
ta vec ma par svetlych momentov ale zhrnute a podciarknute ju hodnotim skor negativne myslim ze jedine co autor skvele zpropagoval a comu pomohol je on sam a jeho ego.... autorovej krajine, medzinarodnym vztahom, ani europskej sebareflexii dielo podla mna nijako nepomaha skor na opak.

no to si mylsim, ale neni az tak chyba autora. to dilo je mozna trochu "kontroverzni" ale pravdive. ale prizdisraci se budou ozyvat jak je to urazi. co jsem videl rozhovory, tak se to cizincum (normalnim) libilo a dakazali se zasmat a pochopili vyznam.

Odesláno

No ja to vidim tak ze ked si chce niekto z niekoho robit srandu tak prosim ale za svoje peniaze a na svojom piesku... tato vec je predsa len tak trochu oficialna zalezitost a tam sa zmysel pre humor zase az tak nenosi......autora z nicoho nevinim... zabranit tomu mal niekto iny.

btw mne ako Slovakovi napr ten uherak pride skor odflaknuty nez ze by ma nejako urazal.... urcite sa dalo vymysliet aj nieco vtipnejsie.

Jedine s cim to podla mna seriozne prehnal je ten zachod to by asi nasralo aj mna .. humor, nehumor.

Odesláno
  cali napsal:
No ja to vidim tak ze ked si chce niekto z niekoho robit srandu tak prosim ale za svoje peniaze a na svojom piesku... tato vec je predsa len tak trochu oficialna zalezitost a tam sa zmysel pre humor zase az tak nenosi......autora z nicoho nevinim... zabranit tomu mal niekto iny.

btw mne ako Slovakovi napr ten uherak pride skor odflaknuty nez ze by ma nejako urazal.... urcite sa dalo vymysliet aj nieco vtipnejsie.

Jedine s cim to podla mna seriozne prehnal je ten zachod to by asi nasralo aj mna .. humor, nehumor.

byls nekdy v bulharsku? ja tam driv chodil jen na tyhle hajzliky a v nasi tovarne co mame v bulharsku je to taky silensot. k tem penezum. tady se krade v miliardach, takze 12mega je mi jedno a aspon sem se zasmal. to co rozkradou EU poslanic je lepsi ani nekomentovat. v nicem si nezadaji s nama

Odesláno
  cali napsal:

Vidiš to a mně přesně ten záchod naskočí na mysl, když si vzpomenu na dávnou dovolenou v Bulharsku :thumbsup_anim: páč jsem se s ničím podobným předtím nesetkal. Žeby jsme tam byli s Davidem Č. ve stejnou dobu ? :lol2:

Pokud se týká financování takového díla - myslím že žádný umělec na světě nedělá "za své" :D

Pokud se na to člověk dívá jako na mystifikaci a udrží nadhled je to myslím OK :cheers:

Odesláno

jj zachod ma riz to nie ze nie ale ide aj o to ze na takejto urovni sa musi pocitat aj s pohladom dotknuteho..... pre bulharov moze byt nas splachovaci zachod rovnaka exotika ako ten jejich pre nas.... a pre to by este bulharski umelci nemuseli zobrazovat CR ako velky zachod ... len tolko som sa tym snazil povedat.

a pokial ide o to "za sve" tak to som myslel tak, ze ak by si to objednala a vystavila sukromna spolocnost ci nejaky prachaty milovnik umenia tak prosim.... ale toto robi vizitku chtiac nechtiac celej ceskej republike a ta vizitka sa za tie peneiaze dala spachat lepsie (moj nazor)

Odesláno

Len aby ste aj kvoli Entrope, ktora ma reprezentovat ceske predsednictvo EU, nemali "z ostudy kabat". Este totiz ani nie je poriadne nainstalovana a okrem toho, ze uz par ludi nasrala, tak este vychadzaju na povrch skutocnosti, ze autor klamal a zavadzal, vymyslel si spoluautorov, nedodrzal zadanie vlady a pod. - to nie je umenie, to je hanba a bordel. Cesi by asi neboli radi, ak by sa ich predsednictvo spajalo s podvodmi, klamstvom a vysmechom z ostatnych...

Odesláno (upraveno)

Myslím,že Černý je egocentrický blb.

Dostal zakázku od vlády a jistě ne špatně placenou.

Nedodržel zadání,že každou zemi představí její umělec.

A co se týce zpracování,jak by se nám líbilo,kdyby za bulharského předseddnictví Českou republiku reprezentovala třeba plastika jak Čunek vyhozený oknem z vlády se tam cpe komínem zpracováno v Ladově duchu?? A Bulhaři při dění za poslední rok by tenhle dojem mít klidně mohli.

Něco je jiného je natřít tank na růžovo jako soukromá osoba a něco jiného je reprezentovat stát.

BTW co jsme tedy zatím předvedli

.

Topolánkova mise vynášená jako superúspěšná s podrobnostmi o telefonu s Bushem, jednání na nejvyšší úrovni atd -plyn zatím neteče,nevím,zda se dalo udělat více ale úspěch to zatím není.

Schwartzenbergova mise ohledně Gazy dle zahraničního tisku například Die Zeit byla hodnocena takto

"Ze současného chaotického vystoupení EU a evropských vlád bychom měli zrudnout studem,"

Takže ta plastika to vlastně vhodně doplňuje

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Já souhlasím s 911, líbí se mi to, každý v Evropě má máslo na hlavě a nechce si to přiznat. Myslím že to není vykalkulované na efekt za každou cenu. Je to prostě pohled umělce na Evropu. On to takhle vidí a spousta čechů určitě také. Stejně ti pak ve francii řeknou že jsme z Jugoslávie, tak je zbytečné se nad tím tolik rozčilovat. Vyvolalo to diskuzi a to je správné! :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...