Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takový dotaz:

když kouknu na tyhle hod. tak je na nich 1/4 na 10, ale malá ručička je už někde v pozici 3/4+. Zdá se mi to? Nechce se mi věřit, že by soudruzi pustili takový nedodělek.

post-1369-1247732604.jpg

Odesláno
  Xjmeno363 napsal:
Takový dotaz:

když kouknu na tyhle hod. tak je na nich 1/4 na 10, ale malá ručička je už někde v pozici 3/4+. Zdá se mi to? Nechce se mi věřit, že by soudruzi pustili takový nedodělek.

Nezdá! To máš z toho, že kupuješ fejky nebo skorofejky...

Odesláno
  Xjmeno363 napsal:
Takový dotaz:

Podle mně se to jenom zdá, bude to tou fotkou...když si všimneš, každá hodina má silnější "čárku" i cifry, u 10. hodiny není a je překryta rezervou nátahu. Myslím si, že tady soudruzi chybu neudělali...

Odesláno
  Xjmeno363 napsal:
Takový dotaz:

post-1369-1247732604.jpg

Já bych z nich četl spíš 1/4 na 11

Odesláno
  rorda napsal:
Co to je za zkratky?!? :)

V krátkosti si válí šunky v úřednický králíkárně na Ruzyni :-))

(LKPR = letiště Praha, APC = administrativně provozní centrum, ...)

Odesláno
  FiXilVer napsal:
ja tiez.. ale chce to trochu predstavivosti..

Máš pravdu. Zkrátka u reversa je třeba mít v oku úhlové vzdálenosti mezi čísly. Dvojka a desítka jsou v tom obdélníkovém rozvržení ciferníku posunuty trochu nahoru (podívej se, kde je zesílená čárka na kolejničce, která odpovídá dvojce: ručka musí ukazovat na spodní kraj číslice).

U klasického reversa není problém, tam vždy pomůže "index" na kolejnici, u komplikovaných revers, kde jsou části ciferníku překryty ukazateli dvojitého data, rezervy nátahu, indikátorem dne a noci, malou sekundovkou, se musíš orientaci na ciferníku nacvičit.

Odesláno
  mmako napsal:
V krátkosti si válí šunky v úřednický králíkárně na Ruzyni :-))

(LKPR = letiště Praha, APC = administrativně provozní centrum, ...)

A s hodinkama vyfotil hašišárnu. ( Prac. název pro novou hasičárnu.) :D

• Dát hlas 1
Odesláno
  Dali napsal:
A s hodinkama vyfotil hašišárnu. ( Prac. název pro novou hasičárnu.) :D

Ja vam dam! :sniper: Po trech nocnich s volcanic ashem bych Vam to valeni sunek pral, jedina ta hasisarna me uklidnovala :pope:

• Dát hlas 1
Odesláno
  Skeleton napsal:
Sinn na LKPR v APC na CSA OPS, aneb vcerejsi kalne rano vyvolane sopecnym mrakem :P

parádní sinny! ten modrý nádech ciferníku je od antireflexu?

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...