Maxmillian Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 Blbej dotaz a mozna trochu brzo, ale ... kdyz to vyhraje ten vosklivej Victorinox, tak se jeste bude resit kdo tam chce nuzky, pilnik, paratko apod. nebo bude mit kazdy jinou variantu podle toho s cim ten nuz prijde a co tam bude chtit nechat? Ja jen, aby se z toho chudak @mydlinkaTM pak nezblaznil uplne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 před 7 minutami, Maxmillian napsal: Blbej dotaz a mozna trochu brzo, ale ... kdyz to vyhraje ten vosklivej Victorinox, tak se jeste bude resit kdo tam chce nuzky, pilnik, paratko apod. nebo bude mit kazdy jinou variantu podle toho s cim ten nuz prijde a co tam bude chtit nechat? Ja jen, aby se z toho chudak @mydlinkaTM pak nezblaznil uplne Upřímně, tohle jsme ještě neřešili, doufal jsem, že se do výběru ani nedostane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 Jen drobne upreseni- na zacatku hlasovani bylo receno: U Vnoxe dáme zatím jen značku a model by se řešil v dalším kole. Obdobně zatím Endura/Edela/Delica v jednom řádku, RATka 1 a 2 dtto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 Victorinox : 19 Spyderco Tenacious : 7 Spyderco Manix2 : 17 RAT 1 nebo 2 : 12 Spyderco Delica/Edela/Endura : 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 před 13 minutami, mAra_ napsal: Upřímně, tohle jsme ještě neřešili, doufal jsem, že se do výběru ani nedostane amen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 IMHO @slabak hlasoval ve stejny cas jako @martin151 a asi chteli oba Vnox a zapocetl se jen jeden. Moc bych nechtel aby Vnox vyhral, ale podridim se vetsine kdyz to bude nutne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meelleem Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 Victorinox : 19 Spyderco Tenacious : 8 Spyderco Manix2 : 18 RAT 1 nebo 2 : 13 Spyderco Delica/Edela/Endura : 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 (upraveno) Victorinox : 19 Spyderco Tenacious : 9 Spyderco Manix2 : 17 RAT 1 nebo 2 : 12 Spyderco Delica/Edela/Endura : 8 Upraveno 17. ledna 2024 uživatelem martin151 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 před 6 minutami, martin151 napsal: Victorinox : 19 Spyderco Tenacious : 9 Spyderco Manix2 : 17 RAT 1 nebo 2 : 12 Spyderco Delica/Edela/Endura : 8 Asi ti to tam zase skočilo s předchozím hlasováním, prosím o revizi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 Chýba možnosť 6. "Hocičo len ne Vnox," Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 Takový hlas dáš tím, že přičteš jedničku ke všemu kromě Victorinoxu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 Ty kecy proti Vnoxu jsou dost trapný a je jich uz dost. Když ho nechcete, neměli jste ho tam davat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 Victorinox : 20 Spyderco Tenacious : 9 Spyderco Manix2 : 17 RAT 1 nebo 2 : 12 Spyderco Delica/Edela/Endura : 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 No a co udělat 10 Vnoxu a 10 Manixu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 (upraveno) Před hodinou, mAra_ napsal: Přátelé, jen taková poznámka na okraj. Důvod, proč je dovoleno hlasovat pro více nožů je ten, že z celkového výsledku se vybere ten jeden jediný, který se udělá. Takže bude-li většina pro vnox, bude to on. A nic jiného. Chcete-li zavírak, ale někdo volil ten a druhý jiný, tak pokud model nevyhraje, není ve hře. Takže to , co se teď rozhodně pokračuje, další budiž zapomenuto. Chcete-li změnit své hlasování, do uzavření se to samozřejmě smí. Jak padne rozhodnutí, spadla klec na kanára. (Radši jsem tu mojí popletenou tabulku smazal, aby to nemátlo. Odečtení mého hlasu stejně nebude mít na celkový výsledek vliv - kdyžtak tento příspěvek smazat. Omluva a díky.) Upraveno 17. ledna 2024 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 (upraveno) Zběžnou kontrolou napravuju chybu martina151: Victorinox : 20 Spyderco Tenacious : 9 Spyderco Manix2 : 18 RAT 1 nebo 2 : 13 Spyderco Delica/Edela/Endura : 9 Upraveno 17. ledna 2024 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 Jaj, pardon, jak to rychle skáče, nestíhám se orientovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 (upraveno) před 4 minutami, John_Lenon napsal: Victorinox : 19 Spyderco Tenacious : 6 Spyderco Manix2 : 16 RAT 1 nebo 2 : 11 Spyderco Delica/Edela/Endura : 7 Asi nám to tam skočilo stejně, ale ani tak to nesedí, prosím o kontrolu - nad tebou jsem napravoval jinou chybu. Díky. Edit: už sis všiml, díky. Upraveno 17. ledna 2024 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 před 8 minutami, Bembeg napsal: No a co udělat 10 Vnoxu a 10 Manixu ? Probírali jsme, z realizačních důvodů spíše ne, byť myšlence rozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 17. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2024 (upraveno) Já už na to radši nebudu sahat, nechápu, odkud jsem to zkopíroval, respektive mi to skočilo s někym jiným, tak jsem to honem opravoval. Myslel jsem, že kopíruju poslední tabulku a zjevně ne. Mea culpa. Upraveno 17. ledna 2024 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se