slabak Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 Diky, uz na to nesaham. Z mobilu bez bryli je to divocina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 před 1 minutou, lordsoft napsal: Do 4k - IIIIIIIIII 10 Do 5k - I 1 Do 6k - IIIIIIIIII 10 Do 7k - IIIIII 6 Do 8k - 0 Celkem 27 ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 Hlasujúcich je viac. Niekto nehlasoval len kopíroval Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 @Akam @tikzot nevidím hlas. Keď nie som slepí ... A ešte jeden podľa počtu. Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 A nestačí to takhle? Trend je očividně okolo 4-6k, tak to zkusit do 4k, on se nikdo nebude zlobit, když to bude levnější. A když to nepůjde, doplatit třeba litr imo většině lidí s hladem u 4k nebude vadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 před 16 minutami, kolky87 napsal: @Akam @tikzot nevidím hlas. Keď nie som slepí ... A ešte jeden podľa počtu. Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Já kopiroval dal neupravený text a I přidal do kategorie do 4k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 (upraveno) @tikzotPodle mě máš ale stejně čárek - 7 - jako je nad tebou. Možná jste to vkládali ve stejný čas. Upraveno 14. ledna 2024 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 Áno Harwey hlasoval a Akam a Tikzot majú rovnaký počet "paličiek" ako on. Čiže asi bez hlasu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 (upraveno) Do 4k - IIIIIIIIII 10 Do 5k - I 1 Do 6k - IIIIIIIIII 10 Do 7k - IIIIII 6 Do 8k - 0 Takhle by měla být aktuální tabulka. Kde je 10, už je to přeškrtnutý, nevím jak vám, ale mně se ty čárky počítají dost blbě ;-). Jestli tam někomu chybí čárka, nejsem schopen zkotrolovat. Každopádně toto je zatím ještě orientační, nikdo nebude zkrácen, až se rozhodně o ceně, tak se udělá jmenný seznam, kde každěj uvidí zda tam je nebo ne. Každopádně, kdo se bude ještě připisovat dodržte prosím tento formát. Dík. Upraveno 14. ledna 2024 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 Do 4k - IIIIIIIIII 10 Do 5k - I 1 Do 6k - IIIIIIIIII 10 Do 7k - IIIIIII 7 Do 8k - 0 Do tohohle jdu. Výběr nože nechám na ctěném publiku. Pokud byste chtěli něco od ZT, tak doporučuju 0357, s ohledem na případné náklady. https://www.mujnuz.cz/pro-sberatele/zero-tolerance/zero-tolerance-0357-stonewash.html Mám ho v blackwash verzi, šikovná kudlička. Pavouky bych asi doporučil PM2, jasnej workhorse značky. https://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/spyderco-paramilitary-2.html Mám ho v týhle verzi, můj nejoblíbenější model značky. Vinoxy moc nevim, ale vy určitě vyberete. Každopádně díky za tuhle akci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 @John_Lenon tipy dobrý, sám bych souhlasil, ale úpravy budou taky něco stát a oba nože jsou kolem 5 tis, což by představovalo "výhru" hlasů za 7 tis. Takže bych lovil asi někde trochu níž (ZT je tím asi eliminován jako celek). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 Kdyby bylo ZT, klidně bych se přesunul o cenovou úroveň výš, ale je mi to vcelku jedno. Pavouky mám a další nepotrebuju, ale pokud to bude limutka chronomag, jdu do nich, byť bych raději něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 Do 4k - IIIIIIIIII 10 Do 5k - I 1 Do 6k - IIIIIIIIII 10 Do 7k - IIIIIIII 8 Do 8k - 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 před 39 minutami, gunman napsal: Do 4k - IIIIIIIIII 10 Do 5k - I 1 Do 6k - IIIIIIIIII 10 Do 7k - IIIIIIIII 9 Do 8k - 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 Jinak, kdo by neznal mydlinku, tak jeho práce zde: https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&m=1215135#1215135 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 Skoda toho predatora, je to klasika a v portfoliu je k videni hromada moc peknych kusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 A ty Vnoxy jsou luxusní, tak snad se to tady ohne tím směrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 před 17 minutami, Pepino777 napsal: Skoda toho predatora, je to klasika a v portfoliu je k videni hromada moc peknych kusu. Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 A ty Vnoxy jsou luxusní, tak snad se to tady ohne tím směrem +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 Vesmes pujdu asi do cehokoli, co se tu odhlasuje. Nejvice by se mi ale libil predator, vinox, pripadne RAT1/2, nebo avispa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se