Murphy97 Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 před 1 hodinou, mydlinkaTM napsal: Kde začít? Určitě to používejte, mělo by to normálně fungovat. Zbytečně nemáchat ve vodě. Stonewash je založenej na naleptání chloridem a následném omletí v kamenech. Je to jenom povrchovka aby se to nelesklo jako psí koule. Reznout to nebude. Mosaz má povrch stabilizovaný tou patinací, tím by se s ní taky nic dít nemělo. Používáním se max oleští hrany. Namazáno je vazelínou Shimano, mám s ní lepší zkušenosti než např z bílou syntetikou. Určitě nevyschne. Další (jiné) oleje bych tam nelil, nemusí se to spolu snášet. Micarta je napuštěná směsí vosku s olejem, nebude to sáknout a nebude se ani tolik špinit jako kdyby zůstala neošetřená. Doma to asi nerozebírejte i když to má šroubky (pojištěný Loctite, vypadnout by neměli), pera jsou předpružený budete to potom horko těžko smontovávat. Kdyby něco napište a domluvíme se na údržbě. To bude asi nejrozumější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Skvělá práce, diky za možnost se limitky účastnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Ze by se to k sobe nejak extra hodilo teda nemuzu rict, ale co uz . Kazdopadne jsem cekal, ze to bude dobre provedeny, ale vysledek me v realu i tak prekvapil. Vojto fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 před 2 hodinami, mydlinkaTM napsal: Kde začít? Určitě to používejte, mělo by to normálně fungovat. Zbytečně nemáchat ve vodě. ... Kdyby něco napište a domluvíme se na údržbě. To bude asi nejrozumější. Díky za odpovědi, těším se moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Tak už přišel i mně. Dobře se nám to povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Je to doma! Pecka! Remeslne zpracovani v !Topu! Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Zrovna si nesu balíček! Juchú! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 (upraveno) Otvírák funguje:) Upraveno 8. března 2024 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Ale je to prcek povedenej teda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Tak jak, jeste nekdo nema doruceno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Uz dorazil aj na daleke Slovensko, vdaka vsetkym! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 (upraveno) Sice jsem původně hlasoval pro Spyderco, ale čekalo na něho přesné místo mezi jeho soukmenovci To zpracování je neskutečné. Je to opravdu krásný nůž, děkuji @mydlinkaTM @mAra_ @warann Upraveno 8. března 2024 uživatelem ABCDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Díky všem, co se na tom podíleli! A hlavně Mydlinkovi, krásná práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Diky moc, nuz je genialni, je filmovej, jako z komiksu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Jeste jednou diky, ja bych si tyhle barvy nikdy nevybral, ale ted, kdyz to vidim, tak nemohly byt lepsi, a ta uprava cepele je proste bozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Pánové, neúmyslně jste mě dojali! Limitka doručena k mému 8. Výročí na fóru, to snad ani nemuselo bejt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Ja trochu zaspal doplatek, tak snad v pondeli. Podle fotek parada. Aspon se muzu cely vikend tesit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 před 3 hodinami, ABCDE napsal: Sice jsem původně hlasoval pro Spyderco, ale čekalo na něho přesné místo mezi jeho soukmenovci To zpracování je neskutečné. Je to opravdu krásný nůž, děkuji @mydlinkaTM @mAra_ @warann Tak to je moc pěkná krabička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Panove. Ac jsem nozi nepoliben, tak tohle jsem sledoval s velkym nadsenim a za me je to velika parada. Prubeh,prace, remeslo. Simbioza uplne ve vsem a vysledek paradni. V kapse bych si to umel predstavit .. Jednim slovem PARADA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 Je doma. Vojto, výborná práce, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se