Bert Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 Řevnické závory, legenda! Díky za lichotku a těším se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2024 Tak dnes naplanovanych 62 km, poslední vyjížďka. Nakonec 98 km ( jezdím tak nějak po pameti a ještě to tu tolik neznám ). Jen to oblečení budu muset vylepšit a hlavně si koupit rukavice. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 24. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2024 62 km je na skůtru můj denní chleba ale i tak gratuluji Rukavice na chladnější období používám TYTO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 24. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2024 Ještě není třeba končit, dneska to zase šlo! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 28. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2024 Konec sezóny!? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 31. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2024 …jó, už konec Ale až se jaro zeptá, co jsem dělal v zimě, tak "upgrade" už mám připravenej karbec z Jawa 50… 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2024 (upraveno) Za tip na rukavice dik, uz jedou domu- objednano . Dnes docela příjemných 60 km a v obleceni nezůstane jen u vyberu rukavic. Na stará kolena me to chytlo Upraveno 2. listopadu 2024 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se