kubson Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Sinn konečně vydal upgrade často kritizované spony svého jinak skvělého dvoučlánkového náramku. Nyní má spona mikroregulaci, kterou lze bez použití nástrojů nastavit v poměrně velkém rozsahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Spona dobrá... cena už tak přívětivá není... 410 euro.. hm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Na kolik vyjde tah s novou sponou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 před 3 hodinami, kdojinej napsal: Spona dobrá... cena už tak přívětivá není... 410 euro.. hm.. 410 len spona? Hladal som cenu, hned ako sa tu objavila sprava, ale nenasiel. Dik, aj ked teda, nepotesil si ma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 (upraveno) To si dělaj prdel ne, za ty prachy a tu nejobyčejnější regulaci. Nečekám úroveň IWC, ale todle mi teda přijde slabý.. Zas oceňuju, že ta spona vypadá furt stejně, byť asi kapku solidnější plech. Upraveno 14. února 2024 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Tak prave mi to tak prijde, ze to neni buhvijak prevratne technicke reseni a ani zpracovani nevypada ultratopove, coz mi prijde skoda, pritoze zrovna Sinn jsou schopni obeho. A pak by 10k byla adekvatni cena, ale tohle za ty prachy.. diky nechci, a to mam tu znacku fakt rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Heh, já myslel, že 410€ je cena za celej tah i se sponou . Říkal jsem si, proč to stojí stejně jako starej tah... No, tak nic . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 410€ za napůl plechovou sponu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Musel jsem napsat svůj komentář do Blogu, nedalo mi to. To je teda solidní pálka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 To je překlep ne? 410€ včetně tahu, to by musela být spona + tah za 16tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se