Rybkin Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 Ahoj, potřeboval bych rozlousknout volbu tool potápek Mám vlastně jenom dva favority, Squale 1521 Militaire blasted a Sinn U50. Squale plusy: No date, historie, ikonický tvar pouzdra, cena. Squale mínusy: hliníková luneta, lug to lug na moje 17,5cm zápěstí. Sinny vlastně žádné mínusy mimo ceny a datumu nemají, jsou ve všem lepší ale cena je téměř dvojnásobná. Co navrhujete? Děkuju.
Spongebob Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 Já bych si vzal určitě Squele pro mě velmi sympatickej brand..navíc jsou moc pěkný! I ty modrý s datumem.. Sinn je tu hodně oblíbenej, určo kvalitka.. ale za mě nudnej, šedej němec za raketu. A navíc je mi ta značka trošku nesympatická
Lukyn77 Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 ad Squale: - já bych hliníkovou lunetu nebral jako zásadní mínus, bude chytat patinku a šrámy stejně jako pouzdro, což ostatně odpovídá označení hodinek, žádný leštěnky - mám 1521 a hubenější ruku, tvar pouzdra resp nožek je perfektně ergonomický, připadají mi spíše jako 40mm a krásně sedí na ruce
KFL Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 Vem oboje a máš to . Já jsem letitej fanda Sinnu (až na jednu roční přestávku, kdy jsem je rád neměl), přesto ti doporučím Squale. Jsou to, aspoň vizuálně, takový "lehčí" hodinky, působí na mě svěže a víc energicky. Sinny budou nejspíš bytelnější a engineering za nima i vyspělejší, ale jsou to technický a chladný hodinky. Pokud tě taková věc explicitně nepřitahuje, tak... A navíc jsi o Squale napsal víc slov, takže jsi stejně rozhodnutej už dávno .
Pozorovatel Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 Mezi těmito dvěma bych volil Sinn. Subjektivně na mě působí lépe a design je opravdu jedinečný a povedený. Navíc ten materiál
Peta-Biker Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 Design squale je jedinečný rovněž... Sinn jsou skvělý hodinky, technicky dokonalý, ale jsou jako chirurgický nástroj - na nich je všechno v pořádku, ale emoce vnímám víc u squale.
nizkotucnytvaroh Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 Squale super potápky na léto, i mezi lidi, Sinn jsou nesmrtelná, skvěle čitelná kladiva třeba až na konec světa.
Pozorovatel Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 Jsem technicky chladný a německý přístup mi sedí, proto volím takto
Rybkin Odesláno 14. února 2024 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2024 před 28 minutami, KFL napsal: Vem oboje a máš to . Já jsem letitej fanda Sinnu (až na jednu roční přestávku, kdy jsem je rád neměl), přesto ti doporučím Squale. Jsou to, aspoň vizuálně, takový "lehčí" hodinky, působí na mě svěže a víc energicky. Sinny budou nejspíš bytelnější a engineering za nima i vyspělejší, ale jsou to technický a chladný hodinky. Pokud tě taková věc explicitně nepřitahuje, tak... A navíc jsi o Squale napsal víc slov, takže jsi stejně rozhodnutej už dávno . Jo, u těch Squale je cítit takový retro vibe, Sinny jsou prostě nástroj, srdce by bralo Squale, mozek Sinn.
Pepino777 Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 Budes to chtit nekdy nosit na tahu? Sinn asi koupis na origo masivnim tahu, Squale max mesh.
Rybkin Odesláno 14. února 2024 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2024 před 8 minutami, Pepino777 napsal: Budes to chtit nekdy nosit na tahu? Sinn asi koupis na origo masivnim tahu, Squale max mesh. Já tah ani gumu bohužel nesnesu, vše mám na hadru, Sinn má super hadrovej řemen co mám na 556, na Squale bych muse něco pořešit, ten základ je na Tropicu nebo koženém řemenu.
baza Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 SINN - výrazný technický design, prostě mám rád německé hodinky. Je to strašně individuální, ale Squale mi nic neříká... Sinn macht für mich Sinn.
AndyAaron Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Odesláno 14. února 2024 Zrovna U50 bych nerekl, ze maji nudnej design…Chapu dikema a sam nevim, ktere bych bral. Nezbyva nez zkusit postupne oboje
shewcza Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Odesláno 15. února 2024 Měl jsem Sinn U1 a moc mě to nebavilo. Jsem Sinn pozitivní, 556 považuji za jedny z pěti nejlepších EDC hodinek vůbec. Jestli to správně chápu, tak 556 máš a proto bych sáhl po Squale. Ať už se rozhodneš jakkoliv, chybu neuděláš!
Rybkin Odesláno 15. února 2024 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2024 před 51 minutami, shewcza napsal: Měl jsem Sinn U1 a moc mě to nebavilo. Jsem Sinn pozitivní, 556 považuji za jedny z pěti nejlepších EDC hodinek vůbec. Jestli to správně chápu, tak 556 máš a proto bych sáhl po Squale. Ať už se rozhodneš jakkoliv, chybu neuděláš! Ano, 556 mám chvíli a po jejich pořízení jsem dostal těžký záchvat chronobundusu že k nim potřebuju ještě potápky které nemám žádné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lukyn77 Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Odesláno 15. února 2024 (upraveno) když vidím tu fotku, tak (ač jsem se pozitivně rozepsal o Squale) vidím na tvé ruce U50 ... a mít doma dvoje Sinny, proč ne Teď už jen musíš do obchodu a vyzkoušet Upraveno 15. února 2024 uživatelem Lukyn77
OndraPod Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 Mně se U1 nejdřív hrozně nelíbily, chtěl jsem Sinn 856 UTC - na U1 mi nesdly stupidní lego ručičky, obrovská spona silikon řemenu, zaoblený H-článkový tah... Pak jsem zatoulal do U1 vlákana na WUS a když jsem je poprvé uviděl na vlastní oči v Chronoshopu bylo hotovo, dneska je mám přes 10 let a pořád mně neskutečně baví Po Squale pokukuju už také nějaký čas a párkrát už jsme měl prst na spušti, když se objevily v prodejním vlákně. Takže jak psal Lukyn77 - osobní návštěva obchodu myslím rozhodne, chybu neuděláš ani s jedněma
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se