Tondaa73 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 ....jj, používám Maldonskou vločkovou... :-)
tommas4 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Sůl nad zlato.Mám po ruce bio ručně sbíranou z Francie, Havajskou černou a červenou, Himalájskou růžovou a hnědou, ale favorit je klasická odpařovaná mořská, takový ty pyramidky nebo jak to popsat.Jo a zkuste si do soli nasekat bylinky ze zahrádky, paráda.
Moty Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Chystám se na weillingtona, dle receptu to chce anglickou hořčici, kde koupit? Asi větší Tesco, páč v malým to nemaj, co?
Tittus Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Ve větším Tescu by měli mít tuhle: http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/ProductDetail/ProductDetail/2001120697185 Nebo Marks & Spencer.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Já bych taky šel.ok, takze zacneme nieco aj konkretne planovat - myslim, ze by to nebolo zle posedenie.Kamil to tam uz pozna....
Moty Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Ve větším Tescu by měli mít tuhle: http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/ProductDetail/ProductDetail/2001120697185 Nebo Marks & Spencer.Ty woe, sem trubka, MaS mě vůbec nenapad dík moc
nividic Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Sůl nad zlato.Mám po ruce bio ručně sbíranou z Francie, Havajskou černou a červenou, Himalájskou růžovou a hnědou, ale favorit je klasická odpařovaná mořská, takový ty pyramidky nebo jak to popsat.Jo a zkuste si do soli nasekat bylinky ze zahrádky, paráda. ty budeš můj člověk!
montemar Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 .. havajskou cervenou a cernou jsem zkousel, ale nejvic se mi zamlouva maldonska uzena.. ted hodne pouzivam levnou hrubozrnnou italskou do mlynku.. je ji kilo za dvacku .. jinak jsem objevil tuhle indickou rejzi, je to neskutecna dobrota..
Moty Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 (upraveno) Začal jsem přípravy na zítřejší kulinářsky vecer, schválně kdo odhadne? Bite my shiny metal *** with Tapa Upraveno 17. září 2015 uživatelem Moty
Moty Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 "odpad" ze zeleninového vývaru, jako základ pro thai hokkaido soup
RomanP Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 ok, takze zacneme nieco aj konkretne planovat - myslim, ze by to nebolo zle posedenie.Kamil to tam uz pozna.... Stačí říct den, dva předem a já si to zařídím. Jen v pondělí mívám angličtinu, vše ostatní mohu většinou posunout.
Moty Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Myslíš dýňovou?Jasne, dynova s kokosovym mlikem, poradně pikantní, uz se tesim, pak dam foto Bite my shiny metal ass with Tapa
Maxel Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Odesláno 18. září 2015 Po thajském obědu, večeře v americkém stylu - cheeseburger, pečené brambory a cibulové kroužky.
roura74 Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Dneska hokaido klasika z hovězího vývaru, pražená semínka, smetana a dýňový olej. A k tomu domácí rohlíčky. Sent from my iPhone using Tapatalk
smerdas Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Sendvič s trhaným hovězím (6 hodin pečený krk)
robo Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Práve som na prázdno prehltol.Chlapi to mi nerobte
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se