tommas4 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 (upraveno) Tvl, příště dojeď přespat k nám, teda pokud to bude do konce března Máme k dispozici starej barák ale na rukou bysme tě nosili a kachnu by jsi dostal obzvláště vypečenou, od devíti je na hotelu klid páč ředitel je z chlastajících partiček Poláků chabrus na nervy a taky se chce vyspat. Jo a vede k nám nahoru i dolů pěkných pár zatáček Křížák je krásný místo, dříve to bylo bez ubytování, na zvěřinu tam stávala fronta @roura: pečený segedín jako vše do pekáče a do trouby nebo jak? To se přiznám vidím prvně. Upraveno 4. března 2017 uživatelem tommas4
Radek124 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Já nějak podobně dělával věci typu plněnej bůček - nejdřív napůl upíct na česneku, pak do pekáče přidat (já radši červené) zelí a nechat pod poklopem dojít. Chuť masa a zelí se při pečení IMHO spojí mnohem líp než při vaření... Ale je fakt že tenhle typ "kalorických bomb" už delší dobu moc nedělám, protože s takovou už bych si dneska asi musel vozit nácka na vozejčku, jak ten blahobytnej pán co ho mám na ikonce
roura74 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 @roura: pečený segedín jako vše do pekáče a do trouby nebo jak? To se přiznám vidím prvně.Tome jinak ho už nedělám. http://segedinsky-gulas.cz/segedinsky-gulas-podle-ivana-vodochodskeho/
filo-boxer Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 (upraveno) Donedávna jsme doma používali bylinkové-česnekové máslo z obchodu, ale mně to nechutnalo, takovou divnou pachuť to mělo. Asi to bylo tím, že tam je jenom 30% másla, málo bylinek, česneku a jinak jen spousta různých olejů. Tak jsem to začal vyrábět doma, trvá to deset minut, je tam pár ingrediencí a moje paní mě za to (mimo jiné) miluje. Na stejku, rybě, karbenátku, všude to je bomba. Dobré máslo, česnek, pažitka, petržel a mix mořské soli, růžového pepře a růžových lístků. Rozhňahňat, zabalit do potravinové fólie a týden nechat v ledničce. Upraveno 4. března 2017 uživatelem filo-boxer
JaRooN Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 (upraveno) @roura: pečený segedín jako vše do pekáče a do trouby nebo jak? To se přiznám vidím prvně.Tome, děláme to úplně stejně, základ se udělá v hrnci a pak místo toho, abychom to nechali vařit a táhnout, tak to dáme do trouby a hodinu si toho nevšímáme a je to fakt lepší... Upraveno 4. března 2017 uživatelem JaRooN
roura74 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Já segeďák dělám v troubě od začátku. viz. recept. Večeře se sousedama:
M3maniac Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Tvl, příště dojeď přespat k nám, teda pokud to bude do konce března Máme k dispozici starej barák ale na rukou bysme tě nosili a kachnu by jsi dostal obzvláště vypečenou, od devíti je na hotelu klid páč ředitel je z chlastajících partiček Poláků chabrus na nervy a taky se chce vyspat. Jo a vede k nám nahoru i dolů pěkných pár zatáček Křížák je krásný místo, dříve to bylo bez ubytování, na zvěřinu tam stávala fronta @roura: pečený segedín jako vše do pekáče a do trouby nebo jak? To se přiznám vidím prvně.Beru Te za slovo, vytahnu jedenactku a stavim se :-) a proc jen do konce brezna? Hod mi phone do SZ a cinknu Ti.
roura74 Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Nedělní oběd, naše oblíbené kuře na hrubozrnné hořcici s červenou rýží.
Maxel Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 (upraveno) Taky jsem na nedělní oběd připravil letectvo - krůtí stehna pečená 5h v BBQ směsi, maso obráno od kosti a ještě zataženo pod grilem. Omáčka z pečených paprik a rajčat, plus pár lžic výpeku a kuřecího vývaru - no máslo, no smetana. Baby karotka a kuskus s petrželí a pažitkou. Upraveno 5. března 2017 uživatelem Maxel
Radek124 Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Načančané na talíři to vypadá zajímavě - zato v pekáči ten kuskus připomíná "řezanku" s kopřivama a skořápkama, co bábi svýho času chystávala pro slepice...
Maxel Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 S tim kuskusem máš Radku pravdu, babička připravovala podobnou směs Naštěstí jen na pohled, chuťově do bylo dobrý. Na nedelní večeři máme krůtí řízky marinované přes noc v jogurtu, obalené ve směsi corn flakes, vloček a pohankových lupínků. K tomu salát a bobek dresinku @ Lidl.
montemar Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 dnes jsem se odbyl trochou krávy.. nejvic me na tomhle jidle bavi, ze se z nej netloustne.. (bez prilohy)
Jimmy-Jimmy Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 U nás v neděli nic extra, kus vepřika s bramborem na česneku s tymianem.
tommas4 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Je možné že máme asi 20 krabic kuchařských knížek? Neuvěřitelné co si člověk uvědomí při stěhovánítoho čím žije a co ho baví. Mohl bych podle toho dělat denně jiný recept a do konce životy bych měl každýden jiné jídlo :D Jestli není lepší sbírat Primky
Rudykopalsson Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Tome, přesně vím o čem mluvíš. My doma děláme menší rekonstrukci a jenom včera jsem odvezl tři tašky CD a DVD. Víc než půlka filmů byla ještě originálně zabalená. Fakt jsem koukal kolik se nám toho nakupilo.
tommas4 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Tak u CD a DVD jsem přešel na level 2. To znamená že je vybalíš, nekompromisně vyhážeš všechny obalya disky našupeš do organizéru a je to. Jediná možnost jak na to.
Návštěvník qoyi Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Tak u CD a DVD jsem přešel na level 2. To znamená že je vybalíš, nekompromisně vyhážeš všechny obalya disky našupeš do organizéru a je to. Jediná možnost jak na to. To já přešel na level 3 .... všechno stahuju a co stáhnout nejde tak koupim, ripnu na HDD a celý CD i s obalem vyhodim. Kupuju to kvůli obsahu a né kvůli fyzickýmu médiu.
nividic Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Je možné že máme asi 20 krabic kuchařských knížek? Neuvěřitelné co si člověk uvědomí při stěhovánítoho čím žije a co ho baví. Mohl bych podle toho dělat denně jiný recept a do konce životy bych měl každýden jiné jídlo :D Jestli není lepší sbírat Primky To uz by vydalo na malou chrono-kuli-knihovnicku! Uzs premyslel nad podminkama zapujcnyho?
tommas4 Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 (upraveno) Knížky půjčuju za drobnou úplatu která je jedlá, třeba kus buchty A podle předběžných propočtů mi po ukončení byznysu zůstane "dědictví" v podobě cca 200 kilo borůvek. Hádejte co s tím udělám Upraveno 9. března 2017 uživatelem tommas4
Frostie Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Knížky půjčuju za drobnou úplatu která je jedlá, třeba kus buchty A podle předběžných propočtů mi po ukončení byznysu zůstane "dědictví" v podobě ccab200 kilo borůvek. Hádejte co s tím udělám Marmeládu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se