Radek124 Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2018 Pohotovostní hmotnost to (doufám) ještě není - a oba pekáče výše byly pro čtyři strávníky...
Maxel Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Sváteční cézar s krůtíma nudličkama. Na krutony jsem využil okraje pizzy, kerý normálně vyhazujem.
petik16 Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 to ja ich naopak po každom kto ich neje stále dojedám...
lloffass Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 :-D jo jo, to já jsem taky za dojížďáka s tímhle... u nás by na krutony nezbylo
p3k Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 dneska k večeři kroupy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VS Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Tak to závidím. U nás černo na všechny 4 světové strany a nahoře modro. Jako vždycky. Ani kapka.
vietor007 Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Dnes rychly hraskovy krem na vecu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Tak to závidím. U nás černo na všechny 4 světové strany a nahoře modro. Jako vždycky. Ani kapka.no uvidíme v průběhu pár dnů, jestli po těch kroupách budeme mít co jíst, broskve letos vypadaly dost nadějně,,,
tombed Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 dneska k večeři kroupy IMG_20180503_175749.jpgVy staroběláci musíte mít vždycky něco extra, u nás lehký deštíček, spojený s podívanou na východní Ostravu
p3k Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Vy staroběláci musíte mít vždycky něco extra, u nás lehký deštíček, spojený s podívanou na východní Ostravu jsem asi poprvé v životě řídíl během třiceti vteřin dvě auta
Radek124 Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 @p3k: Chtěls ušetřit za mytí a ono tohle bílé svinstvo co? Taky jsem z toho kdysi míval hrůzu a s nasazením života přeparkovával, než jsem zjistil že zhruba do centimetru to na laku ani plechu neudělá víc škody než kartáče v blbé myčce...
p3k Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 tak aspoň jsme si to nacvičili: hele duha - fotka duhy, pak pohoda kafe jazz... START no a pak bleskem jedno auto, druhé, pozor pinpongový stůl
pebe Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Odesláno 5. května 2018 jsem teda vyzkoušel toho pštrosa od Motyho a byla to velká dobrota, díky foodstajling neumim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Odesláno 5. května 2018 pebe, tohle žádnej fůtstajlink nepotřebuje! Je to žrádlo
zceyee Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Odesláno 5. května 2018 Taky jsem z toho kdysi míval hrůzu a s nasazením života přeparkovával, než jsem zjistil že zhruba do centimetru to na laku ani plechu neudělá víc škody než kartáče v blbé myčce... A když sou nad centimetr tak ven stejně nikdo nevyleze.
Rici-Pici Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Odesláno 6. května 2018 Domácí burger s domácí bulkou a domácím kečupem
Moty Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Odesláno 6. května 2018 jsem teda vyzkoušel toho pštrosa od Motyho a byla to velká dobrota, díky foodstajling neumimKrasnej krvák, taky ho tak mám rad
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se