Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Jeste, samozrejme co se ti odpari a chces doplnit hladinu tak uz voda. Protoze pivo uz by se nemelo cas provarit. Jinak davame vsechno na zacatek. I majoran i chleba aby se to vsechno melo cas propojit. Kdyz se da cokoliv az ke konci tak to z toho leze ven.

Odesláno

Dneska nějaká sešlost, tak peču šunku na medu a maple sirupu. Aspoň se pohne spotřeba všech těch čatní apod., ale stejně se nejvíc těším na zapékané brambory z toho co zbyde :D

 

post-49277-0-38427700-1537608411_thumb.jpg

Odesláno

Ja dnes delal taliansky spagle alio olio s krevetama a jako hmmm mnam dobry, musim se pochvalit;-) i nase foxice smirovala na zahrade;-)

Tak dobrou hoši;-)

post-53606-0-53548000-1537617194_thumb.jpeg

Odesláno

Diky hoši, tu polivku miluju, jak s kuretem tak krevetama, celkem sem si ji za ty roky vychytal, takze si ji pochvaluje cela familie. No a rissoto je klasika italie bianco rissoto a zamichana dyne hokaido a tymian. Jednoduchy a dobry.

Odesláno

Diky hoši, tu polivku miluju, jak s kuretem tak krevetama, celkem sem si ji za ty roky vychytal, takze si ji pochvaluje cela familie. No a rissoto je klasika italie bianco rissoto a zamichana dyne hokaido a tymian. Jednoduchy a dobry.

Podělíš se o vytuněnej recepis? Polífka vypadá skvěle!

Odesláno

No jasne- ale bacha tim co davam to neni uplne tom kha ale chutna to podobne;-) za me lip;-)

Takze lupnu na oliv olej salotky, pridam cervenou kari pastu, zarestuju, pak dam zazvor(misto galagangu) kdyz neni, nejlip oboje, zampiky, citronovou travu, bambus v plechu, chilli papricku- zalezi jak kdo chce palivy, vsechno zarestuju, zaleju kokos mlikem a kremem, tady muzes pridat i klasik smetanu kdyz to chces hustsi, pak naredim vyvarem zeleninovym nebo drubezim, kdyz nemas das vodu, hlavne ne kostkuuuuu;-) pak pridat krevety nebo kure kousky nebo oboje a nechat povarit, kdyz sou jen krevety tak chvilku, kdyz kure tak dele. Pak dochutit limetovou stavou a palm cukrem, kdyz neni tak klasik hnedej a nakonec hafo bazalky a ja davam i koriandr, protoze ho miluju ve vsem asijskym;-) no a to je vse. Vypada to slozite ale ta polivka je hotova za 20 min, oproti tazenymu vyvaru ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...