Návštěvník km.kmk Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Odesláno 22. září 2018 Jeste, samozrejme co se ti odpari a chces doplnit hladinu tak uz voda. Protoze pivo uz by se nemelo cas provarit. Jinak davame vsechno na zacatek. I majoran i chleba aby se to vsechno melo cas propojit. Kdyz se da cokoliv az ke konci tak to z toho leze ven.
Tom4 Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Odesláno 22. září 2018 Dneska nějaká sešlost, tak peču šunku na medu a maple sirupu. Aspoň se pohne spotřeba všech těch čatní apod., ale stejně se nejvíc těším na zapékané brambory z toho co zbyde
honza71 Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Odesláno 22. září 2018 Asi tak, z tohodle preci nemuze zbyt nic !!!
Maxel Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Odesláno 22. září 2018 Hezkypěkně! Tos mi připoměl, globus šunku zas musim spáchat. U nás včera avizovaná roláda. Celý kuře sem vykošťoval prvně a docela to šlo.
tikzot Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Odesláno 22. září 2018 Ja dnes delal taliansky spagle alio olio s krevetama a jako hmmm mnam dobry, musim se pochvalit;-) i nase foxice smirovala na zahrade;-)Tak dobrou hoši;-)
Tom4 Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Odesláno 22. září 2018 Asi tak, z tohodle preci nemuze zbyt nic !!! 11 kilo šunky plus další mraky jídla . . . uvidíme.
montemar Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Odesláno 22. září 2018 (upraveno) ja delal jen obyc vecu .. naklady tak 20.- kc.. Upraveno 22. září 2018 uživatelem montemar
Rici-Pici Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Odesláno 23. září 2018 Náš pes (teda parodie na psa) má narozeniny. Tomahawk je nejlepší dáreček :-))
tikzot Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 U nas dneska Tom Kha Kai s krevetama na zahrati a dynovy rissoto s rozpecenym kozím käse, sehr dobry;-)
Hasňa Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 (upraveno) Dneska makrely... Upraveno 24. září 2018 uživatelem Hasňa
tikzot Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Diky hoši, tu polivku miluju, jak s kuretem tak krevetama, celkem sem si ji za ty roky vychytal, takze si ji pochvaluje cela familie. No a rissoto je klasika italie bianco rissoto a zamichana dyne hokaido a tymian. Jednoduchy a dobry.
Kamil Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 co dum dal, neboli eintopf Kde že to bydlíš? Už tam jedu.
Maxel Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Diky hoši, tu polivku miluju, jak s kuretem tak krevetama, celkem sem si ji za ty roky vychytal, takze si ji pochvaluje cela familie. No a rissoto je klasika italie bianco rissoto a zamichana dyne hokaido a tymian. Jednoduchy a dobry.Podělíš se o vytuněnej recepis? Polífka vypadá skvěle!
tikzot Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 No jasne- ale bacha tim co davam to neni uplne tom kha ale chutna to podobne;-) za me lip;-)Takze lupnu na oliv olej salotky, pridam cervenou kari pastu, zarestuju, pak dam zazvor(misto galagangu) kdyz neni, nejlip oboje, zampiky, citronovou travu, bambus v plechu, chilli papricku- zalezi jak kdo chce palivy, vsechno zarestuju, zaleju kokos mlikem a kremem, tady muzes pridat i klasik smetanu kdyz to chces hustsi, pak naredim vyvarem zeleninovym nebo drubezim, kdyz nemas das vodu, hlavne ne kostkuuuuu;-) pak pridat krevety nebo kure kousky nebo oboje a nechat povarit, kdyz sou jen krevety tak chvilku, kdyz kure tak dele. Pak dochutit limetovou stavou a palm cukrem, kdyz neni tak klasik hnedej a nakonec hafo bazalky a ja davam i koriandr, protoze ho miluju ve vsem asijskym;-) no a to je vse. Vypada to slozite ale ta polivka je hotova za 20 min, oproti tazenymu vyvaru ...
marosh Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 tikzot: Díky, rád někdy vyzkouším. Recept ukládám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se