Radek124 Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 No tak už konečně zamluvte tu hospodu...
Maxel Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 To ovšem neni blbej nápad! Budem o tom zas chvíli debatit a za 5-6 let se snad domluvíme
kmonda Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Na pastrami je dulezity spravny a vyvazeny pomer masa a pak v domacich podminkach naplanovat tyden predem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Boze, to vypada krasne. Radsi si jdu lehnout a na lednicku se ani nepodivam. Doufam...
Maxel Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Souhlas. Vypadá to skvěle!!Načetl jsem Cuketkův postup a asi se na to vrhnu. Místo udírny hrnec & trouba (ne já), a děj se vůle boží.
kmonda Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Hoši, dík. @Maxel, jedeš tu paradní kusy, takze se tesim na foto resp dokumentaci! Jednou za cas ty "deli" klasiky potesi Udirna je fajn, posune to, ale neni nutna, trouba a para postaci. Tady jsou jeste pokusy o "corned beef" a "pulled pork" a jeden dalsi pastrami rez. Barva zalezi hodne na soli, pokud je praganda nebo nejaka jina "curing" sul tak pak prijde navic k sedmi dnum nalozeni, jeste nekolik proplachu a vysuseni pred finalni vrstvou a tepelnou upravou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 úplně to sem nepatří, ale třeba by se to mohlo líbit Maxelovi až pojede s mámou na piknik do krčskýho lesejku Opinel Nomad kit protože tyhle dřevěný pitomosti sbírám tak jsem to koupil, páč N12 v zubatém provedení není běžně ke koupi a zavírací škrabka je taky kůůl (desítku s vejvrtkou sice už mám, tak budu mít dvě) *vaření zdar x nazdar https://www.youtube.com/watch?v=I2ZwTj6vsPM
Maxel Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 (upraveno) @kmonda: Sice se mi tu občas něco povede, ale tys to zmáknul trufnout třema fotkama v jednom postu. Bravo! @YPO: Nevypadá to vůbec špatně, mrknu na to. Upraveno 11. května 2019 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 (upraveno) Na sobotu Itálie... naštěstí jen na oběd. Rajčatová omáčka s bazalkou, masové kuličky a parmazán. Upraveno 11. května 2019 uživatelem Maxel
Harwey Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 Ked je ta sezona:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 Fůdstaling ta houno, ale chuťově spokojenost. Tuňák, celerový hranolky a do křupava udělaná šalvěj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A k tomu na dochucení tahle skvělá sůl ze Sicílie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 Tortilová pizza. První rajčatová klasika, s krůtím bolognese a bazalkou ? na základ gouda, navrch mozzarella. Druhá bianca, s krůtím ragů a řeckým jogurtem ? dospod šel parmazán, navrch zas mozzarella.
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 Chceš? Díky za recept, udělám o víkendu Marmeládu kilo rebarbory = půl kila cukrua buď vařit a vařit dokud se neodpaří dost aby byla skoro-hustá(to mě moc nebere, kolikrát to zůstane řídký i když to zkusímotestovat na studený talířek)nebo požívám želírfix nebo gelfix 2:1Na zahušťování marmelád je třeba používat agar.https://cs.wikipedia.org/wiki/Agar
honza71 Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Obed z remosky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Dobře vopálenej opeřenec. Co k tomu ? klasika? Knedle a zelí? U nás pokračujem v tortilové recyklo-krasojízdě. Zleva doprava...Zbytky krůtího boloňského ragú, mozzarella a jarní cibulka/šalotka. Zbylé masové kuličky, řecký jogurt, asijská sladko-pálivá omáčka a ementál. Slanina, niva a šalotka s jarní cibulkou.
honza71 Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Jj, s cervenym zelim a houskovou knedlou Normalne dela draha domaci, ale na Rohliku meli tentokrat jen 3,5kilovy hlavky, tak vzala vyjimecne hotovy ve skle. Na taliri jsem to nefotil, bo nemam tu estetiku zmaknutou jako ty
Maxel Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 Sichr. Já ?dělam? zásadně hotový ve sklenici ? konkrétně jednu flašku z Lidlu. A zatim si nikdo nestěžoval
Tom4 Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 (upraveno) Tak marmeláda je teda skvělá, jedna sklenička zmizela večer na palačinky Dneska jsem orval rebarboru u tchýně a udělám ještě jednu várku, udělám pár i se zazvorem. No a po několika letech jsem teda mámu vyvez do nóbl reštyky, aby si zvykla na to cestování, vybraný chování a mluvu, když jako chceme jet s marmeládou do Prahe.Začali jsme zvolna.Nejprve procvičujeme slovíčka. Takže sejra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. května 2019 uživatelem Tom4
honza71 Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 By me zajimalo, kdy, kde a kdo s tim zelim a okurkou ke smazaku prisel jako prvni
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se