Maxel Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Odesláno 11. května 2024 Na večeři lehký experiment. Onigirazu. Dal jsem lunchmeat, omeletu, nakládané zelí s řepou, avokádo, leďák, sriracha a kewpie. Docela to mělo úspěch, jako prvotina dobrý.
krutor Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Odesláno 11. května 2024 @honza71 Doprej si vic masa Tak prvni pokus s pizzou se povedl, ale do priste to vyladim jeste lip. Ted se pece krkovicka...
krutor Odesláno 12. května 2024 Nahlásit Odesláno 12. května 2024 Dik asi ted pizzu rozjedu ve velkem a vyladim k dokonalosti. Nakonec se mi nechtelo na trhane cekat... Vytahl jsem ji s vnitrni teplotou asi 67 a roplyvala se v hube. Pulku jsem sezral holou a zbytek dam s krenovou kasi dneska k obedu.
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. května 2024 Nahlásit Odesláno 12. května 2024 Pizza se povedla! Já dnes jen simple rump steak.
Spongebob Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Odesláno 13. května 2024 Jojo pizza vypadá velmi vydařeně! Jen nějakej ten salámek, nebo šunčička mi tam chybí
Maxel Odesláno 14. května 2024 Nahlásit Odesláno 14. května 2024 Maccheroncini, omáčka z medvědího česneku s pestem, grilované prso s cherry rajčaty, pecorino.
childe Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Odesláno 16. května 2024 Když už začala sezóna...prostě rychlá večeře
Maxel Odesláno 18. května 2024 Nahlásit Odesláno 18. května 2024 Sushi. Mako s lososem a avokádem. To samé s tuňákem. Nigiri losos, a tuňák s kewpie a sriracha. Jako prvotina ušlo, ale ještě to bude chtít trochu cviku.
nizkotucnytvaroh Odesláno 18. května 2024 Nahlásit Odesláno 18. května 2024 Dojíždím neestetické zbytky, marinovaný losos, ředkev, hovězí nudličky, fermentovaná zelenina, grilovaný hermouš, grilovaná řepa, ořechové glazé, chilli/žitný chlebík.
Maxel Odesláno 19. května 2024 Nahlásit Odesláno 19. května 2024 Drahá si přála ceasara, so be it. S kuřecím, abych tam procpal aspoň nějaký bílkoviny.
Maxel Odesláno 19. května 2024 Nahlásit Odesláno 19. května 2024 Mezitím jsem si založil hovězí (flank) roládu s pestem a prosciuttem.
Maxel Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Odesláno 21. května 2024 Zatim nijak. Nakonec se chystala jiná kuchyně. O víkendu se na to vrhnu; snad
Bert Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Odesláno 21. května 2024 @Berbatow zajímavý pokus s tím sačem. Dotaz: jak tomu ten kouř pomohl oproti normální troubě? Dík.
Maxel Odesláno 22. května 2024 Nahlásit Odesláno 22. května 2024 První pokus o baklavu. Nehledě na vizuál, chuťové očekávání to splnilo — sladký jak prd*l
Berbatow Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Odesláno 23. května 2024 [mention=2182]Berbatow[/mention] zajímavý pokus s tím sačem. Dotaz: jak tomu ten kouř pomohl oproti normální troubě? Dík.Je to prostě očouzené od ohně. Na té ploténce to vře ještě 20 minut po sundání z grilu. V neposlední řadě je to velmi efektní při podávání hostům, zvláště českým, kteří to nikdy neviděli.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se