tommi_d Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 16 hodinami, Maxel napsal: Holt japonec prostě umí! U nás na véču miniburgery. Krásne dielo... tie žemle vyzerajú luxusne... domáce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září @tommi_d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Rumpsteak, batátové pyré, pepřovka. 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září před 6 minutami, Maxel napsal: Rumpsteak, batátové pyré, pepřovka. Hezky pěkně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Díkes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Dneska na vegoše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Nedělní oběd založen, bude… Smažák z parenice naprané slaninou. Někde to na mě baflo na FB, a musel sem to zkusit. Dýňovka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října ...taky nedělní oběd, ale když je ta sezóna a z úlovku se vyberou jen praváci, pak se to v kuchyni trochu zdramatizuje a nechá lehce proublat voilà... ...hříbková omáčka! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října (upraveno) Hříbkovka epesní! U nás operation finale takhle. Ten sejr je celkem zajímavej, vůbec to nebylo špatný. I tak je to ale spís taková jednorázovka, než aby to skončilo na pravidelnym jídeláku. Upraveno 6. října uživatelem Maxel 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Maxeli, tu parenici jsi dělal ve friťáku, nebo jak, při té výšce? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Friťákem nevládnu. V malym rendlíku s vyšší vrstvou oleje, jeden po druhym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Jasný, díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Soused mi daroval hřiby, tak jsem si na večeři udělal houbovou polévku a rizoto. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Musím se pochlubit po dlouhé době jsem zase vyzkoušel něco z místních rad a experimentoval. Koupil jsem super kus bůčku, který neměl moc tuku, což mám rád a vymýšlel co s ním. Chtěl jsem ho péct nějak pomalu. Takže: Naložil jsem ho do láku: 40 g soli na litr vody, kmín, uzená paprika, celý pepř, česnek. Převařit, vychladit a ponořit do toho maso. Nechal jsem to tam cca 48 hodin. Pečení: Na dno skleněného pekáče jsem dal silnější kolečka cibule aby maso nebylo úplně ve vodě a podlil jsem to trochou vody. Nakrojil jsem kůži na mase a lehce posolil. Pekl jsem přikryté alobalem na 110°C 6 hodin, pak jsem to odkryl a 30 min na 200°C a horkovzduch jsem připekl kůži, ale jen tak aby byla jedlá. Maso se krásně rozpadalo. K tomu nám babka udělala její vymazlený bramborový knedlík a zelí. Tvl nebe v hubě. pecka. 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října (upraveno) Před hodinou, Kotlick napsal: Musím se pochlubit po dlouhé době jsem zase vyzkoušel něco z místních rad a experimentoval. Koupil jsem super kus bůčku, který neměl moc tuku, což mám rád a vymýšlel co s ním. Chtěl jsem ho péct nějak pomalu. Takže: Naložil jsem ho do láku: 40 g soli na litr vody, kmín, uzená paprika, celý pepř, česnek. Převařit, vychladit a ponořit do toho maso. Nechal jsem to tam cca 48 hodin. Pečení: Na dno skleněného pekáče jsem dal silnější kolečka cibule aby maso nebylo úplně ve vodě a podlil jsem to trochou vody. Nakrojil jsem kůži na mase a lehce posolil. Pekl jsem přikryté alobalem na 110°C 6 hodin, pak jsem to odkryl a 30 min na 200°C a horkovzduch jsem připekl kůži, ale jen tak aby byla jedlá. Maso se krásně rozpadalo. K tomu nám babka udělala její vymazlený bramborový knedlík a zelí. Tvl nebe v hubě. pecka. Do láku jsem ještě dával cukr 30g na litr. Upraveno 7. října uživatelem Kotlick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října A protože jsem Prajzák, tak mi bylo líto nálevu, tak jsem tam vrazil 3 lžíce soli a trochu zázvoru, znova převařil a vrazil tam celé kuře na 24 hodin. Pečeno nastojáka na 210°C horkovzduch 100 minut, jak už tady dával @Maxel. No co vám budu povídat. Pecka Udělal jsem k tomu ameriky a hokaido dýni, pečené na jednom plechu. Foto už jen dnešní oběd v krabičce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října před 19 hodinami, Maxel napsal: Friťákem nevládnu. V malym rendlíku s vyšší vrstvou oleje, jeden po druhym. No šlo by to asi i rozpůlit a pak obalit. To by šlo asi líp smažit na pánvi. Budu to muset vytestovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října (upraveno) V 14. 7. 2024 v 13:09, nizkotucnytvaroh napsal: Chalupářské klohnění! Kulajda & Blbouny Trochu jsem si to tu prohlédl, samé pecky, , ale mně po víkendu by nejvíce jelo toto, jak uvádí nizkotucny tvaroh. Je to pohodové a i na to se dá zkusit pivní mok. Upraveno 7. října uživatelem eloga ed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října @elogaDíky! Tady vaření v polních podmínkách 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října koleno čili schweinhaxe: 3 dny naložené a 7 hodin tažené + vejmrda a okurky 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se