Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

před 5 hodinami, Maxel napsal:

Ale pizzina teda obzvlášť! 👏👏👏

Dik. Vlastne v tom mas trochu podil :) .. par stranek zpet si daval odkaz na kitchenaid v akci.. sice nakonec odjinud, ale koupil sem ho. No a pak sem zjistil, ze byt v nem vyrobim docela obstojny testo, tak klasicka el. trouba proste pizzu nema sanci spravne "nafouknout". Takze k tomu jeste na terase strasi nova pizza pec :D a prvni pokud viz. ten prispevek..

Ale ty testa, to je teda veda jak prase, uplnej kulinarni rabbit hole..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 20. 12. 2024 v 17:43, Micey napsal:

Dneska sem celkem cumel ze maj v chladaku v Lidlu v nasem malym meste wagyu hovezi, po cca 90g, cena myslim 350/Kc za deset deka. Vypadalo hezky mramorovany, zejtra asi nejakou malou porci na zkousku vemu:) Nic lepsiho nez hodne zprudka zatahnout a osolit nema cenu vymejslet, zejo.

Ne ne. Ne zprudka. Wagyu je tukem prorostlý, potřebuje, aby ten tuk pomalu prostoupil masem. Kdyz to zatahnes, nerozpusti se ti dokonale. Osobne nakoupeno od pana Mullera, chovatele wagyu skotu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 34 minutami, Moty napsal:

Dneska k obědu houbový kuba, evidentně ho tu vytvořil nějakej zatoulanej Ital, protože sme si na to dali parmigiano reggiano a bylo to teda  molto béne

Sorry, jeste foto

 

IMG_0094.jpeg

IMG_0093.jpeg

  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...