Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Moty Od nožíře, za trojku — vyprodával ležáky, tak jsem toho využil.
Hiromoto je doma v permanenci pořád asi nejvíc. Kroutí už devátý rok, a pořád stačí ho udržovat na vocílce. Neuvěřitelná kudla!

  • Dát hlas 1
Odesláno

Rumpsteak s maldonem. 
Mix salátů s rukolou, glazovanými broskvemi a fetou. 
Marinovaná a grilovaná cuketa. 
Pečené grenaille. 
Lanýžová aioli.

Ufff, jdu od grilu skočit do vody… 

IMG_3916.jpeg

  • Like 1
  • Dát hlas 4
Odesláno (upraveno)

Krůřízky obalené v corn flakes a pečené v troubě. Maso naložené přes noc v jogurtu s vajíčkem. 
K tomu jednoduchý br.salát s blanžírovanou šalotkou, hráškem a créme fraiche s majonézou. 

IMG_3958.jpeg

IMG_3964.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
  • Like 1
  • Dát hlas 4
Odesláno
před 7 minutami, Maxel napsal:

Krůřízky obalené v corn flakes a pečené v troubě. Maso naložené přes noc v jogurtu s vajíčkem. 
K tomu jednoduchý br.salát s blanžírovanou šalotkou, hráškem a créme fraiche s majonézou. 

IMG_3958.jpeg

IMG_3964.jpeg

Mňam do...brota/ jako děcko jsem to miloval, jako velké děcko bych se po tom také utloukl, pěkná práce! 👍

Odesláno (upraveno)

@nizkotucnytvaroh Díkes! ;) Asi pořád mam raději panko, ale tam to s pečením v troubě není tak slavné. Naproti tomu takhle v corn flakes jsou z trouby za mě asi i lepší, při smažení to moc natáhne olej a je takový celkově už dost těžký a “olejnatý”. 
Každopádně rodinný arbitr chuti a mistr vybíravosti - dcera, si 2x přidala. Tak asi gut :)

Upraveno uživatelem Maxel
  • Like 1
Odesláno
před 16 minutami, Maxel napsal:

@nizkotucnytvaroh Díkes! ;) Asi pořád mam raději panko, ale tam to s pečením v troubě není tak slavné. Naproti tomu takhle v corn flakes jsou z trouby za mě asi i lepší, při smažení to moc natáhne olej a je takový celkově už dost těžký a “olejnatý”. 
Každopádně rodinný arbitr chuti a mistr vybíravosti - dcera, si 2x přidala. Tak asi gut :)

Jenom technická, jak to obalujes že Ti ty cornflaky v troubě(předpokládám horkovzdušné) neopadají, dvakrát ve strouhance, nebo sám ten jogurt zvyšuje viskozitu a chytí mouku,  vejce, a pak strouhanku nebo cokoliv? Dikes, J.

Odesláno (upraveno)

Marináda = řecký jogurt, vejce, limetová šťáva, sůl/pepř. 
Z toho to druhý den jde rovnou do nadrcených (směs jemně a hrubě) flaků. Pořádně obalit a upěchovat. 
Na plech dam pečák, a potřu olejem. Na to obalené řízky, které ještě pokapu olejem. 
Peču horkovzduchem na forsáž 200st. cca 30min. V půlce opatrně otočim. A drží to, neodpadává.

Upraveno uživatelem Maxel
  • Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Dneska se tedy pochlubim cizím peřím, rsp. ženy😆Tlačený koláč, poctivě zadělávaný, jen borůvky, drobenka, sneslo by to i (nízkotučný)tvaroh, ale je to dokonalý, a jen 40g cukru. Mě už dnes ruce neslouží, tak alespoň nepriberu a královská odměna po náročném dni👍

IMG_20250724_010346.jpg

IMG_20250724_010429.jpg

  • Like 6
  • Dát hlas 4
Odesláno

@nizkotucnytvaroh Nejsem cílovka. Ale ukázal jsem drahé, která naopak tohle může, a prej teda epesní koláč! 👍

Já jedu další testování masových tyčinek. 
Tentokrát sem víc fiknul špičku plničky, takže jsou širší. Maso kuřecí, míň soli, stejnej kořenící mix, a do základu pár kapek sladké sojovky. 

IMG_3982.jpeg

  • Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno

@Maxel Díky moc, vyřídím! Kdyby náhodou, recept získám od drahé pro drahou🍻

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...