Maxel Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července @Moty Od nožíře, za trojku — vyprodával ležáky, tak jsem toho využil. Hiromoto je doma v permanenci pořád asi nejvíc. Kroutí už devátý rok, a pořád stačí ho udržovat na vocílce. Neuvěřitelná kudla! 1
Maxel Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Pečená kýta s tymiánem, brambory, baby karotka, majda jako redukce z červeného vína s šalotkou a demi glace. Na úterek jsem si docela zavařil 5 2
Maxel Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Rumpsteak s maldonem. Mix salátů s rukolou, glazovanými broskvemi a fetou. Marinovaná a grilovaná cuketa. Pečené grenaille. Lanýžová aioli. Ufff, jdu od grilu skočit do vody… 1 4
M.K. Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Manželky boršč, nesmyslně dlouho taženej v pomalým hrnci. Víc masa jak v řízku 5 2
Maxel Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července (upraveno) Krůřízky obalené v corn flakes a pečené v troubě. Maso naložené přes noc v jogurtu s vajíčkem. K tomu jednoduchý br.salát s blanžírovanou šalotkou, hráškem a créme fraiche s majonézou. Upraveno 23. července uživatelem Maxel 1 4
nizkotucnytvaroh Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 7 minutami, Maxel napsal: Krůřízky obalené v corn flakes a pečené v troubě. Maso naložené přes noc v jogurtu s vajíčkem. K tomu jednoduchý br.salát s blanžírovanou šalotkou, hráškem a créme fraiche s majonézou. Mňam do...brota/ jako děcko jsem to miloval, jako velké děcko bych se po tom také utloukl, pěkná práce!
Maxel Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července (upraveno) @nizkotucnytvaroh Díkes! Asi pořád mam raději panko, ale tam to s pečením v troubě není tak slavné. Naproti tomu takhle v corn flakes jsou z trouby za mě asi i lepší, při smažení to moc natáhne olej a je takový celkově už dost těžký a “olejnatý”. Každopádně rodinný arbitr chuti a mistr vybíravosti - dcera, si 2x přidala. Tak asi gut Upraveno 23. července uživatelem Maxel 1
nizkotucnytvaroh Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 16 minutami, Maxel napsal: @nizkotucnytvaroh Díkes! Asi pořád mam raději panko, ale tam to s pečením v troubě není tak slavné. Naproti tomu takhle v corn flakes jsou z trouby za mě asi i lepší, při smažení to moc natáhne olej a je takový celkově už dost těžký a “olejnatý”. Každopádně rodinný arbitr chuti a mistr vybíravosti - dcera, si 2x přidala. Tak asi gut Jenom technická, jak to obalujes že Ti ty cornflaky v troubě(předpokládám horkovzdušné) neopadají, dvakrát ve strouhance, nebo sám ten jogurt zvyšuje viskozitu a chytí mouku, vejce, a pak strouhanku nebo cokoliv? Dikes, J.
Maxel Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července (upraveno) Marináda = řecký jogurt, vejce, limetová šťáva, sůl/pepř. Z toho to druhý den jde rovnou do nadrcených (směs jemně a hrubě) flaků. Pořádně obalit a upěchovat. Na plech dam pečák, a potřu olejem. Na to obalené řízky, které ještě pokapu olejem. Peču horkovzduchem na forsáž 200st. cca 30min. V půlce opatrně otočim. A drží to, neodpadává. Upraveno 23. července uživatelem Maxel 1 1
Hasňa Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Manželky boršč, nesmyslně dlouho taženej v pomalým hrnci. Víc masa jak v řízku Luxus. 2
nizkotucnytvaroh Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Dneska se tedy pochlubim cizím peřím, rsp. ženyTlačený koláč, poctivě zadělávaný, jen borůvky, drobenka, sneslo by to i (nízkotučný)tvaroh, ale je to dokonalý, a jen 40g cukru. Mě už dnes ruce neslouží, tak alespoň nepriberu a královská odměna po náročném dni 6 4
Maxel Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července @nizkotucnytvaroh Nejsem cílovka. Ale ukázal jsem drahé, která naopak tohle může, a prej teda epesní koláč! Já jedu další testování masových tyčinek. Tentokrát sem víc fiknul špičku plničky, takže jsou širší. Maso kuřecí, míň soli, stejnej kořenící mix, a do základu pár kapek sladké sojovky. 2 1
nizkotucnytvaroh Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července @Maxel Díky moc, vyřídím! Kdyby náhodou, recept získám od drahé pro drahou
Nick06 Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna Zatim nejlepší výsledek. Máš recept?Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
tommi_d Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 22 hodinami, Maxel napsal: Roastbeef Čo to bol za matroš ? vypadá to na veverku... pekný styling
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se