Maxel Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna @tommi_d Nn, klasickej nízkej roštěnec. Jen menší kus, cca půlkilovej.
Maxel Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna (upraveno) Kachní prso, ve vývaru vařené brambory, restované žampiony a redukovaná majda s demi glace. Tohle jídlo jsem dělal čistě proto, abych prubnul recept mé oblíbené restaurace Fallow na uvedené brambory. A nezklamali. Recept here: https://www.facebook.com/share/v/1Cx8JmbPrs/?mibextid=wwXIfr Upraveno 7. srpna uživatelem Maxel 5 2
honza71 Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna Trochu moc drbani s tema bramborama :), ale dobrota to je urcite
Maxel Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna Jo, je to spíš takovej fine dinningovej styl. Ale zajímalo mě to, zkusil jsem, a za trochu extra námahy to stálo.
M.K. Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna Něco málo domácího mlsání na dovču v kempu. Kurva jak já se těším... 5 1
tommi_d Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Roláda z panenky plnená syrom, prošutom a sušenou rajčinou... k tomu zemiakovo-batátové pyré 5 1
Roman I. Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna (upraveno) A když se potká kvalitní vodka s pelyňkem, andelikou, myrhou, sennou a dalšími bylinkami, 3 tydny se v ni koupou, dosladí a dobarvi se kulerem, v mem pripade posloužil syrop z datlí a nechá se odležet, mame z toho voila hořkosladký liker ve stylu ferňoucha, akorát s dávkou vlastní kreativity. To kdybyste byli přejedeny z tech vašich dobrot. Upraveno 29. srpna uživatelem Roman I. 2
tommi_d Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Steaky na uhlí... svieca a rump... maldon a kampot 6 1
Maxel Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Grilovaná chobotnice, krevetové špízy, bramboro-batátovo-řepové hrany, mix salátů s vinegret zálivkou, lanýžová aioli. 3 1
Maxel Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna (upraveno) před 26 minutami, tommi_d napsal: Steaky na uhlí... svieca a rump... maldon a kampot Maso s masem. Ideální kombo Upraveno 30. srpna uživatelem Maxel 1
tommi_d Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna před 10 minutami, Maxel napsal: Grilovaná chobotnice, krevetové špízy, bramboro-batátovo-řepové hrany, mix salátů s vinegret zálivkou, lanýžová aioli. Priam umelecké foto a profi food styling... respect... a samozrejme chobotnica k zožraniu... 1
krutor Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Teleci játra, opékané brambory a cibule s jablkem. 6 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se