Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

…u nás bude na nedělní oběd taky smetanová "máčka": akorát jsem dodělal zajíce. Do zítra se ještě sos hezky rozleží…👌

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

imho zajoch je k tomuhle typu omáčky topový maso. Simply the best! 😉 (a navíc ještě udělám z kožky ženě límec a tchýně dostane pacičku pro štěstí…😎)

• Like 1
Odesláno
V 20. 12. 2025 v 17:17, Maxel napsal:

Blíží se svátky střídmosti, omezování až hladovění, a tak jsem založil slaninádu podle těhotnýho. Časy sou zlý, tak ať neschudnem. 
https://fresh.iprima.cz/tehotnej-kuchar-slaninada-konecne-dzem-pro-poradne-chlapy-437294

Zapomněl sem tu hodit výsledek. 
Slanináda, tmavší, aka slaninová marmeláda. 
Slaninéza, světlejší, slaninová majonéza. 
Bašta jaxviň!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 5
  • Dát hlas 2
Odesláno
V 4. 1. 2026 v 18:30, bohus76 napsal:

Dnes báleše ( lívance) na doporučení od Maxela pánev. Fotka posledních pár kousků...

Dnes druhé kolo lívanců, neprozřetelně jsem použil dvounulku a nekynulo to,byla to bída. Nakonec za hodinu a půl 🤪

Odesláno

Nedělní sous vide oběd 👨‍🍳

• Like 6
  • Dát hlas 1
Odesláno

@Harwey Asi nic extra. Řepu kupuju už hotovou, krájim na super-tenko na mandolíně. Po nakladení na talíř lehce solím, a zakápnu lepším oliváčem. Kozí sýr podle chuti, todle byl zbytek s bílou plísní ze silvestra :) Piniové oříšky dycky lehce opražím na sucho. 

Odesláno

Dnes menší nakládačka a za 5 týdnu do kouře
K tomu ještě pro malou vývar,včera guláš a na zítra mám naplánováno ještě dodělat játrový knedlíčky a vepřový řízky v těstíčku
A to mám prosím jen par dní volnoa38b91b4165bef1745ba6fdbed65f65a.jpg
eaf0b7a393131eeb2c43984830467157.jpg
01f70f21101ac8c5b2fb58b39f1fa56e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...