pandice73 Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 (upraveno) Poraďte, odborníci kde kúpiť veci na sushi. Manželka ide vyskúšať niečo také a neviem, kde morské riasy, prípadne bambusovú rolku na výrobu sushi a aj ďalšie veci kúpiť. Edit. A máte na to nejaký dobrý grif na výrobu, či fajnu chuť Dík Čus.V Makru koupíš vše co potřebuješ.Popřípadě v obchchodě se zdravou výživou.Alespoň ve Varech to tak je.Upozorňuji Tě,že toho dost vyhodíš,než Ti to aspoň trošku půjde. Upraveno 27. září 2011 uživatelem pandice73
PepaSFI Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Čus.V Makru koupíš vše co potřebuješ.Popřípadě v obchchodě se zdravou výživou.Alespoň ve Varech to tak je.Upozorňuji Tě,že toho dost vyhodíš,než Ti to aspoň trošku půjde. Tesco, Interspar, asi ve všech větších obchoďákách. Jaká to bude kvalita nevím. Nezkoušel jsem, tyhle věci nedělám jen wasabi si občas kupuju.
robo Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Dík vyskúšam, a čo sa týka wasabi, tak mne to pripomína chren zafarbený na zeleno, možno ostrejšej chuti
pandice73 Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Dík vyskúšam, a čo sa týka wasabi, tak mne to pripomína chren zafarbený na zeleno, možno ostrejšej chuti Ostřejší je tutově...Moc dobry koupíš právě v Makru
Gilius Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Odesláno 28. září 2011 Dnešní rychlé menu : "ňoky" + brambory + pašík + žlutozelená obloha :
Kalifx Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Odesláno 28. září 2011 Jedna dokumentační mobil fotka z včerejšího žaludečního holokaustu v tratorii Il Vagabondo v Tropei - Pasta ala Nduja. Prvotní pocit: stahování dásní, ne nepodobné účinku zubní pasty Lacalut. Poté dochází k drobným explozím v rámci hltanu, které jsou zakončeny nukleární reakcí v samotném žaludku. Opotil jsem se jako dveře od chlíva, načež se objevil sám starej Il Vagabondo a se smíchem mě ujistil, že Nduja je sice "molto picante", ale dokonalá pro potenci a tudíž ideální "per amore". Tak nevím, jak s touhle informací (jsme tu 3 chlapi) naložím. Nicméně minimálně dvě šišky téhle fantastické dobroty si pro jistotu dovezu i domů.
Alina Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Odesláno 28. září 2011 molto bene per amore, já padnu...perfetta introdizione
Kalifx Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Odesláno 28. září 2011 Tak a ještě dnešní večeře. Jak předkrm Antipasto di Calabrese (Capocollo di Calabria, Provolone Calabria, Sopressata, olivy, artyčok), dál Pasta alla Cozze a vynikající tuňák Riciola. Mimochodem jde o místního (Středozemí v okolí Sicílie a Kalábrie) tuňáka, který je velmi cenněný v Japonsku pro sushi.
robo Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Odesláno 28. září 2011 to Kalifx: toto nemôžeš dávať po 22. 00 hod. Nechcem sa dopustiť smrteľného hriechu
robo Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 Noo tesne vedľamyslíš na "NEZABIJEŠ" ????
XXXfazerXXX Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 Cézar s lososem a nudle po uhlířsku
gandalf Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 Dnes jsem sklidil pár kousků mé neznámé odrůdy chilli. Semeny neoplývá, ale je pekelný. Pro jistotu ho nařízkuji a uchovám na příští rok.
Gilius Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 4 Kalif - Ty mne normálně zabiješ...sliním jak při Pavlovových testech 4 sprostej Fazer - taky si pěkně žereš Co jsou zač ty nudle ??? EDIT - abych jen nekafral, synek si včera poručil, ví, co je dobrý
gandalf Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Odesláno 30. září 2011 (upraveno) Nemáte někdo zkušenost s galgantem /oddenek podobný zázvoru - Alpinia officinarum/? Chystám se uvařit si sladkou chilli omáčku "evah" a do ní jsem ten galgant sháněl. Nakonec jsem si ho musel objednat u svého bývalého vietnamského tlumočníka /v pondělí bude/. Potom se pochlubím.edit.: doplnění Upraveno 30. září 2011 uživatelem gandalf
Gilius Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Odesláno 30. září 2011 Dnešní oběd pro manželku a děti - bezlepkový br. knedlík + špenát + kuřecí maso EDIT - a můj oběd - rýže se zeleninou + vepřík
ricous Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Opět něco jednoduchého... Do velkého pekáče naleju olivový olej (stačí málo - jen pokrýt dno) a přidám na kolečka nakrájené syrové neloupané omyté brambory (samozřejmě vybíráme pěkné) + libovolnou přílohu (v tomto případě nastrouhaná kedlubna, ale může být zelí, houby, cibule nebo ... řepa? ). Osolíme, přidáme kmín či další koření dle chuti a promícháme. Na uvedenou směs položíme osolené maso (zde vepřové řízky, ale jde to např. s kuřecím masem), přikryjeme poklicí a dáme do trouby cca 200 C na dvě hodiny (čas přibližný - doporučuji maso kontrolovat, případně otočit a posledních 15 minut péct kvůli "kůrčičce" bez poklice).
Gilius Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Hovězí pečeně na zeleninovém sosu (knedlík je kupovanej ):
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se