montemar Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 já včera náhodou pustil TV a babica tam tvořil tlačenku z pašíka... dostal jsem na ni hroznou chuť, asi ji v nejbližím čase prubnu... dokud jsou přiznivé teploty na chladnutí ve studené místnosti.. do lednice ji nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 no chce to dobře prorostlej bůček. Jinak foie gras z toho opravdu neuděláš, pořád jsou v tom trochu vlákna. To bys musel přidat játra a péct to bez soli a pak to umlejt se solí a zapéct a pak by to bylo žrádlo. Sakra asi jsem dostal nápad Ale asi si necham zajít chuť, dokud jsem docent. Už takhle jsem jak méďa kulička a to mam ještě v lednici spustu kachních jater v plechovce (FG)... Nemá někdo ponětí, jak to zpracovat nejlíp? Já to dost barbarsky krájim na rozpečený bílý pečivo a pak to na chvilku rozpeču. nevim... mě to nejvíc chutná na studeno... tyhle plechovkový játra, bych řek, nějak dál upravovat netřeba... to čerstvý, kachní i husí... tam je velkej potenciál na kulinářský vybláznění,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2012 dneska polabský pokus v ostravské pánvi aneb Shepherd Pie ala Roman I.mimochodem moc dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2012 dneska polabský pokus v ostravské pánvi aneb Shepherd Pie ala Roman I. mimochodem moc dobré ty tvoje vlnky - extratřída! no jsem zvědav co ti na to řekne chef Roman. Vlnky jsou ale základ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2012 (upraveno) Tombed, vlny se Ti fakt povedly, pokuď ses z toho jídlo nepoblil a budeš ho ještě někdy dělat, tak se pusť do většího vlnkového odvazu. Invence na to máš dost. Upraveno 4. března 2012 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2012 neboj Marusjo, příště zkusím krajinku místo vlnek, bylo to, jak jsem psal výše fajne, když si ale vzpomenu na tvou páteční večeři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2012 Tombed, vlny se Ti fakt povedly, pokuď ses z toho jídlo nepoblil a budeš ho ještě někdy dělat, tak se pusť do většího vlnkového odvazu. Invence na to máš dost. neboj Marusjo, příště zkusím krajinku místo vlnek, bylo to, jak jsem psal výše fajne, když si ale vzpomenu na tvou páteční večeři... Vy chachaři umíte určitě sqěle ještě jeden piktogram, ale ten bych na brkaši nedělal. Ty vlny jsou profesionální, určitě se vyrovnáš paní Kubsonové. Za jedna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 trochu jsem smutnej, gillius už dloouho nepostnul foto svých úžasných lahůdek... já dnes... .. losos pro dceru... ... francouzské brambory pro syna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 koupil jsem spickovou svickovou a dobre udelal luxusni vecere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 koupil jsem spickovou svickovou a dobre udelal luxusni vecere mmmmmmmmmmmmm a nemá cenu se ptát jestli už jsi to snědl viď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 (upraveno) takže jsem vyzkoušel recept od Dagou na bůček. Fáze 1: večer okolo šesté zapínám nakrájený bůček v troubě na 80 Fáze 2: ráno okolo půl 7, žena vypíná troubu a pekáč putuje na balkon Fáze 3: okolo 9 jsem to rošmelcoval na hadry a tady je výsledek:-) Opravdu je to jednoduchý, chutná to výborně a speciálně na čerstvým chlebu s cibulí a okurkou a pivkem - lahůdka. Stále, ale nejsem vnitřně přesvědčen, když jsem se ráno podíval do pekáče, jestli bych neudělal líp, kdybych to snědl se špenátem a br. knedlíkem:-)Možná to chce horší bůček - člověku to pak není líto rozšmelcovat:-) Upraveno 11. března 2012 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Bůček, cibule, pivko... to je nedělní snídaně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Bůček, cibule, pivko... to je nedělní snídaně nojo, snídaně šampiónů:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 trochu jsem smutnej, gillius už dloouho nepostnul foto svých úžasných lahůdek... Já byl do dneška v nemocnici , až se zmátořím, zase něco postnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 (upraveno) takže jsem vyzkoušel recept od Dagou na bůček máš to moc pěkný Upraveno 13. března 2012 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Já byl do dneška v nemocnici , až se zmátořím, zase něco postnu jj, ten tvůj pověstnej hrnec vždycky voní dobrým jídlem, snad i přes "dráty" . co ti bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 co ti bylo? klik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Merde! Dělat roastbeef z falešné svíčkové může napadnout jenom kuchaře mého formátu. Zn. podešev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Merde! Dělat roastbeef z falešné svíčkové může napadnout jenom kuchaře mého formátu. Zn. podešev Olala! Aspoň sis to nacvičil, pravá svíčková je na pokusy drahá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 (upraveno) dnes jsem nabídl rodině brassica oleacera mit štouchaný solanum tuberosum... :-P.. a kupodivu, docela chutnalo... Upraveno 13. března 2012 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se