Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

no chce to dobře prorostlej bůček. Jinak foie gras z toho opravdu neuděláš, pořád jsou v tom trochu vlákna. To bys musel přidat játra a péct to bez soli a pak to umlejt se solí a zapéct a pak by to bylo žrádlo. Sakra asi jsem dostal nápad :) Ale asi si necham zajít chuť, dokud jsem docent. Už takhle jsem jak méďa kulička a to mam ještě v lednici spustu kachních jater v plechovce (FG)... Nemá někdo ponětí, jak to zpracovat nejlíp? Já to dost barbarsky krájim na rozpečený bílý pečivo a pak to na chvilku rozpeču.

 

nevim... mě to nejvíc chutná na studeno... tyhle plechovkový játra, bych řek, nějak dál upravovat netřeba... to čerstvý, kachní i husí... tam je velkej potenciál na kulinářský vybláznění,...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tombed, vlny se Ti fakt povedly, pokuď ses z toho jídlo nepoblil a budeš ho ještě někdy dělat, tak se pusť do většího vlnkového odvazu. Invence na to máš dost.

 

 

neboj Marusjo, příště zkusím krajinku místo vlnek, bylo to, jak jsem psal výše fajne, když si ale vzpomenu na tvou páteční večeři...:lol2:

 

 

Vy chachaři umíte určitě sqěle ještě jeden piktogram, ale ten bych na brkaši nedělal. Ty vlny jsou profesionální, určitě se vyrovnáš paní Kubsonové. Za jedna. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takže jsem vyzkoušel recept od Dagou na bůček.

 

Fáze 1: večer okolo šesté zapínám nakrájený bůček v troubě na 80

 

post-13550-015940000 1331455530.jpg

 

 

 

Fáze 2: ráno okolo půl 7, žena vypíná troubu a pekáč putuje na balkon

 

post-13550-099994000 1331455631.jpg

 

 

Fáze 3: okolo 9 jsem to rošmelcoval na hadry a tady je výsledek:-)

 

post-13550-021954500 1331455711.jpg

 

 

Opravdu je to jednoduchý, chutná to výborně a speciálně na čerstvým chlebu s cibulí a okurkou a pivkem - lahůdka. Stále, ale nejsem vnitřně přesvědčen, když jsem se ráno podíval do pekáče, jestli bych neudělal líp, kdybych to snědl se špenátem a br. knedlíkem:-)

Možná to chce horší bůček - člověku to pak není líto rozšmelcovat:-)

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...