Mirek Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 Škvarkový knedle...škvarky jsem už bohužel musel koupit u řezníky, zabijačka bude až za dva měsíce, takže zásoby z jara pomalu dochází. Ale brambory i zelí byly domácí, cibula taktéž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 dneska jsem si vyhrál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 Romane to je polskej recept...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 Romane to je polskej recept...? španělskej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 (upraveno) španělskejTo já vím, já jen že Roman byl na kuchařský stáži v Polsku... A zrovna závitky mu moc nešly... Upraveno 24. září 2012 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 Dnes jsem jen tak na zkoušku udělal "burgery" z vepřového, dával jsem to do tmavé bagety a ač to bylo jako recept jednoduché, chutnalo to super Tak příště si s tím víc vyhraju (určitě tam dám slaninku ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 Tak dneska krůtí prsa s haluškami (netradiční využití halušek, já vím) zapečená se smetanou a sýrem. No na té fotce to vypadá dost podivně (telefon) ale chutnalo to dobře a stejně tak to i vypadalo v reálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 26. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 a la Babica. Nezlob se, ale výsledek vzhledově vypadá jako už jednou použitý... Tak dneska krůtí prsa s haluškami (netradiční využití halušek, já vím) zapečená se smetanou a sýrem. No na té fotce to vypadá dost podivně (telefon) ale chutnalo to dobře a stejně tak to i vypadalo v reálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 No to ala Babica sis mohl odpustit, né? BTW ty halušky byly za tímto účelem koupené a olej používám jen jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Me se to taky opticky nelibi ale to neznamena , ze to nemuze byt ukrutne dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Me se to taky opticky nelibi ale to neznamena , ze to nemuze byt ukrutne dobry TY SE MI TAKY VOPTICKY NELÍBÍŠ A TO ZNAMENÁ,ŽE KAŽDÁ SOLVÍNA Z KOLBENKY NEMUSÍ BEJT UKRUTNĚ DOBRÁ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Tak se na vobrázek nekoukejte a jen si to představujte, kurva fix, zkazili ste mi radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 27. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 ... a olej používám jen jednou. Ještě aby si olej cedil a recykloval! K jídlu: stačilo by vynechat smetanu a doplnit před zapečením něčím na odlehčení, alternativně např. - kousek na nudličky krájené papriky, jen spařený a posekaný špenát, petrželová nať, na výpeku orestovaná hlíva ústřičná atd. Možností kvantum. Jídlo by nebylo "těžké na zadek" a vzhledově by se výrazně zvedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Děkuji za konstruktivní kritiku, bohužel jsme ale kuchtili o půl 8 když jsme v 7 přišli ze školy a uznávám, že třeba s brokolicí bych si to představit dokázal. Nebo hrášek. Papriku bych tam ale nedával, přítelkyně vařenou/pečenou zeleninu nejí Přiště to budu snad už fotit foťákem (pokud mi ho milostivě vrátí z reklamace) tak to bude taky trošku jiné. Jinak tím olejem jsem reagoval na Babicu, nevšiml sis někdy, že na konci řiká něco jako "Olej z pánve slejeme a můžeme ho znovu použít.." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 (upraveno) Včera jsem páchal tortilly s masovou směsí a jednoduchý dezert, takovou variaci na yorkshirský puding. Masová směs - orestoval jsem cibuli, přidal drůbeží maso, žampiony, trochu zeleniny + čínské zelí, sůl a pepř. A nechal cca 3/4 hoďky dusit. Pak už jsem to jen zamotal do tortil ( trochu majonézy ( ta prý nemusela být ) a římský salát, na to masovou směs ) Dezert je fakt jednoduchý, tuhle jsem to náhodou zahlédl, jak to dělá Jamie Olivier. Hrnek hladké mouky, hrnek mléka ( protože jsou u nás doma alergici, použil jsem ovesné ), 1 vejce, lžíci rozpustné kávy + vanilkový cukr ( to už jsem si přidal já, Jamie tam dal jen lžičku soli, ale prý fantazii se meze nekladou ) a to celé rozmixujeme, aby vzniklo těsto . Do formy trochu oliváče a šup s tím cca na 20 minut do rozpálené trouby ( na 220 stupňů ). Upraveno 29. září 2012 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Tak jsem zase jednou dostal povolenku zasmradit celej byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Máme tady samé kulinářské specialitky tak přihodím pro něco jednoduchého.Byl velmi chutný - JArtop jako majitel hodinek , kudly i buřta bude souhlasit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 30. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Jinak tím olejem jsem reagoval na Babicu, nevšiml sis někdy, že na konci řiká něco jako "Olej z pánve slejeme a můžeme ho znovu použít.." Z Babici jsem viděl 1 díl a vzhledem k prudkým alergickým reakcím jsem si další díly už nedovolil...Koukatelný je Ridi, tam je ta lehkost a radost z žití.http://www.sitalemvkuchyni.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Z Babici jsem viděl 1 díl a vzhledem k prudkým alergickým reakcím jsem si další díly už nedovolil...Koukatelný je Ridi, tam je ta lehkost a radost z žití.http://www.sitalemvkuchyni.cz/Se divím, že Babica po tom všem také ještě žije... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Co ty víš !!Třeba mají pro jistotu předtočené pokračování Se divím, že Babica po tom všem také ještě žije... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se